Toggle shoutbox
Chat
|

Neznaju Sto Gelat Kto Mozet !
Posted 06 May 2010 - 11:37
Tātad situacija sekojoša es vakar beizdu spēlēt ap 1.30 un pieteicu Balian 75 resetu laikam un gāju gulēt un tatad sodien pārnacis no skolas es priecigs ieslēdzu savu kompi ieieju mu mājaslapa lai uztaisītu reset uzpiezu pakalpojumi personāža reset un brīnos kapēc man nerāda nevienu charu tajā uzvelē ieieju spēle un skatos visi mani chari ir pazuduši esmu liela šoka un visas mantas no bankas ari pazudušas! Es visu kas man bija vēlētos atgūt atpakaļ!
Tātad esmu pazaudējis ( mēgināsu uzskaitīt ko atceros)
1. Charu Balain (74 reseti 400 līmenis)
2. Savu ģildi Latviesi
3. broza set+13+all
4. Scale setu 13+hp+Harmony(Damage decrease increase+3)
5. Divus Excellent Sword of Destruction +9+rate+skill(viens+28add)+harmony(Critical damage increase+18 abi)
6.blade master vings 3lvl+9+luck
7. Dark Lord capi+luck
8.Horn of Fenrir+Destruction
9. Un vēl šo to ko uzreiz nevaru atcerēties!
Ļoti ceru uz Administracijas palidizbu ka atrisinas šo problemu un visu savedīs ka jābūt!
Po russ(google translate)
Так что ситуация после вчера beizdu я играю около 1:30 и обратился за 75 Balian сброс времени и отправился спать, и поэтому сегодня я вернулся из школы счастливым для включения в их компетенцию будут входить теме странице, чтобы сбросить uzpiezu услуг персонаж сброса и интересно, почему я не проявляют какой-либо символ в игре будет двигаться в переводе на и смотреть все мои Шари большой шок, я потерял, и все активы банка также будут потеряны! Я все, что я хотел, чтобы восстановить обратно!
Так что я потерял (попробуйте перечислить, что я помню)
1. char Balain (74 сброса 400 уровня)
2. moja гильдия latviesi
3. bronza 13 + all
4.Scale set 13 + HP + гармонии (Damage decrease rate increase +3)
5. Два Excellent Sword of Destruction 9 + rate + Skill (1 + 28add) + гармонии (Critical damage increase +18 Увеличение обоих)
6.blade мастер Винг 3 LVL 9 +luck
7. Dark lord cape + luck
8.horn of fenir+ Destruction
9. И eso!
Очень надеюсь, что pmosu администрации, решает эту проблему и поставить все это должно быть!
SERVER-HIGHT
Posted 06 May 2010 - 11:43

2.tomer ja raksti viss pareizi,tad kads zina tavu log un pass un izdzesa tev visu acc,saja gadijuma tev loti ne pavejcas,un diemzel atpakal ne dabus neko,jo tada situacija,nau pirma...
Posted 06 May 2010 - 11:46

возможно лутший гуилд этого сервера. . .
Posted 06 May 2010 - 11:46
Ja rad za tebjaPo Lat
Tātad situacija sekojoša es vakar beizdu spēlēt ap 1.30 un pieteicu Balian 75 resetu laikam un gāju gulēt un tatad sodien pārnacis no skolas es priecigs ieslēdzu savu kompi ieieju mu mājaslapa lai uztaisītu reset uzpiezu pakalpojumi personāža reset un brīnos kapēc man nerāda nevienu charu tajā uzvelē ieieju spēle un skatos visi mani chari ir pazuduši esmu liela šoka un visas mantas no bankas ari pazudušas! Es visu kas man bija vēlētos atgūt atpakaļ!
Tātad esmu pazaudējis ( mēgināsu uzskaitīt ko atceros)
1. Charu Balain (74 reseti 400 līmenis)
2. Savu ģildi Latviesi
3. broza set+13+all
4. Scale setu 13+hp+Harmony(Damage decrease increase+3)
5. Divus Excellent Sword of Destruction +9+rate+skill(viens+28add)+harmony(Critical damage increase+18 abi)
6.blade master vings 3lvl+9+luck
7. Dark Lord capi+luck
8.Horn of Fenrir+Destruction
9. Un vēl šo to ko uzreiz nevaru atcerēties!
Ļoti ceru uz Administracijas palidizbu ka atrisinas šo problemu un visu savedīs ka jābūt!
Po russ(google translate)
Так что ситуация после вчера beizdu я играю около 1:30 и обратился за 75 Balian сброс времени и отправился спать, и поэтому сегодня я вернулся из школы счастливым для включения в их компетенцию будут входить теме странице, чтобы сбросить uzpiezu услуг персонаж сброса и интересно, почему я не проявляют какой-либо символ в игре будет двигаться в переводе на и смотреть все мои Шари большой шок, я потерял, и все активы банка также будут потеряны! Я все, что я хотел, чтобы восстановить обратно!
Так что я потерял (попробуйте перечислить, что я помню)
1. char Balain (74 сброса 400 уровня)
2. moja гильдия latviesi
3. bronza 13 + all
4.Scale set 13 + HP + гармонии (Damage decrease rate increase +3)
5. Два Excellent Sword of Destruction 9 + rate + Skill (1 + 28add) + гармонии (Critical damage increase +18 Увеличение обоих)
6.blade мастер Винг 3 LVL 9 +luck
7. Dark lord cape + luck
8.horn of fenir+ Destruction
9. И eso!
Очень надеюсь, что pmosu администрации, решает эту проблему и поставить все это должно быть!
SERVER-HIGHT

