Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

Administracijai

• This topic is locked This topic is locked
13 replies to this topic

#1 girix

girix
  • Members
  • 3 posts

Posted 04 November 2010 - 17:51

Es savu vainu neredzu pirku savus wings of dragon +12 +ignore officiaali saitaa! Un vinji pazuud un vis ko admins var pateikt ka tie bija dupe !!! Nav mana vaina kad admini nespeej kontroleet kad kaads speeletaajs kraapjas , es nopirku godiigi par saviem bonusiem, kaa es varu zinaat vai vinji dupe vai ne. Veeelos lai administraacija man gaadaa taadus pashu wings of dragon +12 + ignore .

#2 kaktus4

kaktus4

Novice

• Members
  • 35 posts

Posted 04 November 2010 - 18:11

Es savu vainu neredzu pirku savus wings of dragon +12 +ignore officiaali saitaa! Un vinji pazuud un vis ko admins var pateikt ka tie bija dupe !!! Nav mana vaina kad admini nespeej kontroleet kad kaads speeletaajs kraapjas , es nopirku godiigi par saviem bonusiem, kaa es varu zinaat vai vinji dupe vai ne. Veeelos lai administraacija man gaadaa taadus pashu wings of dragon +12 + ignore .

Sveika administrācija! Nāksies man nedaudz atkārtoties,ja cilvēks jūsu servera oficiālajā tirgū ir nopircis nelietojamu mantu,par to esat atbildīgi jūs,jo pielaidāt ka tāda manta nonāk tirgū(oficiālā tirgū),un neviens no parastajiem spēlētājiem nevar zināt ka manta nav īsta,bojāta,vai vēl kas! Kāpēc par šo rakstu es-kā jau kaut kur rakstīju-esmu girixx tēvs,un esmu pārskaitījis reālu naudu lai nopirktu bonusus,tagad nauda ir nozagta,tieši nozagta,un spēlētāja (girixx)vaina šeit nav!! Tāpēc pašlaik lūgums-vai nu atdodiet spārnus,vai nu kompensējiet ar bonusiem to kas zaudēts!
Ja lūgums netiks pildīts man nāksies iesaistīt citas instances,jo šajā gadījumā iet runa par materiālo un morālo kaitējumu!
Tā kā es cienu administrāciju kas ir savu uzdevumu augstumos,bet ja ir pieļauta kļūda-tā jālabo!!
Ar cieņu kaktus4
Ar nepacietību gaidīšu atbildi!

#3 Administrator

Administrator

eGames Manager

• Members
  • 2383 posts
  • Interests:Code

Posted 04 November 2010 - 18:20

Sveika administrācija! Nāksies man nedaudz atkārtoties,ja cilvēks jūsu servera oficiālajā tirgū ir nopircis nelietojamu mantu,par to esat atbildīgi jūs,jo pielaidāt ka tāda manta nonāk tirgū(oficiālā tirgū),un neviens no parastajiem spēlētājiem nevar zināt ka manta nav īsta,bojāta,vai vēl kas! Kāpēc par šo rakstu es-kā jau kaut kur rakstīju-esmu girixx tēvs,un esmu pārskaitījis reālu naudu lai nopirktu bonusus,tagad nauda ir nozagta,tieši nozagta,un spēlētāja (girixx)vaina šeit nav!! Tāpēc pašlaik lūgums-vai nu atdodiet spārnus,vai nu kompensējiet ar bonusiem to kas zaudēts!
Ja lūgums netiks pildīts man nāksies iesaistīt citas instances,jo šajā gadījumā iet runa par materiālo un morālo kaitējumu!
Tā kā es cienu administrāciju kas ir savu uzdevumu augstumos,bet ja ir pieļauta kļūda-tā jālabo!!
Ar cieņu kaktus4
Ar nepacietību gaidīšu atbildi!

Tad kad reģistrējaties, jūs spiedāt uz ķeksīša ka esat iepazīstināti ar Mu eGames servera noteikumiem - http://mu.egames.lv/...x.php?page=regz, 6 punkts!
Tātad tagad mēs atdodam 50% zaudētās summas, ir nepieciešams serveris kurā spēlējat + niks, kā arī screenshot no jūsu tirgus logiem.

#4 ciekurs

ciekurs

Advanced Player

• Members
  • 312 posts

Posted 04 November 2010 - 18:26

Tad kad reģistrējaties, jūs spiedāt uz ķeksīša ka esat iepazīstināti ar Mu eGames servera noteikumiem - http://mu.egames.lv/...x.php?page=regz, 6 punkts!
Tātad tagad mēs atdodam 50% zaudētās summas, ir nepieciešams serveris kurā spēlējat + niks, kā arī screenshot no jūsu tirgus logiem.

Bet vai ta nebutu godigak adod 100% zaudetot bon vai mantu ta butu godigak pret speletaju!
Vecīt kur tu liki manu alu?

#5 ciekurs

ciekurs

Advanced Player

• Members
  • 312 posts

Posted 04 November 2010 - 18:30

Bet vai ta nebutu godigak adod 100% zaudetot bon vai mantu ta butu godigak pret speletaju!

Ja es butu admins butu adevis 100% jo tas butu cilvecigak un godigak ka neka cilveks jums ir naudu sutijis!

