Toggle shoutbox
Chat
|

Auto Picker
Posted 10 November 2010 - 11:57

Posted 10 November 2010 - 12:11
Vins nav atlauts ,bet vinu lieto 85 % severa speletaji!Cik esmu ieverojis, shaja serveri ir atljauts Auto Pickup! Tad nu devos pie googles tantes un lozhnjaaju entos webos, un nu nekur neatradu pickeru.. Vai var kaads iedot AutoPickUp Customer pashu vieglaak saprotamaako.. Lozhnjajot pa web`iem ieraudziju kkadu auto picker customer, izzskatijas loti vienkarsh, iekjeksee kadus jwewlus velies pacelt un palaid.. Buushu ljoti pateiciigs ja kaads uplodos un iemetiis linku uz sho programmu..
Posted 10 November 2010 - 12:15
Vins nav atlauts ,bet vinu lieto 85 % severa speletaji!
Jajau nau atljauts, tad noteikumos vareetu vismaz ierakstiit, ja tik daudz % lieto vinju.. Bet jatomer vinju driikst lietot mby ir kaads var iedod (kautvai PM`aa)
Posted 10 November 2010 - 12:17
Nedrikst par vinu liek 1 menesi banu,bet tapat visi izmanto ;D savadak tas Hrenas nevar savktJajau nau atljauts, tad noteikumos vareetu vismaz ierakstiit, ja tik daudz % lieto vinju.. Bet jatomer vinju driikst lietot mby ir kaads var iedod (kautvai PM`aa)

Posted 10 November 2010 - 12:18
Nedrikst par vinu liek 1 menesi banu,bet tapat visi izmanto ;D savadak tas Hrenas nevar savkt
Tad jau es tuliit puss serverim banu uzlikshu, panjemshu nofilmeeshu un banned?!
Posted 10 November 2010 - 12:20
Tas jau nav tik vnk nofilmet visi jau nav tupi redzes ka kads blakus staves izslegsTad jau es tuliit puss serverim banu uzlikshu, panjemshu nofilmeeshu un banned?!
Posted 10 November 2010 - 12:40
Tas jau nav tik vnk nofilmet visi jau nav tupi redzes ka kads blakus staves izslegs
Camstudio iesleegshu un viss, ja izkriit nauda uzreiz ir redzems ka ar piku pacelj!!!
Posted 10 November 2010 - 13:01
ak tu gudriniece!Camstudio iesleegshu un viss, ja izkriit nauda uzreiz ir redzems ka ar piku pacelj!!!
Posted 10 November 2010 - 15:27
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users