Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

Pikagm

• This topic is locked This topic is locked
17 replies to this topic

#1 Senat

Senat

Novice

• Members
  • 31 posts

Posted 02 February 2010 - 19:05

Administrācija,izklāstat tādu lietu,kamdēļ PikaGM bano acc,ja skaidri acīs pasaka ka kvestu tekstu raksta arī latviešu valodā?
Ja nemāk tad lai neved kvestus,es varbūt nesaprotu ko viņa tur skricelē =( Un tātad kvesti tikai tiem,kas saprot... Kaut vai angļu valodā lai raksta...Ja nejēdz lai nerādās un nebano tos,kuri pasaka skaidri un gaiši acīs... Un ceru ka man tagad nebūs jagaida kamēr atbloķēs manu acc blackcharm.

ar cieņ.,Veteran
Posted Image

#2 Krize

Krize

Journeyman

• Members
  • 96 posts

Posted 02 February 2010 - 19:13

Nu ja par tādu nieku ir uzlikts bans tad jāņem gm tiesības nost.

GM ir jāpārzina Lat, russ, engl valodas.. Savādāk no viņa nav nekādas jēgas
1 more idiot is looking at my signature right now. ^^

#3 veseny*

veseny*

Clannad

• Members
  • 5181 posts
  • Interests:Мне мало что интересно

Posted 02 February 2010 - 19:40

Ban bija par:

Veteran: A po LV?
Pika: Ja ne znaju LV
Vetern: Esli neznaew togda molchi!

Tu esi admins vaj pasaules prezidents? Nē?. Tad kapec tu ta ar GM runa? Par to ban uz 1 stundu

Es zinu LV.. Vaji.. Bet es var partulkot no rus, ko jums vajag darit. Es bija ar Pika, un es tev devu ban..

GM ir jāpārzina Lat, russ, engl valodas.. Savādāk no viņa nav nekādas jēgas

Mums nau tadu noteikumu.
Nobody dies a virgin... Life fucks us all... © Kurt Cobein
Posted Image
Posted Image

#4 Senat

Senat

Novice

• Members
  • 31 posts

Posted 02 February 2010 - 20:13

GM ir jainforme speletaji , j akautkas nav skaidrs vai kada problema..Ka vinja to var izdarfiit? Jaa,nav burtiska likuma jums bet tas izriet no jusu GM noteikumiem..Ja jau Jums taisniba ,tad labojat GM nolikumu nevis parmetat man Veseni -1
Posted Image

#5 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 03 February 2010 - 18:32

Jums viegli runāt par kļūdām ko pieļauj Gmasteri, iedomājaties sevi viņa vietā, kad pilns serveris ar neapmierinātiem spēlētājiem.
Kaut vienu reizi būtu labāk pateicis paldies par rīkotajiem quest, nevis bezjēdzīgi kritizēkis !
Kas atiecas uz valodām, ja veseny būs nepieciešams Pārtulkot no Rus uz LV Viņš paprasīs man vai kādam citam.

#6 Senat

Senat

Novice

• Members
  • 31 posts

Posted 04 February 2010 - 10:25

Jums viegli runāt par kļūdām ko pieļauj Gmasteri, iedomājaties sevi viņa vietā, kad pilns serveris ar neapmierinātiem spēlētājiem.
Kaut vienu reizi būtu labāk pateicis paldies par rīkotajiem quest, nevis bezjēdzīgi kritizēkis !
Kas atiecas uz valodām, ja veseny būs nepieciešams Pārtulkot no Rus uz LV Viņš paprasīs man vai kādam citam.

Tad pārtuloko kvestu LV valodā,jo kamēr es meklēšu vārdnīcā visu ko viņš raksta rus-kvesti jau būs beigušies.
Ir spēlātāki,kuri nesaprot labi krievu valodu.
Un nevajag man stāstīt,kas ir GM.Pats esmu bijis GM un kvestus vadīju abās valodās un ja vajadzēja vēl eng rakstīju.
Posted Image

#7 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 04 February 2010 - 16:02

Tad pārtuloko kvestu LV valodā,jo kamēr es meklēšu vārdnīcā visu ko viņš raksta rus-kvesti jau būs beigušies.
Ir spēlātāki,kuri nesaprot labi krievu valodu.
Un nevajag man stāstīt,kas ir GM.Pats esmu bijis GM un kvestus vadīju abās valodās un ja vajadzēja vēl eng rakstīju.

