Toggle shoutbox
Chat
|

Nav Godigi
Posted 17 October 2009 - 21:29
tas ir stulbi! Vimpel visulaiku sit speletajus bez nekada iemesla,apsauka,4ito ,bet GM NEKO NEDARA TA LABA!!!! JAU DAUDZI SPELETAJI IR AIZGAJUSI NO SI MU DEL SITIEM GM's !!! ES PATEICU VIMPELEM TO KO JAU SEN VAIDZEJA PATEIK JO MAN NERVI VNK BIJ PARSISTI !! JUS PASI PAMEGINAT PASPELET MANA VIETA!!
VISMAZ BUTU UZLIKUSI MAN MAZAKU SODU!!! ES VIENKARSI BIJU DUSMIGS NO GM NETAISNIBAS !
Posted 17 October 2009 - 21:39
izteiksu savu viedokli .... VIns apsaukajas , bet noteikumu robezas , vins izprovicee citus - tadus ka tevi lai tu saac ar lamuvardiem lamaties , sh ? sodien man kkas teica ka vitamins visu laiku sit vinu , sanak ka vinam ari ir sh ? un pec ka tu spried ka vinam sh ? ka tev pasam tik paris resi irhttp://forum.egames....showtopic=35519
tas ir stulbi! Vimpel visulaiku sit speletajus bez nekada iemesla,apsauka,4ito ,bet GM NEKO NEDARA TA LABA!!!! JAU DAUDZI SPELETAJI IR AIZGAJUSI NO SI MU DEL SITIEM GM's !!! ES PATEICU VIMPELEM TO KO JAU SEN VAIDZEJA PATEIK JO MAN NERVI VNK BIJ PARSISTI !! JUS PASI PAMEGINAT PASPELET MANA VIETA!!
VISMAZ BUTU UZLIKUSI MAN MAZAKU SODU!!! ES VIENKARSI BIJU DUSMIGS NO GM NETAISNIBAS !
Posted 17 October 2009 - 21:57
Vaig lai ari Gm spele speli ka citos mu un uztur kartibu nevis sez un liek citiem sodus ka pasiem patik un pats galvenais ADMIN kadreiz paskatas kas šja mu vispar daras? ta jau nav vairs spelesana par kadu sak klut sitas mu, liekas ka GM tgd ir pie vienas vietas kas te notiek un tada sajuta ka vini dod "atlaides" Vimpelam
Posted 18 October 2009 - 13:53
93 res.... Vimpels vienmer ar ierocha skill sit cik esmu redzejis , mosh izksatas ka ar parasto , hzhzman ir 93 res man iedeva ++ MS un Vitamins buff bet Vimpel mani ar 1 parasto sitienu nosita. un Vitamins vinu var nosist tikai tad kad Vimpels ir izledzis SH un savu Hit hack
Vaig lai ari Gm spele speli ka citos mu un uztur kartibu nevis sez un liek citiem sodus ka pasiem patik un pats galvenais ADMIN kadreiz paskatas kas šja mu vispar daras? ta jau nav vairs spelesana par kadu sak klut sitas mu, liekas ka GM tgd ir pie vienas vietas kas te notiek un tada sajuta ka vini dod "atlaides" Vimpelam
Posted 18 October 2009 - 18:56
Posted 18 October 2009 - 19:50
Posted 18 October 2009 - 22:30

Viņš maz saukājās, bet labi prot nokaitināt un jūs pašus iegāst

Posted 09 January 2010 - 17:59
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users