Toggle shoutbox
Chat
|

Pilnigi Nezinu Ko Darit
Posted 06 May 2010 - 11:22
Tātad esmu pazaudējis ( mēgināsu uzskaitīt ko atceros)
1. Charu Balain (74 reseti 400 līmenis)
2. Savu ģildi Latviesi
3. broza set+13+all
4. Scale setu 13+hp+Harmony(Damage decrease increase+3)
5. Divus Excellent Sword of Destruction +9+rate+skill(viens+28add)+harmony(Critical damage increase+18 abi)
6.blade master vings 3lvl+9+luck
7. Dark Lord capi+luck
8.Horn of Fenrir+Destruction
9. Un vēl šo to ko uzreiz nevaru atcerēties!
Ļoti ceru uz Administracijas palidizbu ka atrisinas šo problemu un visu savedīs ka jābūt!
Posted 06 May 2010 - 11:38
Posted 06 May 2010 - 13:53
Es esmu parliecinats ka ne!Kāds ir aplaupīti jums.
Kāds zina paroli?
1. tad nebutu visi chari izdzesti
2. butu notiriti bonusi.
3. neviens manu pw nezinaja
4. butu banka vismaz 1 items atstats kautvai 1 choas atstats!
Posted 06 May 2010 - 20:31
Posted 07 May 2010 - 19:47
Man tevis žel ka tevi ir skaris kārtējais neveiksmigais lags kur tev diezvai atgriezis pazaudeto! Manuprat ja tev gribetu kautko atgriest tas butu izdarits nevis te vini izliekas ka neko nezinatu ka tev nekas nebutu noticis! Kā tie pediņi nesaprot ka tu tur iesi iegluldijis ļoti daudz laika un pules lai tos resus uzkačatu un tos krāmus savaktu izkatas kaviniem vis tas ir pohuj nospļauties par tevi un visiem pārejiem kuriem pirmstam ir bijis kautkas lidīgs un kur vini neko nav adevuši atpakaļ! Pēc manām doma ši ir ņigāšanas par tevi izliekas ka tevi nemaz te nedzird un neko nepalīdz b;rinos ka tev vel tik daudz speletaju ar sitadu atieksmi tik dēl vineim ši sudu berdre vel pastav bļ viniem likt tos 74 res uzkacat tad redzetu ka ir ka tu visu papis kautkada muļķiga laga dēl!Laikam izkatas ka ši mana problēma admonistracijas ir vienaldzīga ka neko nemeģina novērst vai salabot!
Mar lielu nepacietibu gaidu kurš bus nakošai ar sitadu lagu! Lai atka var redzet ka vini izliksies ka neko nezin un nedzird :-D :-D :-D :-D
+30% +3 day read only © RUDIS
Posted 07 May 2010 - 23:47
Man tevis žel ka tevi ir skaris kārtējais neveiksmigais lags kur tev diezvai atgriezis pazaudeto! Manuprat ja tev gribetu kautko atgriest tas butu izdarits nevis te vini izliekas ka neko nezinatu ka tev nekas nebutu noticis! Kā tie pediņi nesaprot ka tu tur iesi iegluldijis ļoti daudz laika un pules lai tos resus uzkačatu un tos krāmus savaktu izkatas kaviniem vis tas ir pohuj nospļauties par tevi un visiem pārejiem kuriem pirmstam ir bijis kautkas lidīgs un kur vini neko nav adevuši atpakaļ! Pēc manām doma ši ir ņigāšanas par tevi izliekas ka tevi nemaz te nedzird un neko nepalīdz b;rinos ka tev vel tik daudz speletaju ar sitadu atieksmi tik dēl vineim ši sudu berdre vel pastav bļ viniem likt tos 74 res uzkacat tad redzetu ka ir ka tu visu papis kautkada muļķiga laga dēl!
Mar lielu nepacietibu gaidu kurš bus nakošai ar sitadu lagu! Lai atka var redzet ka vini izliksies ka neko nezin un nedzird :-D :-D :-D :-D
ko tur njaudi par kkadu HIGH Serberi paspele Main tad redzesi

Posted 08 May 2010 - 06:18
Posted 08 May 2010 - 09:06
GRibetu gudriti redzet ko tu daritu ja sava mania butu citigi kacajies kadus 2 manesu un vis tev pazud taka pats negribetu visu atgut atpakal
BAgs ir tad kad tu teleportejies no baracks kad radas melnais ekrans tad var pazust mantas. ta ir gadijies daudziem un vinjiem vis ir atgriests, tiesham parliecinies vai tavu paroli kads nezin..
PS Balian "loti ceeru ka administracija atrisinas problemu"- ja tu pats sataisi suudus administracijai nav jabaz tur deguns, ja ta ir speles vaina tad tew mantas atgriezis, Visu var redzet programas failos kur pazuda un kapec pazuda !
Posted 08 May 2010 - 21:00
Es jau saku kuro reizi manu paroli neviens cits nezinaja jo nevienam nedevu ,jo neuztocos nevienam!BAgs ir tad kad tu teleportejies no baracks kad radas melnais ekrans tad var pazust mantas. ta ir gadijies daudziem un vinjiem vis ir atgriests, tiesham parliecinies vai tavu paroli kads nezin..
PS Balian "loti ceeru ka administracija atrisinas problemu"- ja tu pats sataisi suudus administracijai nav jabaz tur deguns, ja ta ir speles vaina tad tew mantas atgriezis, Visu var redzet programas failos kur pazuda un kapec pazuda !
Un ja butu sataisijis suds tad te ta nemeginatu atgut pazaudetos items un charu!
Posted 20 May 2010 - 08:26
Posted 20 May 2010 - 10:31
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users