Toggle shoutbox
Chat
|

Nozaga Acc...
Posted 30 June 2008 - 22:07
Privāti vai kā savādāk !
Posted 01 July 2008 - 08:31

Posted 01 July 2008 - 10:57

Posted 01 July 2008 - 13:29
P.S man jau patīk šita administrācijas klusēšana jau otra diena aiziet
Posted 01 July 2008 - 14:49
es kautko smiekligu pateicu ?
P.S man jau patīk šita administrācijas klusēšana jau otra diena aiziet
Neviens tev 4aru neatgrieziis... Zinu no ultimas pieredzes.

Un Shanahans visu juliju bus atvalinajumaa...
Posted 01 July 2008 - 15:13
Posted 01 July 2008 - 20:35
Neviens tev neatgriezīs laiku kas aizņēma rakstot šo bezjēdzīo komentāru !
Vari apvainoties vai nee, bet saku ka ir. Deretu taka ari kadreiz noteikumus parlasit. pievers uzmanibu 4. punktam
4) Administrācija neatgriež ne zagtās, ne pazudušās mantas. Mēs nemainam akauntu paroles, neatgriežam servera stāvokli uz pāris stundu atpakaļ (atkati), ja jūs bijāt apzagti, pat ja pa īstam. Sargājiet savas mantas paši. Paroli jūs varat atgriezt šeit.
Sarga savas paroles, nepienem nezinamus failus no nezinamiem cilvekiem un viss bus kartiba.
Posted 02 July 2008 - 05:40

Posted 02 July 2008 - 11:22
Posted 02 July 2008 - 20:15
vel neesi dabujis atpakalj?
un nedabuus arii, vismas no Shana nee... Ar laiku gan atkalsies zaglis, Ari man labu 4aru uo nospera, Shans nepalidzeja, bet 4aru, kautgan pec ilga laika, bet atpakal dabuuju.
Posted 02 July 2008 - 21:50

Posted 03 July 2008 - 10:33

Man arii 1 x tika nozgats acc atpakal jau nedabuju.....
Posted 03 July 2008 - 15:23
Posted 03 July 2008 - 21:13

Posted 04 July 2008 - 10:44

ta vismaz man bija Hight serveri... {blees.lv}
gl.

mu.eGames.lv:
Main - maF!a
High - NU3GA
You are F*cking Laughing out Loud
Posted 06 July 2008 - 18:33
Ты у него снял весь шмот, одним словом Лутанул.... таких на кол сожают! Он доверелся тебе, а ты так поступил....вот поэтому ты не можешь вернуть чара... да и потом он не твой ! Тебе дали покочать !takā es Shanahan tev 2 PM aizsūtiju un tu nezkapēc nēsi atbildējis rakstīšu šeit tātad kāds ir nozadzis manu čaru =TrotiL= nezinu kapēc , bet tas ir labi zināms jo man daži labi cilvēki to paziņoja un īstais īpašnieks kas atdeva man TrotiL acc nevar tikt iekšā e-mail pēc jaunās atgūtās paroles ,jo domājams ka tas Hakeris vai velns viņu zin ir uzlauzis arī e-mail , domāju ka tas cilvēks kas ir uzkrakojis manu acc un ir zinājis e-mail ir nomainijis visu lai neatgūtu paroli tapēc es lūdzu tev Shanahan palīdzēt atrisināt šo lietu.
Privāti vai kā savādāk !

Posted 10 July 2008 - 02:28
takā es Shanahan tev 2 PM aizsūtiju un tu nezkapēc nēsi atbildējis rakstīšu šeit tātad kāds ir nozadzis manu čaru =TrotiL= nezinu kapēc , bet tas ir labi zināms jo man daži labi cilvēki to paziņoja un īstais īpašnieks kas atdeva man TrotiL acc nevar tikt iekšā e-mail pēc jaunās atgūtās paroles ,jo domājams ka tas Hakeris vai velns viņu zin ir uzlauzis arī e-mail , domāju ka tas cilvēks kas ir uzkrakojis manu acc un ir zinājis e-mail ir nomainijis visu lai neatgūtu paroli tapēc es lūdzu tev Shanahan palīdzēt atrisināt šo lietu.
Privāti vai kā savādāk !
Psc, tas nav tavs acc, padomā pats tu neko nevari izdarīt

kača labāk savu acc, nevis citu, nuubs

Posted 11 July 2008 - 21:02
kača labāk savu acc, nevis citu, nuubs
to tiešam tev nevajdzēja teikt
GL !
Posted 11 July 2008 - 22:39
nespēle es ar īpašnieku bīdiju diezgan garas sarunas un esu pārliecināts ka viņs nespēle jo kā pats saka viņam mū līdz kaklam...
TL
naivums spiid viscauri... Un ja tu būtu kādam nopizģijis acc tu vinjam neteiktu kko liidiziigu??

Posted 13 July 2008 - 15:49

Vovann = man atdeva nevis iedeva pakačāt

TL protams administrācijai po*ig ka tur spele tas cilveks kas par sevi uzdodas kā istais īpašnieks galvenais lai pašiem nāk kapeikas no sms

Kā tur bija minēts nevienam nesu devis paroli vai saņēmis kādu aizdomīu trojanu kas to nozagtu...pašam ir 3 antivirusi un ja kāds man sūtītu aizdomīga failu es augšuplādētu lai pārbaudītu no visiem iespējamajiem Antivīrusiem...pats daudz zinu šajās ģelas tapēc pc man diezgan aizsargāts no tā visa...
Guntis ka tik tu nēsi tas zaglis ne ?
man vaig tikai tā džeka ip un viņam pc sāksies baigie gļuki

im not dumb as you think i can burn your life on fire if i will find out your name and surname than to you its Game Over

GL eGames Support !
P.S centos cilvēcīgī un normāli visu sarunāt bet kā izrādas daudz darba ka nav laika man atbildēt vai po*ig uz manīm. PUNKTS !
P.S.S es neko jums sliktu nedarīšu eGames man ir laba sirds ja pret mani spēj pienācīgi uzvesties un sniegt atbildi

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users