Šajā upā nospēlēju(minu) 3-4 mēnešus un pa šo samērā niecīgo laiku esmu apsaukts vārdos,kurus nekad dzīvē uz savu pusi neesmu saņēmis,kas liek domāt par to ka cilvēki otrpus ekrāna,jūtas pietiekami brīvi,lai bez reāla iemesla sāktu izrādīt savu garīgo impotenci.
Mans uzskats un prakse ir ka es necenšos citus verbāli izprovocēt,neuzsāku cita ķengāšanu un tamlīdzīgi,bet neskatoties uz manu atturīgumu,tas ko saņemu ir apbrīnojami(pēcāk skatiet skrīnus,no šā upa).
Parastam svētdienas spēlētājam,saprotams,šāda tēma nebūs aktuāla,bet man kā ilggadējam rašu līderim ir nācies dzirdēt tādus tekstus par kuriem reizēm tā vien šķiet ka varētu ierosināt lietu(5ups bija šokējošs šādā ziņā) un lai gan pusgadu nespēlēju nedomāju,ka konkrētu cilvēku kontingents ir izdomājis sapārot savas smadzenes ar grāmatu un tādēļ nekas nav mainījies.
Tāpēc vēlos padalīties ar jums dažos skrīnos un dzirdēt jūsu pašu(tagadējo archonu un faktiski visu normālo spēlētāju) pieredzi sakarā ar šādiem cilvēkiem,kā jūs to uztverat,vai tas jūs aizskar,vai ar to cīnaties[?]Kā jums šķiet šāda problēma pastāvētu,ja visiem čariem virs galvas būtu rakstīts īstais vārds un uzvārds.
Esam tavernā,tādēļ nekautrējieties apbižot klaviatūru rakstot pieredzi/atbildes.
Dažos skrīnos var labi pasmiet par autoru orģinalitāti.