Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

Jeega Te Speleet?

• This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

#1 voldinsh

voldinsh

Player

• Members
  • 184 posts

Posted 11 September 2008 - 23:41

Es gribeeju pajautaat par to, vai te jeega ir speleet ? Interesanti viss bijis visu laiku lidz sakaas shiis viss bardaks... viisi vareeja normaali speleet un kachaaties..
Rasisms jau sen valda serverii to nenoliegshu.. ka piem visi Krievi aprunaa latvieshus utt.. saucot visaados vardos, es atvainojos, ja kaadu krievu esmu apceelis, bet tas tikai dusmu iespaidaa...
Bet lieta taada.. tagad Guilds vai tā saucamaa Ģilde Mayhem visi normaali ir uzkachajushies.. u nnedod nevienam ispeeju normaali kachaties.. visi ir fanomaani.. katrs ienjemis savu spotu un kaa kaads naak taa sit nost.. vai tas ka citi ir vajaaki vinjiem liedz te speleet ? tad sanaak ka serveris pieder paaris cilveekiem ? jo visi uzkachajusies seezh savos spotos un neljauj nevienam pienaakt klaat, tad kur lai kachaajaas ? ir pat taadi cilveeki kas dezhuree 24/7 tiem laikam reaala pasaule nepastaav bet labi nerunajot par to.. shadus personazhus par cita miera trauceshanu nav jasoda vai ljaut kadiem 5 - 6 cilvekiem speleet serverii.. ? situacija shodien pat bija taada, ne icarusaa, ne kantru 3, ne otrajaa ne Noriia spotam klaat nevareja tikt.. :sleep: katraa zinjaa saku domaat par cita servera mainju ja sheit valda haoss un visiem vienalga.. labi nosaukshu shos spilgtaakos personaazhus -

Direktor - zvaigzne Nr2
Contcar
sharky_sm
Sephirot
Kotenok
Wise - zvaigzne Nr1
bagarz
alex0n
WarHell
-=LOGAS=- Zvauigne Nr3

tas saraksts vareetu buut garsh bet shie tie spilgtaakie.. paldies par sapratni... DOMAAJU ka daudziem ir sudzibas pret vinjiem tapeec droshi rakstat savu viedokli.

#2 sephirot

sephirot

Novice

• Members
  • 29 posts

Posted 12 September 2008 - 08:04

ta ir reakcija uz adm... vieglpratibu jautajuma par lot bagu :P
nekadas personiskas pretenzijas ne pret vienu nav :)
Vienkarshi kill un viss kamer netiks kautkas lietas laba darits :cool2: :cool2: :cool2:

#3 Deegulja

Deegulja

Master

• Members
  • 606 posts

Posted 12 September 2008 - 10:59

Admini laikam diennakti spēle mu high serverii))) u redz ko jus te darat, kādus protestus... Smieklīgi.

Volvinsh, nāc uz main serveri ;).

#4 Freak

Freak

Novice

• Members
  • 49 posts

Posted 12 September 2008 - 15:58

Admini laikam diennakti spēle mu high serverii))) u redz ko jus te darat, kādus protestus... Smieklīgi.

Volvinsh, nāc uz main serveri ;).

kas smieklīgi?
normāli protesti pret administrātoru stulbām rīcībām ;)
bez apvainojuma.
Posted Image
Posted Image
...................................Hive

#5 voldinsh

voldinsh

Player

• Members
  • 184 posts

Posted 12 September 2008 - 20:20

Forshi ka pils atkal vinj :sleep: iem pieder bet jeega.. tpt velos atstaat shos suudzibu.. jo ieksh k3 ari pat shodien netiku.. dereetu jums pashiem paverot un ka jus justos ka nekur nevarat spert kaaju ka kkads Wise un almazik viu laiku sit nost uzskatot ka visi spoti vinjiem pieder un mees tikai KS un ari idaudzi taa dara vinji taadi spilgti iekritushi aciis tpt kaa kotenok.. juutu ka servers driiz paliks tuksh.. domaju ka kjerties pie problemu risinashanas savlaiciigi buutu jums izdevigaak.. es jau zinu kadus 10 kas beidza speleet shis problemas deelj un aizgaaja uz citu serveri.. piedomaajiet.. vrb vairaak adminu vajag kas buutu GODIIGI ! nevis vinjus atbalstiitu.. domaju kaads bans vinjiem uz dienu mosh palidzeetu nomierinaties.. un nakamreiz dariitu pirms domaaju... paldies par sapratni!

Smiekliigi paliek ieraugot kaadu adminu un megjinot izkratiit savu sirdi dabuunot banu uz 10 min... un vinsh tik turpina smieties ar parejajiem speletajiem kas pec tautibas krievi.. Domaju ka sen jau par rasismu vajadzeja aizmirst.. starp latvieshiem un krieviem.. es vinjiem neko nedaru bet tieku apvainots..

