Toggle shoutbox
Chat
|

Lord Scepter
Posted 21 August 2010 - 02:02
Posted 21 August 2010 - 05:57
Tapec ka DL, uz otru roku var uzvilkt tikai shield.
+vai uzvilkt otra roka Dark Ravenu

Posted 21 August 2010 - 13:11
Posted 23 August 2010 - 11:53
bet es kautkada mu redzeju kad vinam bija uz abam rokam tieshi tadi ieroci
Tātad tajā MU bija mainīta konfigurācija.
Mums Scepters ir uz 1 roku.
Posted 23 August 2010 - 17:22
Posted 23 August 2010 - 18:20
Ta ir visadi mu es vienu mu speleju 4 sez kur vareja bk uzvilkt pat mg 2 ierocus kas parasti sakitas 2 rokam katrs un sist ar mg skil
Tas viss ir realizējams. bet jāmaina būs arī klient faili, vispār lieks darbs, un atkal balans testēšana, viss šis bija jāievada no paša sākuma.
Posted 23 August 2010 - 18:23
ka ir tagad ta ir labi vismaz manupart tik vajadzetu SM pastiprinat savdi baigais vargulis ir uz max satatiem neko pratigu nevar izdarit vajadzetu pastiprinat ms vai dmg vai def un tad butu vispar labi :roll: :cool2: :cool2: :cool2:Tas viss ir realizējams. bet jāmaina būs arī klient faili, vispār lieks darbs, un atkal balans testēšana, viss šis bija jāievada no paša sākuma.
Posted 23 August 2010 - 20:19
Ta ir visadi mu es vienu mu speleju 4 sez kur vareja bk uzvilkt pat mg 2 ierocus kas parasti sakitas 2 rokam katrs un sist ar mg skil
Tas ir vienas no tam lietam kas atri apnik un tapaat visi speletaji atgriezas pie orginala !
orginalu neaizvietos nekas !
Tapeec Egames notur speletajus, un neveras ciet pec menesha!
bet dod iespeju cilvekiem spelet gadiem, jo speele nav piebasta pilna ar stulbibam !
Posted 24 August 2010 - 02:32
Egames nedod iespeju spelet gadiem jo ik pa 1 gadu vai pusgadu ir vaip!Tas ir vienas no tam lietam kas atri apnik un tapaat visi speletaji atgriezas pie orginala !
orginalu neaizvietos nekas !
Tapeec Egames notur speletajus, un neveras ciet pec menesha!
bet dod iespeju cilvekiem spelet gadiem, jo speele nav piebasta pilna ar stulbibam !
Egames notur speletajos jo te ir vinu daudz un tapec cilveki te paliek spelet, jo vairak jo jautarak!( un cik speletaju ir aizgajis uz bless adinu vai gm del?????? daudz!!)
Posted 24 August 2010 - 02:33
Posted 24 August 2010 - 19:46
Es nesaprotu ko tu te spelee vel, ja tew viss ta riebjas, tas nepatik shitas nepatik !Egames nedod iespeju spelet gadiem jo ik pa 1 gadu vai pusgadu ir vaip!
Egames notur speletajos jo te ir vinu daudz un tapec cilveki te paliek spelet, jo vairak jo jautarak!( un cik speletaju ir aizgajis uz bless adinu vai gm del?????? daudz!!)
nesmu redzejis nevienu tavu postu kur buutu pozitiva atieksme pret egames !
Posted 24 August 2010 - 20:05
Sudi esi skatijies! Nu ja iesak spelet tad jau itka jaturpina!Es nesaprotu ko tu te spelee vel, ja tew viss ta riebjas, tas nepatik shitas nepatik !
nesmu redzejis nevienu tavu postu kur buutu pozitiva atieksme pret egames !
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users