Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

Прямая связь с администрацией по скайпу: gods.dragon
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar
@  fr33 : (08 May 2025 - 17:53) griga eta samij zoskj dalbaeb etam server

Photo

Revision 7 Turpinajums....

• This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

#1 surviver

surviver

Player

• Members
  • 211 posts

Posted 06 October 2009 - 22:55

taaks pie ka mes palikam :D mojakin beidz dirst daudz pats neko nesaproti , jaa un zbis sakuma kad daziem jau max resi un daudziem jau paari 100 res ar bk tad uztaisa taa ka bk ir noobs jauki taa darit ne ? nu lab sabalanseet jau var bet nu ja bk ir vairak nekaa visu parejo kopaa un uztaisit taaa ka vinam tagad ir suudigi .... un te daudz kas ir taa ka labak butu ja butu sataisijusi pirms atversanas , protams jums tas daudz laika aiznemtu un visi sudzetos kapec tik ilgi neveras serv , bet nu tomeer tagad ir taa kaa ir, bk jau taa pagruuti kachat tagad buus vel grutak , a kaa elfiem ir es vsp nezinu murgs laikam :D un tiem pasiem dl diskriminacija ar magijaam , pat nevar norm afk atstat ja nau fire scream.ai es te saaku murgot :D
est problemi ?

#2 Chiller

Chiller

Novice Player

• Members
  • 136 posts

Posted 06 October 2009 - 23:02

Atkal kārtējais topiks par to , ka BK ir nūbi.
Es pats arī kad iegāju serverī domāju :"Psc , kā tā var , kas pa huiņu." utt...tad šodien mazliet paspēlējot sapratu , ka ir beidzot radies kaut kāds balans , jo pirms izmaiņām BK bija vienkārši neapturams! Tagad BK ir stiprākais joprojām , bet tagad mazliet ir jāpiedomā , ko un kā darīsi , kā tu liksi status , kādus itemus vilksi.Mazliet jānovērtē pretinieks un jāpaskatās viņa statos un jāmēģina atrast viņa vājās vietas.
Īsāk sakot , nav ko uztraukties.Tagad viss ir palicis daudz interesantāk un ir daudz lielāks azarts spēlēt un doma kļūt par labāko un neuzvaramāko. :)
Nick : Neverme aKa KazaK
Server : Main
Guild : Chill
Position : Guild Master

#3 surviver

surviver

Player

• Members
  • 211 posts

Posted 07 October 2009 - 00:24

Atkal kārtējais topiks par to , ka BK ir nūbi.
Es pats arī kad iegāju serverī domāju :"Psc , kā tā var , kas pa huiņu." utt...tad šodien mazliet paspēlējot sapratu , ka ir beidzot radies kaut kāds balans , jo pirms izmaiņām BK bija vienkārši neapturams! Tagad BK ir stiprākais joprojām , bet tagad mazliet ir jāpiedomā , ko un kā darīsi , kā tu liksi status , kādus itemus vilksi.Mazliet jānovērtē pretinieks un jāpaskatās viņa statos un jāmēģina atrast viņa vājās vietas.
Īsāk sakot , nav ko uztraukties.Tagad viss ir palicis daudz interesantāk un ir daudz lielāks azarts spēlēt un doma kļūt par labāko un neuzvaramāko. :)

nu jums kaa main serveri varbuut jaa jo leeni kachajas ,bet high serveri te driz jau pus serverim bus max stati un nau nekadas domasanas par statu liksanu
est problemi ?

#4 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 07 October 2009 - 01:07

taaks pie ka mes palikam :D mojakin beidz dirst daudz pats neko nesaproti , jaa un zbis sakuma kad daziem jau max resi un daudziem jau paari 100 res ar bk tad uztaisa taa ka bk ir noobs jauki taa darit ne ? nu lab sabalanseet jau var bet nu ja bk ir vairak nekaa visu parejo kopaa un uztaisit taaa ka vinam tagad ir suudigi .... un te daudz kas ir taa ka labak butu ja butu sataisijusi pirms atversanas , protams jums tas daudz laika aiznemtu un visi sudzetos kapec tik ilgi neveras serv , bet nu tomeer tagad ir taa kaa ir, bk jau taa pagruuti kachat tagad buus vel grutak , a kaa elfiem ir es vsp nezinu murgs laikam :D un tiem pasiem dl diskriminacija ar magijaam , pat nevar norm afk atstat ja nau fire scream.ai es te saaku murgot :D

Tu draudziņ parāk ātri pieradi pie tā ka BK vienīgais valdīs serverī !
Pirms tam es ar SM 30 res nevarēju bk 22 res nosist, tagat vizmaz varu BK nosist :) (nerunāju par 100+res)

Kas tā būtu par spēli, ja BK vienīgie varētu cinīties (un pārējie kā muļķi kačās savas klases, lai BK dotu buffs un pārejo )

Padomājiet par to, un tad rakstiet tās muļķības :happy:

#5 Exx!

Exx!

Player

• Members
  • 160 posts

Posted 07 October 2009 - 11:36

+1 rudim!

