Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

Kāpostu Stādi

• Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 scorned

scorned

Novice

• Members
  • 47 posts
  • Interests:Drum&Base(Bassdrive.com)

Posted 03 September 2010 - 02:21

Tas kādā sakarā tu tomēr uzspiedi uz raksta RF Online forumā par kāpostu stādiem lai paliek starp tevi un dievu,jo es to vienkārši nevarēšu saprast,bet ja runājam par tēmu,tad pārcilājot skrīnus tagadējā kompī pēc Karinas izveidotā topika,kur bija iespēja samest dažnedažādus skrīnus,es secināju,ka manā skrīnu mapē ir ļoti daudz negatīvu emociju,tādā ziņā,ka cilvēki teju ar putām uz lūpām ir uz manis lamājušies un saukājušies un es protams būdams ļaunatminīgs Mežāzis visus šos tekstiņus gandrīz vienmēr biju saskrīnojis,lai pēcāk zinātu kurus no pretiniekiem bez žēlastības regulāri sūtīt uz HQ.
Šajā upā nospēlēju(minu) 3-4 mēnešus un pa šo samērā niecīgo laiku esmu apsaukts vārdos,kurus nekad dzīvē uz savu pusi neesmu saņēmis,kas liek domāt par to ka cilvēki otrpus ekrāna,jūtas pietiekami brīvi,lai bez reāla iemesla sāktu izrādīt savu garīgo impotenci.
Mans uzskats un prakse ir ka es necenšos citus verbāli izprovocēt,neuzsāku cita ķengāšanu un tamlīdzīgi,bet neskatoties uz manu atturīgumu,tas ko saņemu ir apbrīnojami(pēcāk skatiet skrīnus,no šā upa).
Parastam svētdienas spēlētājam,saprotams,šāda tēma nebūs aktuāla,bet man kā ilggadējam rašu līderim ir nācies dzirdēt tādus tekstus par kuriem reizēm tā vien šķiet ka varētu ierosināt lietu(5ups bija šokējošs šādā ziņā) un lai gan pusgadu nespēlēju nedomāju,ka konkrētu cilvēku kontingents ir izdomājis sapārot savas smadzenes ar grāmatu un tādēļ nekas nav mainījies.
Tāpēc vēlos padalīties ar jums dažos skrīnos un dzirdēt jūsu pašu(tagadējo archonu un faktiski visu normālo spēlētāju) pieredzi sakarā ar šādiem cilvēkiem,kā jūs to uztverat,vai tas jūs aizskar,vai ar to cīnaties[?]Kā jums šķiet šāda problēma pastāvētu,ja visiem čariem virs galvas būtu rakstīts īstais vārds un uzvārds.
Esam tavernā,tādēļ nekautrējieties apbižot klaviatūru rakstot pieredzi/atbildes.
Dažos skrīnos var labi pasmiet par autoru orģinalitāti.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
dps/piu/suv

#2 scorned

scorned

Novice

• Members
  • 47 posts
  • Interests:Drum&Base(Bassdrive.com)

Posted 03 September 2010 - 02:23

Visus skrīnus vienā postā forums diemžēl neatļāva ievietot,turpinājums:
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Mani sasmīdināja Kiwkas apsveikums ''drāztais kroplis'' ,labi...nu kropli es vēl saprotu bet drāztais kroplis!? WTF...šitas ir kaut kas orģināls,ir jābūt tiešām radošam cilvēkam,lai kaut ko tādu izdomātu savienot :)
dps/piu/suv

#3 Mikrobs

Mikrobs

Novice

• Members
  • 38 posts

Posted 03 September 2010 - 09:16

Es domāju ka pret to nav iespējams, jo vienmēr būs kāds aprobežots spēlētājs kuram kautkas nepatiks, un savu nepatiku viņš izrāda MATā, sodi par šo lietu arī ir ļoti minimāli.

Arī es varu izrādīt pāris eksponentus. :D

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Ja fočētu katŗ uj ku daudz te butu ;D

#4 Solid`s

Solid`s

Novice

• Members
  • 25 posts
  • Interests:Buhaa !?!??!

Posted 03 September 2010 - 09:53

Labi, ka tas nav nācis no manas puses.. :D:D:D
Solid Kiwka

#5 Karinà

Karinà

Rising Force

• Members
  • 501 posts

Posted 03 September 2010 - 09:56

Tas kādā sakarā tu tomēr uzspiedi uz raksta RF Online forumā par kāpostu stādiem lai paliek starp tevi un dievu,jo es to vienkārši nevarēšu saprast,bet ja runājam par tēmu,tad pārcilājot skrīnus tagadējā kompī pēc Karinas izveidotā topika,kur bija iespēja samest dažnedažādus skrīnus,es secināju,ka manā skrīnu mapē ir ļoti daudz negatīvu emociju,tādā ziņā,ka cilvēki teju ar putām uz lūpām ir uz manis lamājušies un saukājušies un es protams būdams ļaunatminīgs Mežāzis visus šos tekstiņus gandrīz vienmēr biju saskrīnojis,lai pēcāk zinātu kurus no pretiniekiem bez žēlastības regulāri sūtīt uz HQ.

