Она не знала ЛВ, но поэтому Я (Лв знаю не очень, но перевести и сказать что делать я хотя-бы смогу) рядом во время квестах почти всегда. Он отнесся очень не уважительно. Если не понимает, то не надо затыкать рот квест мейкеру.
Kads tur vel kvesta vaditajs??? Kam PikaGM vadiija kvestu?? Tiem kas nesaprot LV un nemaak izstastit ko un kas jadara???
Veseny,ja jau esi tik izglitots ka kautko saproti latviski un sho to vari iztulkot,tad kamdel blakus sezot tam meitenam,nevareji uzrakstit latvieshu valoda? Baidies no kljudam? Es ar krieviski rakstu ka auns( kljuudu kljuudas),un tad? ja kads nesaprot ko velos ,es rakstu atkartoti,ar citiem vardiem...Shaja bridi Tev(konkreti Tev) ir neciena pret tiem kas nezin RUS...Nevis man ,par to ka es te spirinos pretii,un kadu aizstavu...Es,ka jebkuram citam spelletajam,ta ari GMam varu teikt visu ko velos,iznjemot : Draudus
Personas aizskaroshus vardus
Un jelibas(MAT)
Speletajiem ir tiesibas izteikt savas problemas.Un ja ban neliek par speles nolikumu,tad vienigais ko tu izdariji-Uzliki man to stulbo BAN tikai un vienigi ,lai izpatiktu un izceltos tai meitenei,kas sedeja Tev blakus...Varoni teeloji))Reizem mes visi ta daram,bet nejau kautkaadaa tur MU speeliitee.... =) Izcelies reaalajaa! Un par tavu textu ,Tev no manis
Respect: -1