Posted Image

#6 voldinsh

voldinsh

Player

• Members
  • 184 posts

Posted 07 October 2009 - 12:44

Tu draudziņ parāk ātri pieradi pie tā ka BK vienīgais valdīs serverī !
Pirms tam es ar SM 30 res nevarēju bk 22 res nosist, tagat vizmaz varu BK nosist :) (nerunāju par 100+res)

Kas tā būtu par spēli, ja BK vienīgie varētu cinīties (un pārējie kā muļķi kačās savas klases, lai BK dotu buffs un pārejo )

Padomājiet par to, un tad rakstiet tās muļķības :happy:

Tu arī esi tikpat debīls, kā visi, kas saka, ka ir pareizi sabalansēts ? Ieklausītos dziļāk to, ko es esmu teicis, nevis būtu truli aizstāvējis adminus - saprastu.. TAATAD nav nekāds balanss te uztaisīts tikai viss ir ar kājām gaisā apgriezts, cik bija sudigi, tik arī ir, tikai no otra gala... tagad lielaka atšķirība ir tas, ka sm nevar neviens nosist, bet mani biņī kā nūbi sit, jo saldē, man vinjus nenokjert un poga uz q burta jau karsta paliek, jo Inner ir tikai 100% no solitajiem 300% bet sm mana shield ir tikai nedaudz samazināts.. .taatad taads pidarinsh ka sm leka apkart un mani sit bez apstājas, arī pirms tam es kritu nost no vinja, bet tagad viss notiek vel jaukāk... DL nabadziņu visp aststūmuši, tā jau bk vinju sita kā mazo bet tagad šim vel defu un spēku samazina, labi, bk spēku samazinājāt, bet sit dl tpt kā mazo, būtu viņam spēku samazinājuši, defu paceluši, jo žēl pat Dlam pirkt setu +all,jo pat ar to kā mēsls krīt.. uzskatu pie sitienu balansēšanas visp varējāt neskārties klāt, bet gan tikai defu nedaudz pagrozīt, nesaprotu kapēc jums to visu tā sarežģīt vajadzēja, lai nokļūtu sākumpunktā tikai izliekoties, ka tagad ir vis sabalansēts, nav ne sūda sabalansēts... katram charam ir savi +, ko viņš izmanto, lai izmanto, dažiem spēks un aizsardzība vai hp, jēga no viņiem nav ja defas un sitieni nav sabalansēti tpt, kr4 muļķi jūs esat, PS LUUDZU NERAKSTIET - BET MILJIE ADMNINI TAA CENSHAAS UN TAA STRAADAA, KAPEEC TU VINJUS NODIRS, VIST TACHU IR OKEJ, JUMS VINMIER BŪS SLIKTI, NEKAD NEBUUS LABI.... kamēr nesataisīsiet normāki, tikmēr būs slikti, pirms kko darat padomājat.. KAMĒR neviens nerunās, nekas netiks darīts.. NENODIRŠAT MANI, es cīnos par labāku serv.. jus tik to nesaprotat un main adminiem dirsa lienat, aizstavot..
P.s pirms vaipa sm iekš venom seta +all nebija reāli nosts bk ar max stats..

SKAIDROJUMS VĀRDAM ADMINS - Admins ir parasto useru kalps, tpt k;a saimā deputāts pret iedzīvotājiem, jūs tagad smiesieties, bet admins ir karalis utt, bet nē.. Admina interesēs ir apmierināt userus un dot to, ko viņi vēlās, nevis valdīt pēc saviem uzskatim un balstoties uz lielāko piekritēju daļu mainīt tos likumus, jo neviens users nepirks neko tādu, kas vinjam nepatīk tpt arī nespēlēs un neieguldīs serverī, kas viņam nepatīk, jums jādara viss lai apmierinātu useri.. Nevis jādirš nekad jums nav labi, ir j;ameklē kompramis - nevis topici jēli jāslēdz ciet.. cilvēkus saniknojot, jūs viņus zaudējat, tpt kā ienākumus, nebūtu vaitad forši, ka kāds users pasaka citam draugam, ka serveris ir tik zbz, interesanta spēle utt, nevis pasaka galjimijs serveris domā kā tik nopelnīt un balans vispār jēls tpt kā drops, neredzu izaugsmes spējas...

#7 surviver

surviver

Player

• Members
  • 211 posts

Posted 07 October 2009 - 13:09

voldin labs teksts , un tiesam par to balansu tev ir taisiniiba , un ruudi lab mosh sm sakuma nevar nosistu citus jo ir pavaaji bet veelak vini ir nereaali stipri un tu jau nemaki ar sm spelet , tu paskaties kaa Lacky dauzija visus pirms balansa vinam 110 res iet duelii ar Vimpel kuram 215 res
est problemi ?

#8 voldinsh

voldinsh

Player

• Members
  • 184 posts

Posted 07 October 2009 - 13:10

vo, vo, Lavky jau visus nesa laukaa, mani it ipashi... tapēc saku, pirms kko darat, padomājiet..

edit: tad kad "nebija sabalansēts" bija tuvāk patiesībai nekā tagad..

#9 Guest_Boomtech_*

Guest_Boomtech_*
  • Guests

Posted 07 October 2009 - 14:02

Voldinsh saņem 3 dienas Read Only. Jums jau tika dotas atbildes attiecībā uz iestātīto balansu starp klasēm. Ja neapmierina situācija serverī, tad šīs serveris nav priekš jums!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users