|
Posted 26 April 2010 - 08:57
Posted 26 April 2010 - 12:33
Nu tu paskaidroji ka neko nesapratu, ko tew tur rada kad centies ieet spele paskaidro siikakKas tas taads? Nav iespeejams ieiet speelee, un kapeec nav vairs iespeejas nolaadeet Fixer??? (Vienkaarshi speeleeju uz cita datora un nesaprotu kaads tad tur cheats vareetu buut??! Visas nezinaamaas programmas ir meegjinaatas atsleegt. Windows professional...
![]()
Un vispaar kautkaa neriktiigi tagad no maajas lapas fails novelkas, nav nekaadas skaidriibas - kur ir visas maiites?
Posted 26 April 2010 - 12:42
Posted 26 April 2010 - 12:46
Nu vot taadu logu izmet palaizhot startu - BMG engine has foundcheats and blocked active eGames MuOnline. Please close all forbidden programms and start application again. Esmu visaadi izdariijusies ar programmu atsleegshanu, bet nevienas taadas kas liidzinaatos cheatiemm nav. Launchers updeitu ar netaisa.
Posted 26 April 2010 - 12:52
Es tak nespeeleeju uz sava datora un tur jau taa lieta, ja te ir cheats, tad kaa tas vareetu saukties lai zinaatu kur vinju atrast. Speed huck nekur prograamm failos neredzu un neko taadu apshaubaamu vispaarnu tad izsledz savu 4iitu un tad ej mu
.. . vai parliec windows
Posted 28 April 2010 - 19:06
Es tak nespeeleeju uz sava datora un tur jau taa lieta, ja te ir cheats, tad kaa tas vareetu saukties lai zinaatu kur vinju atrast. Speed huck nekur prograamm failos neredzu un neko taadu apshaubaamu vispaar
Kefiirinj cheetus neesmu lietojusi visus shos gadus ko mu speeleeju
Vot saluuza kompis un naacaas pie svesha pieseesties
Posted 29 April 2010 - 09:34
Moska uztaisi jaunu user un ieinstale turEs nesaprotu, kapēc neviens neko neatbild?? Kas par lietu, ka gan mu 5 sezonu, gan 4 sezonu var spēlēt, bet egames bloķē sezonu un serveri kurā es gribu spēlēt kā esmu to iesaakusi dariit. Vai tad tos cheatus nevar palaist vaļīgāk? Man datorā cheatu nav, bet egames bloķē spēli. nU SVIESTS KAUTKĀDS. aCĪMREDZOT KA IR KĀDA VIENKĀRŠA PROGRAMMA, KURU EGAMES SAPROT KAA CHEATU
laikam jaaiet speeleet citaa serverii, tur varbuut admins atsauciigaaks brrr
Posted 29 April 2010 - 11:58
nee, diemzheel arii shitais neliidzeejaMoska uztaisi jaunu user un ieinstale tur
tiesham es nezinu kas tur ir jo pirmo reizi kko tadu redzu
Posted 30 April 2010 - 15:21
Posted 01 May 2010 - 08:00
nop, neliidz ;Varbut izdzes antivirus ieinstale speli un tad ieinstale antivirusu atpakal !
Posted 01 May 2010 - 12:21
0 members, 0 guests, 0 anonymous users