#6 Freak

Freak

Novice

• Members
  • 49 posts

Posted 13 September 2008 - 01:18

Forshi ka pils atkal vinj :sleep: iem pieder bet jeega.. tpt velos atstaat shos suudzibu.. jo ieksh k3 ari pat shodien netiku.. dereetu jums pashiem paverot un ka jus justos ka nekur nevarat spert kaaju ka kkads Wise un almazik viu laiku sit nost uzskatot ka visi spoti vinjiem pieder un mees tikai KS un ari idaudzi taa dara vinji taadi spilgti iekritushi aciis tpt kaa kotenok.. juutu ka servers driiz paliks tuksh.. domaju ka kjerties pie problemu risinashanas savlaiciigi buutu jums izdevigaak.. es jau zinu kadus 10 kas beidza speleet shis problemas deelj un aizgaaja uz citu serveri.. piedomaajiet.. vrb vairaak adminu vajag kas buutu GODIIGI ! nevis vinjus atbalstiitu.. domaju kaads bans vinjiem uz dienu mosh palidzeetu nomierinaties.. un nakamreiz dariitu pirms domaaju... paldies par sapratni!

Smiekliigi paliek ieraugot kaadu adminu un megjinot izkratiit savu sirdi dabuunot banu uz 10 min... un vinsh tik turpina smieties ar parejajiem speletajiem kas pec tautibas krievi.. Domaju ka sen jau par rasismu vajadzeja aizmirst.. starp latvieshiem un krieviem.. es vinjiem neko nedaru bet tieku apvainots..

1mais pa kill banu nedrikst likt, jo ta ir spēles daļa ;)
2kart pa rasismu ja godigi tev ir taisnība :(
Posted Image
Posted Image

#7 voldinsh

voldinsh

Player

• Members
  • 184 posts

Posted 13 September 2008 - 11:38

Nice stardust rasisma pieradijums ! nelabi metaas ka diskriminee.. ai screens par lielu nevar ielikt ;/
kr4 nosauca mani "par izdrastu latvieti dirsaa" protams daudz var pieminet shos aizvainojoshos faktus.. bet..

#8 Leny11

Leny11
  • Members
  • 1 posts

Posted 24 September 2008 - 18:57

Mayhem arī kādu var kill bez sh un hit hack ? :o Tas ir viens liels botu bars, kad vēl nebija bans visu guild 1 pats liku :D

#9 Freak

Freak

Novice

• Members
  • 49 posts

Posted 08 October 2008 - 07:59

:D:D: nu tu dod :D
psc mēs nelietojam SH, labāk paskaties uz savy guild( lielaka daļa nobanota dēļ sh :D )
drošvien pats ar SH...
Posted Image
Posted Image

#10 NexT

NexT

Newbie

• Members
  • 15 posts

Posted 10 October 2008 - 19:38

Smiekli naak Muhamed daudzi tur chito ar SH ... Ka nav cs tad nav sh bet kad sakas cs uz reiz daudzi no muhamediem iesledzs sh.. Jo mani vienreiz dauzija Direktor - Contcar abi kopa nevareja nolikt cs 1 hit mani contcar neriali :blink: varetu kadrezi kadi 4 admini iet skatities cs un ievertet ka muhamedi chito ...

#11 UdEE

UdEE
  • Members
  • 2 posts

Posted 17 October 2008 - 09:52

Ko jus te smirdat?nakat uz mu bless ....

#12 Kipello

Kipello

Player

• Members
  • 297 posts

Posted 13 January 2009 - 07:25

vienigais ko varu ieteikt-maini serveri :D
Posted Image

#13 surviver

surviver

Player

• Members
  • 211 posts

Posted 13 January 2009 - 15:44

ak mans dievs varbut sataisam ta lai vispar nevar neviens nevienu sist ? tikai kachaties ? bus baigi forsi ne ? uzkacha max res un viss pzc ne domajat lidzi tas ir PVP serveris un samierinies ar visu kas ir ! (es neizlasiju visus komentus moz kads jau rakstija tad sorr par atkartosanu :D)
est problemi ?

#14 DiferenT

DiferenT

Newbie

• Members
  • 15 posts

Posted 15 January 2009 - 19:55

pilniigi piekriitu..nebuutu te raudajushi bet gan speleejushi,spoti pietiek

#15 BKnight

BKnight

Newbie

• Members
  • 13 posts

Posted 16 January 2009 - 15:24

Izdzīvo spēcīgākais ko čīksti.

Tā būs un paliks, nejau tikai @ egames, bet visur citur ta pat!
Posted Image

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users