Toggle shoutbox
Chat
|

Kļūda Teleportējoties
Posted 04 September 2011 - 21:43
Mans elfs ir sarkans (phonoman). Gāju caur noriu uz lorenciu caur teleportācijas ieeju un interesantā veidā nokļuvu nevis lorencia, bet icarus, kur ir 4 sienas un nav neviena monstra. Teleportēties nevaru, ārā no turienes arī netieku. Būtu ļoti jauki, ja kāds atbildīgais mani teleportētu uz normālu pilsētu.
acc: akec
čars: Kitija
serveris: high.
Posted 04 September 2011 - 23:05
Pakalpojuma cena ir 5 bonusi
Posted 05 September 2011 - 09:16
Es ļoti atvainojos, Jūs laikam nebūsiet sapratis!Izmantojiet šo pakalpojumu mājaslapā: Autorizējieties > Pakalpojumi > Teleportācija
Pakalpojuma cena ir 5 bonusi
Lieta tāda, ka servera kļūdas dēļ ir noticis, tas saucamais, gļuks, dēļ, kura esmu iesprūdis spēlē, kas nav mana vaina, un tagad Jūs par to pieprasiet, lai es maksātu reālu naudu? Tā ir naudas izspiešana.. Servera vainas dēļ teleportācijas brīdī notika kļūda, līdz ar to esmu iesprūdis 4 sienu kartē no, kuras nav iespējams tikt laukā! Es netaisos atbildēt par Jūsu servera kļūdām ar savu reālo naudu! Cik saprotu, nekas netiks darīts un spēli es varu neturpināt spēlēt?
EDIT: here you are.

Posted 05 September 2011 - 10:30
Posted 05 September 2011 - 10:41
Lasīt proti? Par to ir jāmaksā 5 bonusi, 5 bonusi = $$. Kāpēc, lai es maksātu dēļ kļūdas, kura nav manis izraisīta.Ielogojies web'a un teleporte savu personazu kur velies , pie pakalpojumiem > Teleportacija.
Posted 05 September 2011 - 11:18
Nobalso par serveri ^_^Lasīt proti? Par to ir jāmaksā 5 bonusi, 5 bonusi = $$. Kāpēc, lai es maksātu dēļ kļūdas, kura nav manis izraisīta.
Posted 05 September 2011 - 11:19
Man tagad 3x balsot un gaidīt, kad paies 36h, lai dabūtu 5 bonusus, lai turpinātu spēlēt? Jauki! Tad es atsakos no šī servera.Nobalso par serveri ^_^
Posted 05 September 2011 - 11:29
vai ari uz kadu tev tur pilsetu vajaga
Posted 05 September 2011 - 11:32
Bez maz vai gribas paprasit , lai iedo man savu acc un es tev 10 aizsutu.Vaaks...
Posted 05 September 2011 - 11:39
Paldies Quo Vadis? un SapFiriuS.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users