#6 kaktus4

kaktus4

Novice

• Members
  • 35 posts

Posted 04 November 2010 - 18:48

Jā,jā-ar noteikumiem esam iepazinušies,un es lieliski zinu visu šo padarīšanu,jo vienreiz esmu jau ar to saskāries!!Ne man ne girixx nav skreena no tirgus logiem,un uz to admini arī parasti cer:) Bet man ir daudz kas savādāks!:) Un piekrītu čiekura rakstītajam par 100%,jo mēs visi esam cilvēki neatkarīgi no tautības,vai kā domājam!
Tā kā lūdzu administrāciju izturēties ar sapratni pret radušos problēmu,un to risināt nevis meklēt attaisnojumus,es tiešām tīri bez netīrām domām meklēju normālu sarunu!
Ja negribat-tad pasakiet nē,mēs nepiekrītam tavis rakstītajam,jo negribas spēlēt paslēpes!
Joprojām gaidu skaidru atbildi!
Ar cieņu kaktus4

#7 loliksss3

loliksss3

Player

• Members
  • 288 posts

Posted 04 November 2010 - 18:53

Jā,jā-ar noteikumiem esam iepazinušies,un es lieliski zinu visu šo padarīšanu,jo vienreiz esmu jau ar to saskāries!!Ne man ne girixx nav skreena no tirgus logiem,un uz to admini arī parasti cer:) Bet man ir daudz kas savādāks!:) Un piekrītu čiekura rakstītajam par 100%,jo mēs visi esam cilvēki neatkarīgi no tautības,vai kā domājam!
Tā kā lūdzu administrāciju izturēties ar sapratni pret radušos problēmu,un to risināt nevis meklēt attaisnojumus,es tiešām tīri bez netīrām domām meklēju normālu sarunu!
Ja negribat-tad pasakiet nē,mēs nepiekrītam tavis rakstītajam,jo negribas spēlēt paslēpes!
Ar cieņu kaktus4

ka tas ir kad nau screen jabut saita ir tada sadala tirzniecibas statistika un nopirktie priekhmeti un tu atrod to nopirktos wings un panem screen
Posted Image

#8 Administrator

Administrator

eGames Manager

• Members
  • 2383 posts

Posted 04 November 2010 - 18:55

Ar cieņu kaktus4

Ja esat iepazīstinājušies tad kādi vēl var būt jautājumi?
50% tāpēc ka mums ir kopējā summa no sabanotajiem cilvēkiem tieši kas ir taisījuši dupe... un mums jāiekļaujās tajā summa.
Screenshot var uztaisīt kau tagad... jāieiet tik Tirgus logos jums pašiem, tur visu parādīs ko esat pircis, pārdevis u.t.t.
Ja jūs neapmierina 50%, tad varam arī neatgriest vispār, kā pasaka man šefs, tā arī daru.

#9 kaktus4

kaktus4

Novice

• Members
  • 35 posts

Posted 04 November 2010 - 20:18

50% tāpēc ka mums ir kopējā summa no sabanotajiem cilvēkiem tieši kas ir taisījuši dupe... un mums jāiekļaujās tajā summa.
Screenshot var uztaisīt kau tagad... jāieiet tik Tirgus logos jums pašiem, tur visu parādīs ko esat pircis, pārdevis u.t.t.
Ja jūs neapmierina 50%, tad varam arī neatgriest vispār, kā pasaka man šefs, tā arī daru.

Labi,pateikšu girix par skreen,un tas taps nosūtīts!
Protams 50% ir pamaz,jo par tiem 50 % jau nevar vairs nopirkt to kas nopirkts,iesaku administrācijai par to padomāt!
Ja ir kāda iespēja--lūgšu atgriezt vairāk--pēc skriina ievietošanas!!!

#10 kaktus4

kaktus4

Novice

• Members
  • 35 posts

Posted 04 November 2010 - 20:40

mēģinu ievietot skrīnu,un kāda iespēja pērkot ko citu ka atkal puse nezudīs???
Niks:gir4a
Serveris: high

Attached Files

#11 kaktus4

kaktus4

Novice

• Members
  • 35 posts

Posted 04 November 2010 - 20:50

Skriins ir ielikts,vēl tikai varu piebilst ka admins var jebkuram iedot mantu kādu viņam iegribas-nevajag mani turēt par galīgu nezinīti:) Ja administrācijai nav cilvēciskas saprašanas--žēl,bet nu pagaidām ceru uz saprašanu!!

#12 kaktus4

kaktus4

Novice

• Members
  • 35 posts

Posted 05 November 2010 - 11:31

Skriins ir ielikts,vēl tikai varu piebilst ka admins var jebkuram iedot mantu kādu viņam iegribas-nevajag mani turēt par galīgu nezinīti:) Ja administrācijai nav cilvēciskas saprašanas--žēl,bet nu pagaidām ceru uz saprašanu!!

Kā jau teicu skriins ir ielikts,bet nekādas atbildes no administrācijas gan vēl nav!

#13 ciekurs

ciekurs

Advanced Player

• Members
  • 312 posts

Posted 05 November 2010 - 12:07

Kā jau teicu skriins ir ielikts,bet nekādas atbildes no administrācijas gan vēl nav!

Te vini vnk uzreiz tev negrib palidzet parasti Lat foruma jagaida diena lai palidzetu,betka kadam ru kas nosticis atbild 15 min laika!

#14 Administrator

Administrator

eGames Manager

• Members
  • 2383 posts

Posted 05 November 2010 - 13:03

Labi,pateikšu girix par skreen,un tas taps nosūtīts!
Protams 50% ir pamaz,jo par tiem 50 % jau nevar vairs nopirkt to kas nopirkts,iesaku administrācijai par to padomāt!
Ja ir kāda iespēja--lūgšu atgriezt vairāk--pēc skriina ievietošanas!!!

Tās mantas tāpat bij pārdevušās par lētāku cenu, vairāk nevaram, vai arī mēs paši ieiesim (mīnusā) mum jāiekļaujās 1 summā ko esam salasījuši no dupe veidotājiem, kuri tagad ir bloķēti.

Bonusi ieskaitīti uz acc: gir4a

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users