Labdien cienītie mu.egames spēlētāji!
Daudzi no jums droši vien būs spēlē satikušies ar spēlētāju Series... Es arī

Series pat paspēja pabūt -=BFK=- (manas guildes biedrs), tiesa gan uz neilgu laiku... Viss beidzās ar to ka, kačājot jaunākos savas guildes biedrus Noria spot, es pamanīju, ka turpat stāv arī Series. Tākā es esmu ļoti gādīgs guild masters un pirms 2min vēl ar series biju sarunājies, es nolēmu viņam arī piedāvāt party. Protams ka izrādījās ka viņš bija AFK un pārstāja kastot evil spirits... Es ļoti sabēdājos, bet nu, neko darīt... Pēc brītiņa protams ka Series atgriezās pie kompja un bija ļoti neapmierināts ar šādu manu rīcību, nosita vienu vājāko mūsu guildes biedru, skaļi sāka lamāties ar mātes vārdiem un pameta ģildi... Kopš šī starpgadījuma Series uzskata par savu pienākumu sist visus -=BFK=- ģildes biedrus kas ir vājāki par viņu (tādu nav daudz, bet ir)... Tākā es esmu Latvietis un Latvieši ir slaveni ar savu atriebties kāri, es slaktēju Series ik reizi kad vien ieraugu... Bet atmazgāties sanāk pārāk bieži...
TĀPĒC es izsludinu KONKURSU līdz 02.07.2009!
Tas kurš līdz 2.jūlijam iepostos šajā topica visvairāk screenshots ar Series nāvi, saņems no manis 40bles(diemžēl es esmu nabags)!
Tātad Galinam Series Un Postojam Screenus Šeit!
Izskatīties tam vajadzētu šādi-