Mlin, es arī esmu ļaunatminīgs mežāzis, bet Tava kolekcija tiešām ir stipri pārāka, padzeršu rīta kafiju un arī padalīšos. :happy:

P.S Bet nu ja, cilvēku fantāzijai nav robežu, žēl tikai ka izdomājot vārdus lai apvainotu citus.

P.S2 Nja, nu pārskatīju screenus un secināju ka tā "prieka" man ir dikti daudz tur, būs jāatlasa neinteresantākie.
Русский не мой родной язык, прошу понять и простить. :)

Скайп  mezazite   

#6 Domino

Domino

Journeyman

• Members
  • 59 posts

Posted 03 September 2010 - 10:56

Man piedur tie cirvji, kuri doma, ja esi RL, tad ir jadod nauda, mantas un visparejais ko vinjiem ievajagas :D
Posted Image
dps, bet reali ko tu gribi ? Lai visi di*sa lien ? :D Jo vairak sitisi visus, jo vairak ienaidnieku bus (It ipasi ja stiprs sit noobu galigako).
eGames up5 Logtech 51+ CaNNabiS cora up6 Malibu 51+ HOLY bellato

#7 Karinà

Karinà

Rising Force

• Members
  • 501 posts

Posted 03 September 2010 - 11:08

Nu kur tad šajā spēlē bet GRANT'a daiļrunības.. :)
Posted Image

Posted Image

Posted Image

Скайп  mezazite   

#8 Vanessa

Vanessa

RF Administrator

• Members
  • 188 posts

Posted 03 September 2010 - 11:12

Mani sasmīdināja Kiwkas apsveikums ''drāztais kroplis'' ,labi...nu kropli es vēl saprotu bet drāztais kroplis!? WTF...šitas ir kaut kas orģināls,ir jābūt tiešām radošam cilvēkam,lai kaut ko tādu izdomātu savienot :)

Visi radošie cilvēki vienmēr ir dzēruši lielos kvantumos, šņaukuši amfitamīnu un kurījuši vecmuteres vecāš zeķubikses! :) Pēcāk arī mēs varam lasīt tik daudzu "apbrīnojamu" rakstienu dižos garadarbus.
(GM) - Âûñøåå ñóùåñòâî!! Îñêîðáèø, íåîòõèëÿåøñÿ!!! Çäåñü áûëà ß Ìíå ïî*** ÷òî âû îáî ìíå äóìàåòå! Ìîÿ ìàìà ñêàçàëà ÷òî ÿ ñîëíûøêî!

#9 Karinà

Karinà

Rising Force

• Members
  • 501 posts

Posted 03 September 2010 - 11:25

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Скайп  mezazite   

#10 Karinà

Karinà

Rising Force

• Members
  • 501 posts

Posted 03 September 2010 - 13:11

Domāju daudzi atceras ka compromiSS atstāja reliktu citadelē. :happy:
Posted Image

Šis vnk jautrs :happy:
Posted Image

Un tālāk
Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Скайп  mezazite   

#11 Karinà

Karinà

Rising Force

• Members
  • 501 posts

Posted 03 September 2010 - 13:13

Un beigās tīri pozitīvai emocijai, lai visu šo pārskatot spēlētāji nedomātu ka te tik negatīvais vien ir. :roll: :blush:
Posted Image

Скайп  mezazite   

#12 Vanessa

Vanessa

RF Administrator

• Members
  • 188 posts

Posted 03 September 2010 - 13:44

Vanjka vstanjka :D :D :D :D :D :D :D ROFLMAO
(GM) - Âûñøåå ñóùåñòâî!! Îñêîðáèø, íåîòõèëÿåøñÿ!!! Çäåñü áûëà ß Ìíå ïî*** ÷òî âû îáî ìíå äóìàåòå! Ìîÿ ìàìà ñêàçàëà ÷òî ÿ ñîëíûøêî!

#13 Karinà

Karinà

Rising Force

• Members
  • 501 posts

Posted 03 September 2010 - 13:47

Vanjka vstanjka :D :D :D :D :D :D :D ROFLMAO

Njā, es ar par to vēl joprojām smejos :D

Скайп  mezazite   

#14 -Desa-

-Desa-

Ó÷èòåëü ðóññêîãî ÿçûêà

• Members
  • 267 posts

Posted 03 September 2010 - 18:27

Visi radošie cilvēki vienmēr ir dzēruši lielos kvantumos, šņaukuši amfitamīnu un kurījuši vecmuteres vecāš zeķubikses! :) Pēcāk arī mēs varam lasīt tik daudzu "apbrīnojamu" rakstienu dižos garadarbus.

Nevajag jau visus pec manis vertet =]

Ps. Я просто герой из эротичных снов /pika4u/

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users