Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

[priority]

• This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic

#1 siveens

siveens

Novice

• Members
  • 25 posts

Posted 12 September 2011 - 15:24

[PRIORITY]

Latviešu ģilde.
Ja esi latvietis,nav ģildes,gribi komunicēt ar "normāliem" cilvēkiem,pievienojies.

Lai pievienotos:

• Sazinies ar mani pa "Privat Message"
  • Sazinies ar "Assistant Guild Master" - ruksis
  • Sazinies ar jebkuru no ģildes biedriem

[Info par "guild quest"]

18.o9.2o11 - 2o:oo (pēc Latvijas laika) notiks "guild quest".("Find event" vai arī "Horn race")
[BEIDZIES]

DALĪBAS MAKSA NĀKOŠAJAM "guild quest" IR 2 BLESSI UN 1 SOULS.VISI DALĪBNIEKI TIKS PIERAKSTĪTI UN UZŅEMTS "screen",LAI NERASTOS LIEKI STARPGADĪJUMI.(PASĀKUMA LAIKS UN DATUMS VĒL NAV NOTEIKTS,BET TAS BŪS DRĪZ!)

*uz palikšanu!

*info tiek atjaunināts reizi dienā!

• Guild Master: siveens
  • Assistant Guild Master: ruksis
  • (1.)Battle Master: Vitamiins
  • (2.)Battle Master: DUPSTEP
  • (3.)Battle Master: Zabaks

#2 Piraats

Piraats

Newbie

• Members
  • 6 posts

Posted 12 September 2011 - 16:46

"normāli" cilvēki, ooookeey, par to ka mēs ar PURENITI bc off uzstaisam, jebalņikus draud izārdīt, huh.

#3 Exx

Exx

Novice

• Members
  • 40 posts

Posted 12 September 2011 - 18:55

"normāli" cilvēki, ooookeey, par to ka mēs ar PURENITI bc off uzstaisam, jebalņikus draud izārdīt, huh.

:D

#4 siveens

siveens

Novice

• Members
  • 25 posts

Posted 12 September 2011 - 21:00

Pasaki konkrētu niku kurš tā ir teicis.

#5 loliksss3

loliksss3

Player

• Members
  • 288 posts

Posted 12 September 2011 - 21:08

pirats kaka kaka kaka :D ko tu te vispar no sevis iedomajies ? te cilveki runa par temu nevis taka tu ev kas man unbrauca sha la la tas tas pats ja tev kads pateiktu contr srike es tevi kill un tu uzreiz pierautu pilnu pamperu :D
Posted Image

#6 REECYUU'HESOYAM

REECYUU'HESOYAM

Newbie

• Members
  • 8 posts

Posted 12 September 2011 - 23:21

pirats kaka kaka kaka :D ko tu te vispar no sevis iedomajies ? te cilveki runa par temu nevis taka tu ev kas man unbrauca sha la la tas tas pats ja tev kads pateiktu contr srike es tevi kill un tu uzreiz pierautu pilnu pamperu :D

KO? :DDDDDDD

#7 siveens

siveens

Novice

• Members
  • 25 posts

Posted 13 September 2011 - 09:51

Taisnība jau vien ir.

Bet nenovirzamies no tēmas :)

#8 Piraats

Piraats

Newbie

• Members
  • 6 posts

Posted 15 September 2011 - 14:12

Es no tava teiktā neko nesapratu, bet pieņemu, ka Tev uzsita pa jūtam mans teikums.

Vispār jau bija tā, ielu kauslis DUPSTEPS, sāka celt brēku par to, kā jau teicu - bc off, protams mēs ar PURENITE parēcāmies nepajokam, bet tas vēl piedraud ka mūs ATRADĪS, un JEBALAS izsitīs, tas bija vaše bomba, tāpēc jā, droši ejat guildā [priority] jo jums būs ahraņiks DUPSTEP, kas visus sasītīs lupatās.

#9 loliksss3

loliksss3

Player

• Members
  • 288 posts

Posted 15 September 2011 - 17:43

Es no tava teiktā neko nesapratu, bet pieņemu, ka Tev uzsita pa jūtam mans teikums.

Vispār jau bija tā, ielu kauslis DUPSTEPS, sāka celt brēku par to, kā jau teicu - bc off, protams mēs ar PURENITE parēcāmies nepajokam, bet tas vēl piedraud ka mūs ATRADĪS, un JEBALAS izsitīs, tas bija vaše bomba, tāpēc jā, droši ejat guildā [priority] jo jums būs ahraņiks DUPSTEP, kas visus sasītīs lupatās.

:D nu es ari esmu tas DUPSTEPS :D un neatminos ka tev kko tadu butu teicis :D pasaki ko tu lieto :D
ps es ar to acc vienspats nespeleju ja sis chars ir aizkaris tavas jutas nu tad atvainojos no savas puses
Posted Image

#10 Exx

Exx

Novice

• Members
  • 40 posts

Posted 15 September 2011 - 18:06

:D nu es ari esmu tas DUPSTEPS :D un neatminos ka tev kko tadu butu teicis :D pasaki ko tu lieto :D
ps es ar to acc vienspats nespeleju ja sis chars ir aizkaris tavas jutas nu tad atvainojos no savas puses

Tu tiešām esi daunis, piedod!