Veteran: A po LV?
Pika: Ja ne znaju LV
Vetern: Esli neznaew togda molchi!

Ja jau to macēji, tad māki ari saprast parējo

#8 eclypse

eclypse

only pro -

• Members
  • 803 posts
  • Interests:BB

Posted 04 February 2010 - 16:05

vo, vo! +1 es ar par to GM tiesibas nost, ta i neciena pret speletaju!

JOKS ... to ka nesanaca piedalities questa un iedeva banu par 1h pareiz darija, neh rakstit tada veida :)

#9 ExTjUtY

ExTjUtY

*Riebīgais

• Members
  • 3928 posts

Posted 10 February 2010 - 22:52

Tas aju ir nepareizi ka iedeva ban!itka te ir latvija un admina buutu jaazin LV valoda, kautvai sarunvaloda..piemeram daudzi nezin RUS valodu i nesaprot ko vinam raksta,par to vinam ir jaliek bans?
Posted Image
Слабый пол сильнее сильного в силу слабости сильного к слабому...
Казалось, что нам пипец. Оказалось, что не казалось.

#10 Senat

Senat

Novice

• Members
  • 31 posts

Posted 11 February 2010 - 05:00

Bet par to jau vini neliekas ne zinis...Latvieshiem,kuri nesaprot krievu valodu, nevajag palidzet!
Mes tachu esam stulbenji u.t.t

kas vinjiem daljas par to ko gribam mees , ko gribi tu... Iegadajamies MuOnline InGame tulkotaju un partulkojam....
Un ko tu vinjiem pateiksi? Ko vinji dariis, lai taads mazs sikums tiktu atrisinaats? NEKO

Kamer es biju GM,mums bija citi uzskati par sho lietu.Katrs speeleetajs neatkariigi no exp MuOnline un neatkariigi no pavdita laika speelee ir tiesiigs kljut par GM,ar nosaciijumiem,ka vinjsh ievero likumus kas attiecinaatsa uz vinju,kas zin speeles klienta + un - , kas parzin speeles saturu un kas spej palidzeet(kam japalidz)speeleetajiem,NEATKARIGI no ta vai saprot RUS vai LV valodas.

Un kaa slimiiba no GM un administracijas puses ir taa,ka netiek rikotas atlases uz GM kanditaturu... Esi draugs vai draudzene kadam no viniem,ttad tiksi...ja neesi,tad neceri... tavas izredzes 1/1000
Posted Image

#11 eclypse

eclypse

only pro -

• Members
  • 803 posts

Posted 11 February 2010 - 09:46

Tas aju ir nepareizi ka iedeva ban!itka te ir latvija un admina buutu jaazin LV valoda, kautvai sarunvaloda..piemeram daudzi nezin RUS valodu i nesaprot ko vinam raksta,par to vinam ir jaliek bans?

Mu eGames - Золотые Сервера России!

#12 ExTjUtY

ExTjUtY

*Riebīgais

• Members
  • 3928 posts

Posted 11 February 2010 - 10:17

Mu eGames - Золотые Сервера России!

zolatiji ni zolatiji nu vsoravno jesli playeru voznikli problemi i on obrashajitsa k staafu i naprimer iz RUS nubumbum shot tagda imu delatj?poetomu satffu nado hotj nemnoga znatj LV...
Posted Image
Слабый пол сильнее сильного в силу слабости сильного к слабому...
Казалось, что нам пипец. Оказалось, что не казалось.

#13 eclypse

eclypse

only pro -

• Members
  • 803 posts

Posted 11 February 2010 - 11:03

zolatiji ni zolatiji nu vsoravno jesli playeru voznikli problemi i on obrashajitsa k staafu i naprimer iz RUS nubumbum shot tagda imu delatj?poetomu satffu nado hotj nemnoga znatj LV...

не обязан!

