tu esi slims idiots, kur 280 buus magam vai cleram? man chomam uz oldp 2 ir 260 alchemy, lvl 5 clers, un vinjam jau ir viens chars lvl 6, kursh gribeetu wariora vai archera vietaa kachaat lvl 6 magu???
P.s viss jau buus Expantion pack 3 !!!!!!!!!!!!!! tapec jau ielikti tur god artefakti !
Inquis tas, ka Tu esi sīks atpalicis neandertālietis vēl nenozīmē, ka arī es esmu idiots. Čali izlasi vispār, ko Tu raksti.
"tu esi slims idiots, kur 280 buus magam vai cleram? man chomam uz oldp 2 ir 260 alchemy, lvl 5 clers, un vinjam jau ir viens chars lvl 6, kursh gribeetu wariora vai archera vietaa kachaat lvl 6 magu???"
Izlasi vēl pāris reižu, lai pārliecinātos par savu atpalicību. Par kaut kādiem "čomiem" nez kapēc sāc rakstīt un vēl par kaut kādiem "leveliem" un klasēm. Manuprāt Tev derētu aiziet pie logopēda.
PerPeskY - Tu esi gatavs attīstīt 280% šuvēja prasmes, cerot, ka būs mazāk saucamo "feilu" izgatavojot Cargo?
Ak shausmas!!! - Arī Tavs viedoklis nav īsti saprotams. Tu raksti - "bet nu ja tādus uztaisīs tad tak PvP nebūs, jo nejau katram būs tādi arti un tad jau arī neuzdrošināsies iet cīnīties..." ! Tātad, ja pretinieks ir, piemēram, Elfian bruņās, tad PvP nenotiek, jo pārējiem nav šīs bruņas? Vai nu Tev galvā ir pilnīga viesuļvētra un Tu svaidies ar vārdiem izmantojot Random algoritmu, vai arī Tevi sveicina latviešu valodas skolotāja!
Jogijs - Neticu, ka kaut kas tāds būs. Ja nemaldos, tad visas klases var izmantot MagicItemKraft, lai izveidotu sev bruņas.