Toggle shoutbox
Chat
|

Jeega Te Speleet?
Posted 11 September 2008 - 23:41
Rasisms jau sen valda serverii to nenoliegshu.. ka piem visi Krievi aprunaa latvieshus utt.. saucot visaados vardos, es atvainojos, ja kaadu krievu esmu apceelis, bet tas tikai dusmu iespaidaa...
Bet lieta taada.. tagad Guilds vai tā saucamaa Ģilde Mayhem visi normaali ir uzkachajushies.. u nnedod nevienam ispeeju normaali kachaties.. visi ir fanomaani.. katrs ienjemis savu spotu un kaa kaads naak taa sit nost.. vai tas ka citi ir vajaaki vinjiem liedz te speleet ? tad sanaak ka serveris pieder paaris cilveekiem ? jo visi uzkachajusies seezh savos spotos un neljauj nevienam pienaakt klaat, tad kur lai kachaajaas ? ir pat taadi cilveeki kas dezhuree 24/7 tiem laikam reaala pasaule nepastaav bet labi nerunajot par to.. shadus personazhus par cita miera trauceshanu nav jasoda vai ljaut kadiem 5 - 6 cilvekiem speleet serverii.. ? situacija shodien pat bija taada, ne icarusaa, ne kantru 3, ne otrajaa ne Noriia spotam klaat nevareja tikt.. :sleep: katraa zinjaa saku domaat par cita servera mainju ja sheit valda haoss un visiem vienalga.. labi nosaukshu shos spilgtaakos personaazhus -
Direktor - zvaigzne Nr2
Contcar
sharky_sm
Sephirot
Kotenok
Wise - zvaigzne Nr1
bagarz
alex0n
WarHell
-=LOGAS=- Zvauigne Nr3
tas saraksts vareetu buut garsh bet shie tie spilgtaakie.. paldies par sapratni... DOMAAJU ka daudziem ir sudzibas pret vinjiem tapeec droshi rakstat savu viedokli.
Posted 12 September 2008 - 08:04

nekadas personiskas pretenzijas ne pret vienu nav

Vienkarshi kill un viss kamer netiks kautkas lietas laba darits :cool2: :cool2: :cool2:
Posted 12 September 2008 - 10:59
Volvinsh, nāc uz main serveri

Posted 12 September 2008 - 20:20
Smiekliigi paliek ieraugot kaadu adminu un megjinot izkratiit savu sirdi dabuunot banu uz 10 min... un vinsh tik turpina smieties ar parejajiem speletajiem kas pec tautibas krievi.. Domaju ka sen jau par rasismu vajadzeja aizmirst.. starp latvieshiem un krieviem.. es vinjiem neko nedaru bet tieku apvainots..
Posted 13 September 2008 - 01:18
Forshi ka pils atkal vinj :sleep: iem pieder bet jeega.. tpt velos atstaat shos suudzibu.. jo ieksh k3 ari pat shodien netiku.. dereetu jums pashiem paverot un ka jus justos ka nekur nevarat spert kaaju ka kkads Wise un almazik viu laiku sit nost uzskatot ka visi spoti vinjiem pieder un mees tikai KS un ari idaudzi taa dara vinji taadi spilgti iekritushi aciis tpt kaa kotenok.. juutu ka servers driiz paliks tuksh.. domaju ka kjerties pie problemu risinashanas savlaiciigi buutu jums izdevigaak.. es jau zinu kadus 10 kas beidza speleet shis problemas deelj un aizgaaja uz citu serveri.. piedomaajiet.. vrb vairaak adminu vajag kas buutu GODIIGI ! nevis vinjus atbalstiitu.. domaju kaads bans vinjiem uz dienu mosh palidzeetu nomierinaties.. un nakamreiz dariitu pirms domaaju... paldies par sapratni!
Smiekliigi paliek ieraugot kaadu adminu un megjinot izkratiit savu sirdi dabuunot banu uz 10 min... un vinsh tik turpina smieties ar parejajiem speletajiem kas pec tautibas krievi.. Domaju ka sen jau par rasismu vajadzeja aizmirst.. starp latvieshiem un krieviem.. es vinjiem neko nedaru bet tieku apvainots..
1mais pa kill banu nedrikst likt, jo ta ir spēles daļa

2kart pa rasismu ja godigi tev ir taisnība

Posted 13 September 2008 - 11:38
kr4 nosauca mani "par izdrastu latvieti dirsaa" protams daudz var pieminet shos aizvainojoshos faktus.. bet..
Posted 24 September 2008 - 18:57

Posted 10 October 2008 - 19:38

Posted 17 October 2008 - 09:52
Posted 13 January 2009 - 07:25

Posted 13 January 2009 - 15:44

Posted 15 January 2009 - 19:55
Posted 16 January 2009 - 15:24
Tā būs un paliks, nejau tikai @ egames, bet visur citur ta pat!

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users