Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

Mu Senate

• This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

#1 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 21 September 2009 - 20:06

Sveicināti visiem.

Mums ir nepieciešams cilvēks Mu senāte :blush:

Mums ir maza komanda, un ir nepieciešama vēl viena persona.

Prasības:liela spēles pieredze, kā arī zināšanas. Personāžs serverī. Spēlētājs nedrīkst būt no Ichor, Sunrise, Heaven klana.:excl: Ja esat no Faza aliances, vai spēlējat Maine serverī -pluss jums :)

Mu Senātā, jūs piedalīties dažādu lietu apspriešanā. Visas pārmaiņas, jautājumi, uzlabojumi tiks apspriesti Mu Senātā.

Ja ir vēlme, rakstiet šajā tēmā par sevi sekojošo...

1) Nick, serveris
2) Guild
3) Vecums
4) Spēles pieredze
5) Kāpēc jūs vēlaties pievienoties Mu Senātā?

Un arī nedaudz par sevi. Aprakstiet sevi. :)

P.S. Jebkāda veida offtopiks tiks dzēsts !

#2 3rdWings

3rdWings

Newbie

• Members
  • 15 posts
  • Interests:muonline, cars.

Posted 21 September 2009 - 20:32

1) Velusa, Main
2)Chill
3)gados
4)ap 10 g
5) Ja tas ir par atlidzibu piedalos, zinu gandriz visu kas saistits ar speltaju apmierinasanu .
Nick : Velusa
Server : Main
Guild : Chill
Position : Guild Master Assistant

#3 just

just

Novice

• Members
  • 27 posts

Posted 21 September 2009 - 21:05

1) Nick, serveris - JustSM HIGH serveris
2) Guild - Heroes
3) Vecums - 16
4) Spēles pieredze - nu speleju kkur jav no 10 gadiem vecajos serveros kapaju pieredze diezgan liela egames arii agraak speleju maina pirms vaipa ilgu laiku nu kr4 pieredze liela :D
5) Kāpēc jūs vēlaties pievienoties Mu Senātā? - Tāpēc ka vēlos nu kaut cik palīdzēt servera attīstībā lai pašam butu prieks spelet un citiem un lai vairak speletaju nāktu šeit spēlēt

Un arī nedaudz par sevi. Aprakstiet sevi. - Parasts zēns 16 gadi mācos RBV pirmajaa kursa patik labi atpusties nu nav ko stastiit ja ko konkretaku vajag uzzinat tad var prasiit :)

#4 voldinsh

voldinsh

Player

• Members
  • 184 posts

Posted 21 September 2009 - 21:37

1) Nick, serveris - High
2) Guild - Heroes GM
3) Vecums - 18
4) Spēles pieredze - apmēram +/- 4 -5 gadi
5) Kāpēc jūs vēlaties pievienoties Mu Senātā?

Esmu pārpildīts ar radošām idejām, esmu ievērojis daudzas servera kļūdas +, kas būtu jāuzlabo, vēlos, lai spēle būtu vairāk sabalansēta un radītu spēlētājiem lielāku prieku spēlēt un cīņas azartu.. krievu valodu saprotu labi, lasīt māki, bet rakstīt tikai ar latīņu burtiem..

#5 Chiller

Chiller

Novice Player

• Members
  • 136 posts

Posted 21 September 2009 - 21:38

1) Nick, serveris - Neverme , Main
2) Guild - Chill
3) Vecums - 18
4) Spēles pieredze - diezgan liela , varētu būt jau kādi 7-8 gadi :happy:
5) Kāpēc jūs vēlaties pievienoties Mu Senātā? - Nu negribās jau teikt vienu un to pašu , bet nu nekas cits neatliek - palīdzēt serverim.Spēlēju jau šeit no tā eGames servera , kurš tagad saucās mu.b***s.lv.
Spēlēju arī iepriekšējā sezonā jau no sākta gala un aizspēlējos var teikt līdz pašām beigām.Esmu šeit diezgan labi pazīstams.Citiem labā , citiem protams sliktā ziņā.
Tagad arī spēlēju Main serverī un esmu viens no vadošajiem spēlētājiem.Bieži online , jo skola nav , darbu dabūt arī problēmas , tāpēc nodomāju , ka varētu mēģināt uzrakstīt.
Ar krievu valodu man problēmas nekādas nav , ja neskaita rakstīšanu krievu šifrā , jo neesmu nekad to darījis , bet ir doma sākt :happy: , bet runāšanā un saprašanā tiešām var teikt problēmas nav nekādas.

Nu par mani jau neko daudz nevar teikt.18 gadi , dzīvoju Liepājā (nav noslēpums) , aizraujos ar mu spēlēšanu , vismaz pagaidām , bet atliek jau protams laiks arī prekš draugiem.Nedēļas nogales pavadu mazliet iedzerot , vai aizejot uz klubu , nu kar4 jūs paši saprotat. :wub:
Ja vajag sīkāku info , tad prasiet.

Vēlu veiksmi atrast kādu +/- jums vajadzīgu. :)
Nick : Neverme aKa KazaK
Server : Main
Guild : Chill
Position : Guild Master

#6 eclypse

eclypse

only pro -

• Members
  • 803 posts
  • Interests:BB

Posted 23 September 2009 - 09:46

1) eclypse, MAIN.
2) Creator
3) 19
4) 5-6 gadi ar maziem pārtraukumiem.
5) Ir pieredze adminēšanā, GM. Pašam ir saits, kurā nav laika neko līdz galam sataisīt, tā kā spēlēju egames.lv muonline. Vēlos būt spēlēs centrā, kaut gan mazliet esmu tur, bet ir vēlme palīdzēt spēlētājiem ( pat protu to visu labi darīt ). Ļoti labas ir latv. val. un krievu valodas zināšanas - gan rakstiski un runājot.

Aprakstīt sevi var jau dažādi, pielikt ko klāt samelot..., bet tā esmu cilvēks kurš nodarbojas ar sportu, patīk izklaidēties nedēļas nogalē, kā jau visiem :unsure: - pats mācos pēdējais kurs palika. Pēc dabas labs cilvēks, bet var arī uznākt ļaunās dieniņas. Dators ir ieslēgts gandrīz 24/7 , kā kuru dienu, tadēļ spēlē atrodos ari pietiekoši, spēlējot, vai uz ''afk'' . Ja kas interesē, droši var jautāt.

#7 MrMurder

MrMurder

Novice

• Members
  • 32 posts

Posted 23 September 2009 - 16:44

1) MrMurder , High
2) Heroes ģilde ,Faza aliance ;)
3) 18 gadi ;)
4) apmēram 6 gadi
5) Palīdzība lielā mēra cilvēkiem, taisnības izcīnīšana , jo likums ir vienāds visiem ! Atbalstīt serveri - veidot šo spēli kā vislabāko pasaulē !

Par sevi ?!? nu sportsisks pusis - spēlēju basketbolu . Mācos 12.klasē :) brīvajā laikā Egames. Kad ir nepieciešams strādāju un pa retam piektdienās ,protams,ka ballītes. Patīk pavadīt laiku ar mīļoto .Cenšos būt tāds,kāds esmu es !

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users