Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

Ban 4.1

• This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

#1 MasicaZane

MasicaZane

Newbie

• Members
  • 7 posts

Posted 27 December 2010 - 19:24

es atvainojos bet man ban ir par to ka es kadam pateicu ka nesaprotu krievu valodu ?
nu piedodiet bet taa ir ari taisniba ka nesparotu bet kadelj man par to ban jaliek ?
nu ja tiesham es tik ljoti kadam esmu pari darijis tad atvainojos bet nau jau man jaliek ban vareja vienkarsi bridinat jo es neko traki nepateicu varbut vienu vardu ko katras taja serveri izmanto
taka ceru ka mani atbanos
Paldies par sapratni
nick - MasicaZane

#2 gacoo007

gacoo007

Novice

• Members
  • 26 posts

Posted 27 December 2010 - 19:31

.

#3 gacoo007

gacoo007

Novice

• Members
  • 26 posts

Posted 27 December 2010 - 19:31

http://forum.egames....c...ost&id=6406

te ir skeerns un es uzkatu ka tas ir mulkibas banu par to neliek vinsh nepainoja nevienu bet gan pateica ka neka nesaprot vinsh jau neteica ka man tu esi pohuj vaij kaut ka ta bet gan ka nesaprot!!!..
un vispar runajot par russ temu tur bija vel paris creen kur misis un naomi runa par GMs KURS VISPAR NERUNA LV un mes latvieshi kestus nevaram iet... jo ari es neka nesaprotu pa russ...
un nesu jau vienienigas sudzos par to ka neruna latviski un ari angli kas spele nesaprot pa rus .
man ieteikums ir taisit eng valoda ...
bet par to ban ja ari jus uzkatat ka ir vainigs tad sods ir parmerigs...

#4 defence112

defence112

Newbie

• Members
  • 12 posts

Posted 27 December 2010 - 19:41

:DEs ar nesaprotu kas taas pa mulkibaam likt banu par to, ka neaam rus valodu!
Lkm jau admini tieshaam nesaprot!:))

P.S. vareetu atrast kaadu adminu kursh saprot un mak runaat vismaz pa eng ja ne LV, jo piemeram man bratans no rus valodas gandriiz neko nesparot!:)Zinu ka 'labie' admini pateiks, ka taa ir mana braalja vaina ka vinjs nesaprot kaa jau parasti:)admins kursh maak tikai rus iesdpaarda(nav nekas rupjsh:) )

#5 Ins1de

Ins1de

Do you smoke cannabis?

• Members
  • 564 posts

Posted 27 December 2010 - 20:07

Tev banu uzlika šeit - http://forum.egames....showtopic=55480
Neredzu protams prikolu likt banu...
Volkov's pirmais teica "huj s njei" un domāju , ka pašam viņam pienāktos bans , ja reiz pa kaut ko līdzīgu uzlika banu spēlētājam ar niku MasicaZane .

VesenyGM - Ti ze sam videw v skrinje wto Volkov poslal MasicaZane i dumaju wto emu samamu ban nado datj , eslji ti za vopwe ne4ego dal ban igroku s nikom MasicaZane
Eslji neznaew wto on(-a) skazal(-o) mogy perevesti.
Ti skoree vsego ban dal za :"Man pohuj ko tu krieviski dirs , es tapat nesaprotu." , perevod :"Mnje pohuj wto ti tam po ruskii pizdiw , ja tak i tak neponjemaju."
I was podumai , za wto tam ban nuzen?
Server : Main Nick : Neverme Guild : ChiLL

#6 Misis

Misis

Newbie

• Members
  • 8 posts

Posted 27 December 2010 - 20:07

Labdien!

Skatos atkal pacelusies tema par krievu valodu!
Ari es uzskatu ka Bans seit nav pamatots!

Ka var Banot cilveku kurs vienkarsi nesaprot krievu valodu?
Tad jau nakamo banu jaliek par vecuma ierobezojumiem vai ari diskriminejot kadu dzimumu?
Biezi tiek runats ka krievu tautibas cilvekus tada veida diskrimine, jo prasa vinjiem runat Latviski, bet vai tik nav otradi?

Pagajuso gadu ari man tika uzlikts Bans lidziga iemesla delj, jo es GM questa laika ludzu, lai vinjs iztulko Latviski vai Angliski uzdevumu, jo Krievu valodu nesapratu! Par to man uzlika Banu uz 1 men!
Vai tas ir pamatoti? Nedomaju, luk ta ir tipiska diskriminacija!

Runajot par GM, domaju Game Master pienaktos saprast cilvekus, kas spele serveri un censties, lai saprot ari vinju! Varetu vel pienjemt, ka vinjs neprot Latviesu valodu, bet tad lai veido questus vismaz Angliski, lai visi varetu saprast! Un ja jus uzskatiet tas rada grutibas tad, lai tulko - raxta 2 valodas: Anglu + Krievu.
Vismaz bus kada iespeja saprast un piedalities questa ari tiem kam Krievu valoda nav dzimtaa!

