Toggle shoutbox
Chat
|

2.1 Greenboo
Posted 30 September 2009 - 23:19
Serveris : Main
Pārkāpts noteikums : 2.1
Pierādījumi : Nemāku uzņemt video , bet nu SH šijā situācijā pat varētu atpazīt čalis , kas pirmo reizi iegājis mu. GreenBoo pat nebaidījās un nekautrējās viņu pielietot , pat nebija bailes , ka es varētu uzņemt video.Nu kar4 speed haks 100%.
Ja varat , tad kaut kā pārbaudat - 30.09.2009 , plkst 23:58 , tarkan2 Tantalos spots
Paldies un ceru uz atbalstu.
PS Sen jau zinu , ka viņam speeds ir , bet nezinu kā to pierādīt , tagad izdomāju , ka jūs varētu pārbaudīt.
Server : Main
Guild : Chill
Position : Guild Master
Posted 01 October 2009 - 03:07
Mans niks : Neverme
Serveris : Main
Pārkāpts noteikums : 2.1
Pierādījumi : Nemāku uzņemt video , bet nu SH šijā situācijā pat varētu atpazīt čalis , kas pirmo reizi iegājis mu. GreenBoo pat nebaidījās un nekautrējās viņu pielietot , pat nebija bailes , ka es varētu uzņemt video.Nu kar4 speed haks 100%.
Ja varat , tad kaut kā pārbaudat - 30.09.2009 , plkst 23:58 , tarkan2 Tantalos spots
Paldies un ceru uz atbalstu.
PS Sen jau zinu , ka viņam speeds ir , bet nezinu kā to pierādīt , tagad izdomāju , ka jūs varētu pārbaudīt.
Tikpat Labi tu Ar SH spēlē

Kur ir Video ???
Bez Video SH nevar pierādīt !
Bez pierādījumiem cietumā neliek

Posted 01 October 2009 - 09:40
Tikpat Labi tu Ar SH spēlē
Kur ir Video ???
Bez Video SH nevar pierādīt !
Bez pierādījumiem cietumā neliek![]()
![]()
Tāpēc jau teicu , lai pārbauda laiku un vietu , ja tas ir iespējams...
Varētu pie reizes kāds ieteikt kādu foršu progu , ar kuru var nofilmēt visu ko dari.
Posted 01 October 2009 - 11:35
Ja par lietu tad tas nav nekāds SH, man ir pc ir wireless Air karte. Un Kā piemērām arā ir slikti laikasptākļi( stiprs vējš) tā zūd signāla stiprums un rodas lagi. Ar to arī varu izskaidrot tavu 100% parliecību par SH...
Un vakar ap tevis minēto laiku bija vājš wireles signāla stiprums... Vienreiz, jau tev to teicu, bet tev jau tas bija pie kājas, jo galvenais ko tu vēlies lai norauju BANānu.
Posted 01 October 2009 - 12:22

Aunnss....
Posted 01 October 2009 - 12:50
Ļauj man tevi apgaismot. Attack speed palielina agility, ja TU, viens no vadošajiem spēlētajiem(Kā sevi uzskati) to vēl nezināji.

Posted 01 October 2009 - 14:33
man tas pats, tikai man neviens nebrūk virsū, ka man SH varētu būtKāds speed hack? TU vispār zini kas ir SH?
Ja par lietu tad tas nav nekāds SH, man ir pc ir wireless Air karte. Un Kā piemērām arā ir slikti laikasptākļi( stiprs vējš) tā zūd signāla stiprums un rodas lagi. Ar to arī varu izskaidrot tavu 100% parliecību par SH...
Un vakar ap tevis minēto laiku bija vājš wireles signāla stiprums... Vienreiz, jau tev to teicu, bet tev jau tas bija pie kājas, jo galvenais ko tu vēlies lai norauju BANānu.

Ja nav Video tad nevar pierādīt !
Tēma slēgta
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users