- Jauns Revision Maija mēnesī!
- Ilgi gaidītās izmaiņas anti-čītam būs jau drīzumā!
-
Ar cieņu administrācija eGames.lv
|
Posted 05 April 2011 - 14:18
Posted 05 April 2011 - 14:33
vispar nekada veida nevares tirgot jeb tikai caur veikalu nevares? caur trade vares?Sveicināti! Vēlamies jums jau paziņot par izmaiņām, kuri tiks ieviesti jau tuvākajā laikā!
- Mantas no sms un GR veikala vairs nevarēs tirgot.
Posted 05 April 2011 - 14:37
Posted 05 April 2011 - 14:49
Posted 05 April 2011 - 14:59
hm.. a ka tad vinas vares tirgot ?Trade, Personal Store, Mājaslapā nevarēs tirgot +all items.
Posted 05 April 2011 - 15:26
Sveicināti! Vēlamies jums jau paziņot par izmaiņām, kuri tiks ieviesti jau tuvākajā laikā!
- Mantas no sms un GR veikala vairs nevarēs tirgot.
Posted 05 April 2011 - 15:48
adminstracijai tak pasai tas ir izdevigi. katrs kas tirgo kko atdod tak savus % no bonusiem adminstracijai.un ispar pirms taisat kko tadu vajag tomer konsulteties ar pleyeriem citadak varat zaudet savus speletajus un tas jums saja gadijuma neaamaksasies
ja jaau nevar treidot + all mantas tad kur man vinas tgd bast dibena ?
Posted 05 April 2011 - 16:58
Posted 05 April 2011 - 17:02
Posted 05 April 2011 - 17:12
Domaju bezjedzigs revision!
Posted 05 April 2011 - 17:33
ar to ka neviens ar set +all netirgosies tirgu,bet set +all tigos ar visu acc :roll:Domāt nevienam nav aizliegts.
Bet Revision būs viens no labākajiem, kuri vien bija iznākuši...
Posted 05 April 2011 - 17:45
tatad sanak ta ka es piem savu bronz set varu sviest misene jo nevaresu vinu pardot un pa GRP items ar tur pat jo aa viniem ne treid ne pat bon dabut nevarTas ir pieņemts lēmums tehnisku iemeslu dēļ, kā arī jūsu drošībai!
Šajā situācijā mēs nevaram apspriest ar spelētājiem.
Būs savādāka veida ekonomika, tirgus u.t.t. pierādīs un būs ok.
Posted 05 April 2011 - 18:17
vnk vini grib la tu to bronzu perc no sms shopa pa 600++ bon nevis 300 tiri tirgu tada doma viniem ir bet diezvai ka kas izdosies,skatos pedeja laika vini visulaiku kautko izdoma jaunu ta renas ka vajaga un tad skaties online skaits lenam krit, tagad moz ar kritistatad sanak ta ka es piem savu bronz set varu sviest misene jo nevaresu vinu pardot un pa GRP items ar tur pat jo aa viniem ne treid ne pat bon dabut nevar
un GD set+all kad gribesu dl taisit ar misene bus jasviez jo relali bon nevar dabut
ja ta jums ir doma nopelnit uz sms shop tad jus rukti maldaties
Posted 05 April 2011 - 18:50
vienozimigi ta ari bus ja to ieviesis ar es pariesu uz citu servvnk vini grib la tu to bronzu perc no sms shopa pa 600++ bon nevis 300 tiri tirgu tada doma viniem ir bet diezvai ka kas izdosies,skatos pedeja laika vini visulaiku kautko izdoma jaunu ta renas ka vajaga un tad skaties online skaits lenam krit, tagad moz ar kritis
Posted 05 April 2011 - 18:58
es gan gaidisu vaip un tad iesu prom jo neredzu jegu te pisties ta ,galgala es mu speleju lai atpustos nevis cakaretos bezjedzigi!vienozimigi ta ari bus ja to ieviesis ar es pariesu uz citu serv
Posted 06 April 2011 - 06:48
vnk vini grib la tu to bronzu perc no sms shopa pa 600++ bon nevis 300 tiri tirgu tada doma viniem ir bet diezvai ka kas izdosies,skatos pedeja laika vini visulaiku kautko izdoma jaunu ta renas ka vajaga un tad skaties online skaits lenam krit, tagad moz ar kritis
Posted 06 April 2011 - 09:55
tatad sanak ta ka es piem savu bronz set varu sviest misene jo nevaresu vinu pardot un pa GRP items ar tur pat jo aa viniem ne treid ne pat bon dabut nevar
un GD set+all kad gribesu dl taisit ar misene bus jasviez jo relali bon nevar dabut
ja ta jums ir doma nopelnit uz sms shop tad jus rukti maldaties
Posted 06 April 2011 - 15:37
Posted 06 April 2011 - 16:07
nu paldies- Mantas no sms un GR veikala vairs nevarēs tirgot.
Atcelts.
Posted 06 April 2011 - 17:18
Viss tas ir domāts jūsu labā, kā arī mūsu! Tāpēc lēmums ir pieņemts.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users