P.S. Ceru ka Administracija neatstas bez ieveribas so rakstu!

Ar cienju, Misis!
Nick: Misis Server: Main Guild: Chill

#7 Skoonto

Skoonto

Journeyman

• Members
  • 95 posts

Posted 27 December 2010 - 21:57

Labdien!

Skatos atkal pacelusies tema par krievu valodu!
Ari es uzskatu ka Bans seit nav pamatots!

Ka var Banot cilveku kurs vienkarsi nesaprot krievu valodu?
Tad jau nakamo banu jaliek par vecuma ierobezojumiem vai ari diskriminejot kadu dzimumu?
Biezi tiek runats ka krievu tautibas cilvekus tada veida diskrimine, jo prasa vinjiem runat Latviski, bet vai tik nav otradi?

Pagajuso gadu ari man tika uzlikts Bans lidziga iemesla delj, jo es GM questa laika ludzu, lai vinjs iztulko Latviski vai Angliski uzdevumu, jo Krievu valodu nesapratu! Par to man uzlika Banu uz 1 men!
Vai tas ir pamatoti? Nedomaju, luk ta ir tipiska diskriminacija!

Runajot par GM, domaju Game Master pienaktos saprast cilvekus, kas spele serveri un censties, lai saprot ari vinju! Varetu vel pienjemt, ka vinjs neprot Latviesu valodu, bet tad lai veido questus vismaz Angliski, lai visi varetu saprast! Un ja jus uzskatiet tas rada grutibas tad, lai tulko - raxta 2 valodas: Anglu + Krievu.
Vismaz bus kada iespeja saprast un piedalities questa ari tiem kam Krievu valoda nav dzimtaa!

P.S. Ceru ka Administracija neatstas bez ieveribas so rakstu!

Ar cienju, Misis!

+1 es ari domaju ka bans šeit nav pamatots ! kapec ? da tapec kā, ja cilveks nezina krievu valodu un nesaprot ko vinjam sak un par to dot banu,tad varam pus serverim dot banu ! Piemers: mums guilda ir cilveks kas saprot tikaj angliski,un ja vinsh nesaprot ko vinjam teica par to ari vajag dot banu?
protams ne !!! es domaju šeit vajag nobanet cilveku

#8 veseny*

veseny*

Clannad

• Members
  • 5181 posts
  • Interests:Мне мало что интересно

Posted 27 December 2010 - 23:11

Tev banu uzlika šeit - http://forum.egames....showtopic=55480
Neredzu protams prikolu likt banu...
Volkov's pirmais teica "huj s njei" un domāju , ka pašam viņam pienāktos bans , ja reiz pa kaut ko līdzīgu uzlika banu spēlētājam ar niku MasicaZane .

VesenyGM - Ti ze sam videw v skrinje wto Volkov poslal MasicaZane i dumaju wto emu samamu ban nado datj , eslji ti za vopwe ne4ego dal ban igroku s nikom MasicaZane
Eslji neznaew wto on(-a) skazal(-o) mogy perevesti.
Ti skoree vsego ban dal za :"Man pohuj ko tu krieviski dirs , es tapat nesaprotu." , perevod :"Mnje pohuj wto ti tam po ruskii pizdiw , ja tak i tak neponjemaju."
I was podumai , za wto tam ban nuzen?

Ja eto perevel kak " mne p***j wto etot russkij tam pi***t "
Ja Dymy ewe pokazu screen. On lutwe menja ponimaet latiwkij. Esli tam ne to o 4em ja podumal vna4ale, to ban budet 3 dnja (mat mat )
Nobody dies a virgin... Life fucks us all... © Kurt Cobein
Posted Image
Posted Image

#9 veseny*

veseny*

Clannad

• Members
  • 5181 posts
  • Interests:Мне мало что интересно

Posted 27 December 2010 - 23:12

Jebkurā gadījumā, ban būs 3 dienas, vismaz par necenzura vardus.
Nobody dies a virgin... Life fucks us all... © Kurt Cobein
Posted Image
Posted Image

#10 Ins1de

Ins1de

Do you smoke cannabis?

• Members
  • 564 posts

Posted 28 December 2010 - 00:19

Jebkurā gadījumā, ban būs 3 dienas, vismaz par necenzura vardus.

A kak nawot etova Volokov'a?
On ze toze matom kril , "*uj s njei"
Server : Main Nick : Neverme Guild : ChiLL

#11 gacoo007

gacoo007

Novice

• Members
  • 26 posts

Posted 30 December 2010 - 00:31

:))

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users