#11 loliksss3

loliksss3

Player

• Members
  • 288 posts

Posted 15 September 2011 - 18:30

bl9 ta ir tikai spele ko var cepties?
kkas nepatik pisies prom sikais daunis
Posted Image

#12 siveens

siveens

Novice

• Members
  • 25 posts

Posted 15 September 2011 - 22:49

Vajadzeja uznemt "screen" . Taka tev tadu nav - beidz cepties :)

Un nesaki par visu gildi to ko doma tikai par atseviskiem cilvekiem!

Nakosreiz savaldi savu runajamo caurumu un paturi savas domas pie sevis :)

#13 siveens

siveens

Novice

• Members
  • 25 posts

Posted 16 September 2011 - 17:50

Skaties informāciju par pirmo "guild quest" augšā!

#14 loliksss3

loliksss3

Player

• Members
  • 288 posts

Posted 16 September 2011 - 19:57

Skaties informāciju par pirmo "guild quest" augšā!

horn of unicorn var tikai sm uzvilkt lakab riko parastas skriesanas sacikstes lorencia un man gribetos zinat kas bus balva D:
Posted Image

#15 Gody

Gody

Newbie

• Members
  • 11 posts

Posted 17 September 2011 - 00:45

tu l*h, ja tev kaads dirsa tad tas es biju, un nejau kad sasitiis tevi un meklees, aaksts siikais..
tu teici: bc off, es teicu droshi:,, ej nodod, un tad tevi visi kas bc bij sitiis '' mulja samiizies te un tagad bikses pieraavis te muldi kad mees to un mees to...

<C> ruksis

#16 Piraats

Piraats

Newbie

• Members
  • 6 posts

Posted 18 September 2011 - 00:43

bl9 ta ir tikai spele ko var cepties?
kkas nepatik pisies prom sikais daunis

Rekur piemērs, pat skrēēnot nevajag.

tu l*h, ja tev kaads dirsa tad tas es biju, un nejau kad sasitiis tevi un meklees, aaksts siikais..
tu teici: bc off, es teicu droshi:,, ej nodod, un tad tevi visi kas bc bij sitiis '' mulja samiizies te un tagad bikses pieraavis te muldi kad mees to un mees to...

<C> ruksis

Eu šarlatān, Tu bazaru filtrē, iemācies no sākuma rakstīt nevis ļevu bezsakaru dzīt, es no tava teikta nehrena nesapratu, laikam skolu arī basto lai pie mu pasedētu ne? :DDD

Smiekli nāk, aiz monitora sēž pumpaini ļutauši un pēc rakstīšanas stila jau var pateikt, ka nekāds srozlijs Tu neesi, takā aizej kādu hanteli pacilā pirms netā kariņu taisi.

Un pisec man pa sirsniņu iedeva mu droti, kas pēc bc vienreiz nosita, hahahahah, un ar Tevi nebija vienīgais bc off, vismaz 20x tā esam darījuši, un 100% zinu ka DUPSTEPS tā pateica, tākā grādīgos un štaketes nelietoju, atmiņa man ir laba.

PEACE.

#17 siveens

siveens

Novice

• Members
  • 25 posts

Posted 18 September 2011 - 12:30

Rekur piemērs, pat skrēēnot nevajag.

Eu šarlatān, Tu bazaru filtrē, iemācies no sākuma rakstīt nevis ļevu bezsakaru dzīt, es no tava teikta nehrena nesapratu, laikam skolu arī basto lai pie mu pasedētu ne? :DDD

Smiekli nāk, aiz monitora sēž pumpaini ļutauši un pēc rakstīšanas stila jau var pateikt, ka nekāds srozlijs Tu neesi, takā aizej kādu hanteli pacilā pirms netā kariņu taisi.

Un pisec man pa sirsniņu iedeva mu droti, kas pēc bc vienreiz nosita, hahahahah, un ar Tevi nebija vienīgais bc off, vismaz 20x tā esam darījuši, un 100% zinu ka DUPSTEPS tā pateica, tākā grādīgos un štaketes nelietoju, atmiņa man ir laba.

PEACE.

Nespried par cilvēku pēc rakstīšanas stila!
Un kakova hrena tu te vispār kko drukā? netaisies uz ģildi - neraksti!

#18 loliksss3

loliksss3

Player

• Members
  • 288 posts

Posted 18 September 2011 - 14:05

Nespried par cilvēku pēc rakstīšanas stila!
Un kakova hrena tu te vispār kko drukā? netaisies uz ģildi - neraksti!

+1
Posted Image

#19 siveens

siveens

Novice

• Members
  • 25 posts

Posted 22 September 2011 - 15:54

Atjaunināta informācija!

#20 kima

kima

Novice Player

• Members
  • 120 posts
  • Interests:http://forum-business.blogspot.com/

Posted 22 September 2011 - 16:49

Diivaini...Guild masters uztaisija postu par jaunu izveidotu guild un aicina cilvekus pievienoties,bet skatos ka topiks ir izversies par vienu lielu muldesanu un stridiem....katrs censas pieradit savu taisnibu postojot Reply.

Pati esmu guilda un varu teikt ka cilveki ir loti izpalidzigi un guilds lenam aug.

P.S Varbut izbeigsim stridus un kads varbut varetu iepostot kadu jauku komentaru?
http://forum-business.blogspot.com/ Varbut Velies nopelnit naudu?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users