|
Posted 06 October 2009 - 22:55
Posted 06 October 2009 - 23:02
Posted 07 October 2009 - 00:24
nu jums kaa main serveri varbuut jaa jo leeni kachajas ,bet high serveri te driz jau pus serverim bus max stati un nau nekadas domasanas par statu liksanuAtkal kārtējais topiks par to , ka BK ir nūbi.
Es pats arī kad iegāju serverī domāju :"Psc , kā tā var , kas pa huiņu." utt...tad šodien mazliet paspēlējot sapratu , ka ir beidzot radies kaut kāds balans , jo pirms izmaiņām BK bija vienkārši neapturams! Tagad BK ir stiprākais joprojām , bet tagad mazliet ir jāpiedomā , ko un kā darīsi , kā tu liksi status , kādus itemus vilksi.Mazliet jānovērtē pretinieks un jāpaskatās viņa statos un jāmēģina atrast viņa vājās vietas.
Īsāk sakot , nav ko uztraukties.Tagad viss ir palicis daudz interesantāk un ir daudz lielāks azarts spēlēt un doma kļūt par labāko un neuzvaramāko.
Posted 07 October 2009 - 01:07
Tu draudziņ parāk ātri pieradi pie tā ka BK vienīgais valdīs serverī !taaks pie ka mes palikam
mojakin beidz dirst daudz pats neko nesaproti , jaa un zbis sakuma kad daziem jau max resi un daudziem jau paari 100 res ar bk tad uztaisa taa ka bk ir noobs jauki taa darit ne ? nu lab sabalanseet jau var bet nu ja bk ir vairak nekaa visu parejo kopaa un uztaisit taaa ka vinam tagad ir suudigi .... un te daudz kas ir taa ka labak butu ja butu sataisijusi pirms atversanas , protams jums tas daudz laika aiznemtu un visi sudzetos kapec tik ilgi neveras serv , bet nu tomeer tagad ir taa kaa ir, bk jau taa pagruuti kachat tagad buus vel grutak , a kaa elfiem ir es vsp nezinu murgs laikam
un tiem pasiem dl diskriminacija ar magijaam , pat nevar norm afk atstat ja nau fire scream.ai es te saaku murgot
Posted 07 October 2009 - 11:36
Posted 07 October 2009 - 12:44
Tu draudziņ parāk ātri pieradi pie tā ka BK vienīgais valdīs serverī !
Pirms tam es ar SM 30 res nevarēju bk 22 res nosist, tagat vizmaz varu BK nosist(nerunāju par 100+res)
Kas tā būtu par spēli, ja BK vienīgie varētu cinīties (un pārējie kā muļķi kačās savas klases, lai BK dotu buffs un pārejo )
Padomājiet par to, un tad rakstiet tās muļķības
Posted 07 October 2009 - 13:09
Posted 07 October 2009 - 13:10
Posted 07 October 2009 - 14:02
0 members, 0 guests, 0 anonymous users