Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

Piedāvāju Sevi :)

• This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

#1 akec

akec

Novice Player

• Members
  • 108 posts

Posted 19 November 2011 - 18:51

Labvakar!

Rakstu sakarā ar to, ka latviešu MuOnline foruma sadaļa nav īsti kārtīga un arī ļoti neaktīva no administrācijas puses, un nedaudz apdomājoties, tad izlēmu, ka esmu gatavs palīdzēt šim projektam! Pieņemsiet vai nē - tā nu būs pārējo spēlētāju un administrācijas izvēle! ;)

Moderēšanas pieredze.1) www.codic.lv [2008. - 2011.g.] - projekta galvenais admins, līdz ar to visu šo laiku ir bijusi saskare ar forumu un tās vadīšanu.
2) www.gign.lv [2008. - 2009.g.] - projekta foruma moderators.
Iemaņas (uzsveru tikai galvenās).html/php/css.
ipb foruma kontrole un vadība.
MuOnline sistēmas uzbūve, izveide, spēles process (in-game).
Atbildības sajūta man ir liela un esmu cilvēks, kurš pieprasa lielu disciplīnu un kārtību.

Ar cieņu,
akec.

#2 Lucifers

Lucifers

Journeyman

• Members
  • 55 posts

Posted 20 November 2011 - 20:12

Labvakar!

Rakstu sakarā ar to, ka latviešu MuOnline foruma sadaļa nav īsti kārtīga un arī ļoti neaktīva no administrācijas puses, un nedaudz apdomājoties, tad izlēmu, ka esmu gatavs palīdzēt šim projektam! Pieņemsiet vai nē - tā nu būs pārējo spēlētāju un administrācijas izvēle! ;)

Moderēšanas pieredze.1) www.codic.lv [2008. - 2011.g.] - projekta galvenais admins, līdz ar to visu šo laiku ir bijusi saskare ar forumu un tās vadīšanu.
Atbildības sajūta man ir liela un esmu cilvēks, kurš pieprasa lielu disciplīnu un kārtību.

Ar cieņu,
akec.

+1 vajag jaunu adminu LV foruma... Jo manu topiku nav izskatījuši jau no 14 datuma, tagad ir 20... :( + par akecu varu pateikt, ka tas ir cilveks kas pacela codic cs serveri un tik tiesām ir spējīgs admins... Protams dažreiz sodīja pārāk bargi par dažiem pārkāpumiem, bet vienmēr objektīvi izvērtēja un mācēja arī sodu samazināt, par ko viņu cienu..

iesaku jums apsvērt viņa kandidatūru, jo viņš tik tiešām serveri tikai uzlabos, jo aktivitāte viņam ir laba + administrācija viņam 100% ir vēl lielāks stimuls parādīties online biežāk.... :)

#3 loliksss3

loliksss3

Player

• Members
  • 288 posts

Posted 20 November 2011 - 20:45

pienemsi ja tevi iecels par lv foruma moderatoru ko tiesi tu uzlabosi lv sadala ?
Posted Image

#4 akec

akec

Novice Player

• Members
  • 108 posts

Posted 20 November 2011 - 21:11

pienemsi ja tevi iecels par lv foruma moderatoru ko tiesi tu uzlabosi lv sadala ?

Kāpēc Tavi jautājumi vienmēr ir bez satura un stulbi? :)
Un, ko Tavuprāt dara foruma moderators? Es jau galvenajā postā esmu izskaidrojis un arī Lucifer ir izskaidrojis savā postā!
+ Arī sakārtot forumu un sodīt pārkāpējus, ko man ļoti patīk darīt (par lamāšanos etc) ;) Apskaties uz topiku skaitu, kuri nav aizvērti - no tiem liela daļa ir izskatīti, bet liela daļa nav - izskatītos smuki jānobeidz un jāaizver, bet neizskatītos - jāizskata! To Tu ņem vērā, puis! :)

#5 loliksss3

loliksss3

Player

• Members
  • 288 posts

Posted 20 November 2011 - 22:46

Kāpēc Tavi jautājumi vienmēr ir bez satura un stulbi? :)
Un, ko Tavuprāt dara foruma moderators? Es jau galvenajā postā esmu izskaidrojis un arī Lucifer ir izskaidrojis savā postā!
+ Arī sakārtot forumu un sodīt pārkāpējus, ko man ļoti patīk darīt (par lamāšanos etc) ;) Apskaties uz topiku skaitu, kuri nav aizvērti - no tiem liela daļa ir izskatīti, bet liela daļa nav - izskatītos smuki jānobeidz un jāaizver, bet neizskatītos - jāizskata! To Tu ņem vērā, puis! :)

lab lab nemsu vera nepiekasisos vairs, bazars nau :D
un turpmak nesauc mani par puiseli :D
Posted Image

#6 Lipers

Lipers

Novice Player

• Members
  • 117 posts
  • Interests:<c> jur4iks12

Posted 21 November 2011 - 06:53

+1 vajag jaunu adminu LV foruma... Jo manu topiku nav izskatījuši jau no 14 datuma, tagad ir 20... :( + par akecu varu pateikt, ka tas ir cilveks kas pacela codic cs serveri un tik tiesām ir spējīgs admins... Protams dažreiz sodīja pārāk bargi par dažiem pārkāpumiem, bet vienmēr objektīvi izvērtēja un mācēja arī sodu samazināt, par ko viņu cienu..

iesaku jums apsvērt viņa kandidatūru, jo viņš tik tiešām serveri tikai uzlabos, jo aktivitāte viņam ir laba + administrācija viņam 100% ir vēl lielāks stimuls parādīties online biežāk.... :)

piekritu luciferam! +1
tei ari ir vajadzigs kads kurw piekata kartibu!
bet ja jau 6 dienas izskata vienu topiku tad nez cik ilgi wo topiku neviens neskatisies tagad! :)
server - High guild - Lakers nick - jur4iks12

#7 akec

akec

Novice Player

• Members
  • 108 posts

Posted 22 November 2011 - 17:49

Šķiet, ka nekas uz priekšu nevirzās!
Nav forši likt cilvēkam tā gaidīt, nedodot nekādu informāciju par notiekošo - tas attiecas uz administrāciju, jo zinu, ka administrācija šo topiku ir skatījusi vairākkārt!

#8 Raibais

Raibais

Novice

• Members
  • 32 posts

Posted 22 November 2011 - 23:40

Labvakar!

Ar cieņu,
akec.

Protams esmu par to lai tu palidzētu lat forumam!
Atbalstišu tevi !
Bet man liekas ka uz latv forumu pa6laik 90 % moderatoru ir pofigs liels! Ja kadam kautko vajaga jaraksta ir rus foruma ! Mes tauta izmirstam! Tapec akec es tev ieteiktu pieteikumu rakstit rus foruma ! Lai veicas!

#9 akec

akec

Novice Player

• Members
  • 108 posts

Posted 23 November 2011 - 14:15

http://forum.egames....showtopic=88706

Slēdzu!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users