Posted 06 May 2010 - 11:47
Es visu rakstiju ka jabū! Un nez kurš man tur kauko vareja izdzets ja nieviens to manu paroli nezianja tikaj es un uzmenet ar nevareja!1.Raksti login un pass ar mazajem burtiem
it-ka jabut visam ok
2.tomer ja raksti viss pareizi,tad kads zina tavu log un pass un izdzesa tev visu acc,saja gadijuma tev loti ne pavejcas,un diemzel atpakal ne dabus neko,jo tada situacija,nau pirma...
Un ja tadejati tipa man butu kads meginajis ieriebt tad no veba butu ari zen panemis un bonus!( bet tadu iespeju izsledzu visticamakais tas bijis servera lags)
Posted 06 May 2010 - 11:51
Ja netJa rad za tebja

Posted 06 May 2010 - 11:51
Laikam tev tomer izdzesa visus.lag var but tikaj ar item pazusanu,bet bon ne parmeta jo var uzzinat uz kuru acc parmetaEs visu rakstiju ka jabū! Un nez kurš man tur kauko vareja izdzets ja nieviens to manu paroli nezianja tikaj es un uzmenet ar nevareja!
Un ja tadejati tipa man butu kads meginajis ieriebt tad no veba butu ari zen panemis un bonus!( bet tadu iespeju izsledzu visticamakais tas bijis servera lags)

Posted 06 May 2010 - 11:53
Ne nerada nekur ne spele ne veba pat meginaju ar mekletaju!Tev gan veba gan spele nerada carus?lag var but tikaj ar item pazusanu
Baiga skrobe man tagad!
Posted 06 May 2010 - 11:54
Posted 06 May 2010 - 11:56
Diezvai tos jau bon vareja kautvai kautkadu sudu nopirktLaikam tev tomer izdzesa visus.lag var but tikaj ar item pazusanu,bet bon ne parmeta jo var uzzinat uz kuru acc parmeta
nu xz laiks paradis,bet liekas ka tev vajadzes ka4aties pa jaunam
Posted 06 May 2010 - 11:57
npSnezinka, Paldies, tev ka vismaz intresejies !

Posted 06 May 2010 - 11:58
Es domaju ka 99.9% ka kautkads lags neviens tak mana acc nevareja tikt ieksa!np
gaidi kad dym paradas,vins 100% atbildes kas notika ar tavu acc
Jo sita acc paroli nekad nesmu devis nevienam un tada parole man nekur citur ari nav!
Posted 06 May 2010 - 11:59
Laikam tev tomer izdzesa visus.lag var but tikaj ar item pazusanu,bet bon ne parmeta jo var uzzinat uz kuru acc parmeta
nu xz laiks paradis,bet liekas ka tev vajadzes ka4aties pa jaunam
Nevajag jokot jo coms ka4aja 74 res tas nemaz tik viegli nav ko.
Posted 06 May 2010 - 12:53
Nevajag jokot jo coms ka4aja 74 res tas nemaz tik viegli nav ko.
Bet kapec man butu te šausmigi jacieš te kautkada servera laga dēļ! Jo ja tas nebutu bijis lags tad no bankas pat nebutu iztiriti ne exe items no veba skatijos tur ari neka nav viss galigi tuks ne pat 1 items
Posted 06 May 2010 - 13:01
Posted 06 May 2010 - 13:08
Posted 06 May 2010 - 13:14
P.S Čoms būdams nezināju viņa acc

Posted 06 May 2010 - 19:48
Posted 06 May 2010 - 20:36
Posted 06 May 2010 - 20:53
Nu šitada situacija gruti ir neuztraukties Ну, как эту ситуацию трудно не беспокоитьсяЧувак больше никогда не переводи в транслате....Labaak paprasi kaadam lai uzraksta!Поржали писец:)neuztaucies!gan jau buus labi!gljuks kaut kaads!Nevar ta vienkarsi viss pazust!

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users