Toggle shoutbox
Chat
|

Ierosinajums Administracijai
Posted 19 July 2010 - 08:12
Vai nau pienācis laiks ieviest Mu online kko jau un svaigu ka piemeram ceturta limena wingus kuri ir jau vairakas sezonas un darbojas lieliski?
:roll:

Posted 19 July 2010 - 12:28

Vari minet kas notiks mainot sezonu )
Posted 19 July 2010 - 14:13
mainoties zezonai sisi carteri tiek dzesti lidz ar to reseti un seti un vis kas bankas karo4 jas ak vis no nulles bet butu to verts daudzak cilveku speletuTad jau droshvien jamaina sezona!
Vari minet kas notiks mainot sezonu )

Posted 19 July 2010 - 15:05

Posted 19 July 2010 - 16:02
tapec ari es saku kad vaig ceturta limena wingus ieviest, jo sa vai ta jus izdomasiet jau nakamgad mainit sezonu tad labak to butu izdarit jau atrak lai var sakt spelet normali.Nu padoma labi vai ir to veerts katru gadu mainit sezonu
tas nav nopietni !
post skritum
tas ir mans piedavajums un ierosinajums ja nevaleties nemainat sezonu bet es uzkatu ja butu ceturta limena wingi butu daudzak speletaju

Posted 19 July 2010 - 20:54
He Say:
Mums ir nopietns serveris, saprotošiem cilvēkiem. Mēs strādāsim vairākus gadus bez mantas dzēšanu. Ja jūs uzskatiet, ka cenas ir ļoti augstas, tad ejiet uz trīsmēnešniekiem. Tādiem kā jaunie dream, facespace, fat, clasisrpg, 4fun un citiem. Cik to ir bijis? To ir bijis simtiem.. Es esmu uzskaitījis tikai visplašāk pazīstamos. Un visi tie uzsituši naudu un slēdzās ciet. Tā ir izdevīgāk!
Pēc 2 gadiem vienalga visi būs full mantās.. Bet pie mums būs iespēja attīsīt projektu visu laiku, bet netaisīt vienas dienas serverus kā citi.
P.S Pērciet lētos setus wink.gif
Proti vairakus gadus netiks mainiita sezona

Posted 20 July 2010 - 08:06
a tad kad mainas versijas bonusi majas lapa pazud vai paliek ?Copy from boomtech!
He Say:
Mums ir nopietns serveris, saprotošiem cilvēkiem. Mēs strādāsim vairākus gadus bez mantas dzēšanu. Ja jūs uzskatiet, ka cenas ir ļoti augstas, tad ejiet uz trīsmēnešniekiem. Tādiem kā jaunie dream, facespace, fat, clasisrpg, 4fun un citiem. Cik to ir bijis? To ir bijis simtiem.. Es esmu uzskaitījis tikai visplašāk pazīstamos. Un visi tie uzsituši naudu un slēdzās ciet. Tā ir izdevīgāk!
Pēc 2 gadiem vienalga visi būs full mantās.. Bet pie mums būs iespēja attīsīt projektu visu laiku, bet netaisīt vienas dienas serverus kā citi.
P.S Pērciet lētos setus wink.gif
Proti vairakus gadus netiks mainiita sezona

Posted 20 July 2010 - 13:27
Mainijas ari majas lapa!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users