#14 veseny*

veseny*

Clannad

• Members
  • 5181 posts

Posted 11 February 2010 - 16:44

Она не знала ЛВ, но поэтому Я (Лв знаю не очень, но перевести и сказать что делать я хотя-бы смогу) рядом во время квестах почти всегда. Он отнесся очень не уважительно. Если не понимает, то не надо затыкать рот квест мейкеру.
Posted Image
Posted Image

#15 Senat

Senat

Novice

• Members
  • 31 posts

Posted 11 February 2010 - 23:57

ExTjUtY +1
Posted Image

#16 Senat

Senat

Novice

• Members
  • 31 posts

Posted 12 February 2010 - 00:06

Она не знала ЛВ, но поэтому Я (Лв знаю не очень, но перевести и сказать что делать я хотя-бы смогу) рядом во время квестах почти всегда. Он отнесся очень не уважительно. Если не понимает, то не надо затыкать рот квест мейкеру.

Kads tur vel kvesta vaditajs??? Kam PikaGM vadiija kvestu?? Tiem kas nesaprot LV un nemaak izstastit ko un kas jadara???

Veseny,ja jau esi tik izglitots ka kautko saproti latviski un sho to vari iztulkot,tad kamdel blakus sezot tam meitenam,nevareji uzrakstit latvieshu valoda? Baidies no kljudam? Es ar krieviski rakstu ka auns( kljuudu kljuudas),un tad? ja kads nesaprot ko velos ,es rakstu atkartoti,ar citiem vardiem...Shaja bridi Tev(konkreti Tev) ir neciena pret tiem kas nezin RUS...Nevis man ,par to ka es te spirinos pretii,un kadu aizstavu...Es,ka jebkuram citam spelletajam,ta ari GMam varu teikt visu ko velos,iznjemot : Draudus
Personas aizskaroshus vardus
Un jelibas(MAT)

Speletajiem ir tiesibas izteikt savas problemas.Un ja ban neliek par speles nolikumu,tad vienigais ko tu izdariji-Uzliki man to stulbo BAN tikai un vienigi ,lai izpatiktu un izceltos tai meitenei,kas sedeja Tev blakus...Varoni teeloji))Reizem mes visi ta daram,bet nejau kautkaadaa tur MU speeliitee.... =) Izcelies reaalajaa! Un par tavu textu ,Tev no manis Respect: -1 :)
Posted Image

#17 veseny*

veseny*

Clannad

• Members
  • 5181 posts

Posted 12 February 2010 - 16:23

Kads tur vel kvesta vaditajs??? Kam PikaGM vadiija kvestu?? Tiem kas nesaprot LV un nemaak izstastit ko un kas jadara???

Veseny,ja jau esi tik izglitots ka kautko saproti latviski un sho to vari iztulkot,tad kamdel blakus sezot tam meitenam,nevareji uzrakstit latvieshu valoda? Baidies no kljudam? Es ar krieviski rakstu ka auns( kljuudu kljuudas),un tad? ja kads nesaprot ko velos ,es rakstu atkartoti,ar citiem vardiem...Shaja bridi Tev(konkreti Tev) ir neciena pret tiem kas nezin RUS...Nevis man ,par to ka es te spirinos pretii,un kadu aizstavu...Es,ka jebkuram citam spelletajam,ta ari GMam varu teikt visu ko velos,iznjemot : Draudus
Un jelibas(MAT)

Speletajiem ir tiesibas izteikt savas problemas.Un ja ban neliek par speles nolikumu,tad vienigais ko tu izdariji-Uzliki man to stulbo BAN tikai un vienigi ,lai izpatiktu un izceltos tai meitenei,kas sedeja Tev blakus...Varoni teeloji))Reizem mes visi ta daram,bet nejau kautkaadaa tur MU speeliitee.... =) Izcelies reaalajaa! Un par tavu textu ,Tev no manis Respect: -1 :)

Viņa no Krievijas, ka es var sež blakus? :D
Viņa pa RU vadija kvesti, un ja speletaji kaut-ka nesaprati, es var partulkot uz LV.. Tev nevajag bija raksti ( Esli ne znaew, mol4i!) par to bija ban uz 1-nu stundu..
Nevajag ta dari.
closed.
Posted Image
Posted Image

#18 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 13 February 2010 - 04:34

Un jelibas(MAT)

Nejau tu būsi tas kas izdomās te noteikumus :ph34r:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users