Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

Absurds.

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Mikrobs

Mikrobs

Novice

• Members
  • 38 posts

Posted 13 October 2010 - 19:08

Paskatijos RUS sadalu - redzu mess banots.Negribu nepatiesi apvainot bet manuprat tas ir Edkas roku darbs, jo sanemu ari draudus par ban bez pieradijumiem, Kau nekur neesmu redzejis vai dzirdejis ka vins butu admins. tas ka vinam ir piekluve Vanessas acc nu nezinu ka to nosaukt. Lab ne par to runa.

Vanessa:правило одно и распостраняется на всех
Ja noteikumi ir visiem vienadi tad kapec vinu izbanoja bez pieradijumiem.? Seit valda kkada adminu draudziba starp speletajiem?
+ citus nebano par to ka viens skriins ir ielikts, a te pilnigi bez video un cita veida pieradijumiem.

Ps. Taverna- floodojam,ispauzham savu viedokli utt.
Ps2. Neesu nekads aizstavis, bet tas jau ir absurds, netaisnigums pret playeriem.(Pats speleju koras)

#2 -Desa-

-Desa-

Учитель русского языка

• Members
  • 267 posts

Posted 14 October 2010 - 15:25

Varu tik piebilst to ka es jau sen neiedzilinos servera atistibas , izmainu problemas jo pec ilgu gadu spelesanas esmu sapratis ka serveris dzivo uz sava vilnja un nav verts bojat savus nervus . Es uzskatu ka jaspele sava prieka pec un izklaideij ja to servis nedod tad tolks te atstat savus nervus ,jo neviens ar revolveri pie deninien nestav un neliek tev spelet :D .

Ps. Es personigi ieeju tik laij pakontakteties ar sevis miljiem cilveciniem un pasmieties par zadrotiem :) kuri speli uztver ka realitati .
Pss cik mes zinami mikr tu es labzs speletajs un speles pazinja tak nesaspringst ganjau vis bus labi un atkal spelesim sava prieka pec:)

Ps. Я просто герой из эротичных снов /pika4u/

#3 Solid`s

Solid`s

Novice

• Members
  • 25 posts
  • Interests:Buhaa !?!??!

Posted 14 October 2010 - 16:54

Tieši tā kā DESA teica. ;)

Bet nu jā, ko lai pasaka, kļūsti vnk par adminu un dari ko gribi... draugiem palīdzi, parējos bano :D :D
Solid Kiwka

#4 Superwariors Skilled

Superwariors Skilled
  • Members
  • 2 posts

Posted 15 October 2010 - 21:00

Skatos šeit forumā reti, bet spēlēt vairs vispār šeit netaisos...
Iesaku, jums izdarīt tā, ka ieejat RUS sadaļā un vnk prikola pēc sakāt tur čatu latviski, nez ko admini darīs :D
tad nevaidzēs jums savus nervus bojāt, + varbūt vēl dabūsiet pasmieties :)

#5 Mikrobs

Mikrobs

Novice

• Members
  • 38 posts

Posted 16 October 2010 - 14:15

Skatos šeit forumā reti, bet spēlēt vairs vispār šeit netaisos...
Iesaku, jums izdarīt tā, ka ieejat RUS sadaļā un vnk prikola pēc sakāt tur čatu latviski, nez ko admini darīs :D
tad nevaidzēs jums savus nervus bojāt, + varbūt vēl dabūsiet pasmieties :)

Es vienmer parsvara rakstu latviski RUs sadala :)

#6 Vanessa

Vanessa

RF Administrator

• Members
  • 188 posts

Posted 18 October 2010 - 14:52

Paskatijos RUS sadalu - redzu mess banots.Negribu nepatiesi apvainot bet manuprat tas ir Edkas roku darbs, jo sanemu ari draudus par ban bez pieradijumiem, Kau nekur neesmu redzejis vai dzirdejis ka vins butu admins. tas ka vinam ir piekluve Vanessas acc nu nezinu ka to nosaukt. Lab ne par to runa.

Vanessa:правило одно и распостраняется на всех
Ja noteikumi ir visiem vienadi tad kapec vinu izbanoja bez pieradijumiem.? Seit valda kkada adminu draudziba starp speletajiem?
+ citus nebano par to ka viens skriins ir ielikts, a te pilnigi bez video un cita veida pieradijumiem.

Ps. Taverna- floodojam,ispauzham savu viedokli utt.
Ps2. Neesu nekads aizstavis, bet tas jau ir absurds, netaisnigums pret playeriem.(Pats speleju koras)

Cilvēkam IR piekļuve Jo mēs dzīvojam kopā. Noslēpt būtu diezgan banāli un grūti.. bet viss notiek tikai ar manu atļauju un es pat Edikam aizliedzu kādam likt banu vai molču utt. ja tur nav manas piekrišanas un kamēr es nepasaku ka to ir jādara + viņš diezgan labi pārzin spēli ne tikai teorijā bet arī praktikā. Un ja jūs neredzat vai nelasat no GM neko spēlē un čatā, tas nenozīmē ka es nekontrolēju situāciju.
Man prieks ka Jūs tā uzskatāt :) Mani jau adminos izvēlējās lai es sēdētu pie pc, urbinātu degunu un tagad visiem pavēlētu un tēlotu visu vareno. Visi updeiti un darbi jau notiek tāpat un krit no zila gaisa.
Diemžēl es ofisā nestrādāju tādēļ nevaru pilnībā kontrolēt situāciju, bet citu attieksmi no jums arī jau nevar gaidīt.
(GM) - Высшее существо!! Оскорбиш, неотхиляешся!!! Здесь была Я Мне по*** что вы обо мне думаете! Моя мама сказала что я солнышко!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users