Toggle shoutbox
Chat
|

3 Profesija
Guest_Boomtech_*
Posted 03 September 2009 - 19:11
Šeit ir daži papildinājumi:
1. Obligāti ir jāiziet kvests pie Marlona - citādi jūs nevarēsiet iziet šo kvestu.
2. Jūsu līmenim ir jābūt augstākam par 380.
Tagad par to kā iziet pašu kvestu:
1. Ejiet pie Priest Devin, kas atrodas iekš Crywolf.
2. Pirmais, kas būs jaizdara - jāsavāc šādas mantas: 3x Flame of Death Beam Knight (Tarkan2), 3x Feather of Flaming Phoenix (Icarus beigas), 3x Horn of Hell Maine (tālās beigas Aida2).
3. Tālāk jums būs jāteleportējas uz Barracks karti un jānosit tur 10 Balram, Soram un Death Spirit monstrus.
4. Pēdējais, kas jums būs jaizdara - jānosit vienu Dark Elf kartē Refuge.
Visiem patīkamu spēli!
Posted 03 September 2009 - 19:18
Posted 04 September 2009 - 00:03
icarus montrs ir 1 bet speleetaji 300+online.. :E
ka jus domajat vai bus azarts, adrialins?! vai servera pagrimums... kad visi saaks iet 3 rdquest kad ~20-30 speletaji cinisies del 1monstra ? vai ari jus 3 rd quest items ieliksiet shop lai varaat pelniit sev naudu?!
ludzu atbildiet !!!
Posted 04 September 2009 - 09:02
nu jus egames administracija domajat ar galvu ?
ka jus domajat vai bus azarts, adrialins?! vai servera pagrimums... kad visi saaks iet 3 rdquest kad ~20-30 speletaji cinisies del 1monstra ? vai ari jus 3 rd quest items ieliksiet shop lai varaat pelniit sev naudu?!
ludzu atbildiet !!!
Navigakais adranalins

Posted 04 September 2009 - 14:33
nu jāāā, mēnesi visiem poh par tādu 3rd quest nu tagad pēkšņi visi viņu nu pildīsnu jus egames administracija domajat ar galvu ?
ludzu atbildiet !!!

Posted 04 September 2009 - 19:51
Posted 05 September 2009 - 17:30
Posted 05 September 2009 - 17:40
Posted 31 July 2010 - 22:15
Kad aizeju panemu quest pie crywolf ta priesta pec tam eju tarkan a man rada quest complited un nekriit nekas ara...
kad iet atpakal uz crywolf tur rada quest on going

Posted 31 July 2010 - 23:21
Tarkan2, aida 2, icarus < Tada seciba!
Tad kad iesi pec items savaksanas sist baracks monstrus, Tad bus jaiet caur crywolf !
Tad tew quests nepa\zudis un buus iespejams izpildit.
Posted 31 July 2010 - 23:36
Tad kad taisies iet Lasit items . jaiet pie Priest Kas ir aida 2 !! (tur kur zenrabits )
Tarkan2, aida 2, icarus < Tada seciba!
Tad kad iesi pec items savaksanas sist baracks monstrus, Tad bus jaiet caur crywolf !
Tad tew quests nepa\zudis un buus iespejams izpildit.
RUUDI kur Tu esi izraavis taadu lietu,ka jaaiet uz Aida2???
Mees visi gaajaam njemt kvestu uz Crywolf karti un mieriigi izgaajaam.

Posted 01 August 2010 - 09:49
strada gan tas ka tu nemaki kombo taisit nenozime ka nestrada =)3.rd questam nestrādā combo..

Posted 01 August 2010 - 09:51
es 3 profesiju izgaji 1h joRUUDI kur Tu esi izraavis taadu lietu,ka jaaiet uz Aida2???
1. kad dabuju kadu vienu qvest item uzreiz relogin un atkal pieteicu qvest un gaju atkal meklet ta atrak nezin ka jums

Posted 01 August 2010 - 20:34
aizej crywolf piesaki quest un tad teleportejies uz tarkan2 !RUUDI kur Tu esi izraavis taadu lietu,ka jaaiet uz Aida2???
Tad nospied T burtu un apskaties vai quest strada vai nee !!!!!!!!
Un mees visi, ka to saprast visi ?
Posted 02 August 2010 - 10:30
aizej crywolf piesaki quest un tad teleportejies uz tarkan2 !
Tad nospied T burtu un apskaties vai quest strada vai nee !!!!!!!!
Un mees visi, ka to saprast visi ?
Tu pats saprati ko esi uzrakstiijis????
Kaa var iet pieteikt otru reizi 3 kvestu? Ja man vinsh ir iziets

Peec vaipa tie kas gaaja 3 kvestu, gaaja pieteikt vinju Crywolf kartee,peec viziites pie Marlona.
Lai Dym pasaka kur iisti tad tagad ir jaapiesaka Crywolf vai Aida2.

Posted 27 August 2010 - 22:40
skaidrība 0.
Ne monstru nosaukumi kas jāsit, ok par Tarkan 2 un Icarus, bet aidā nr.2 man nav ne mazākās nojausmas kas jāsit un kur jāsit, aptuvenas kordinātes nenāktu par sliktu, kā arī perfekta questa pildīšanas sistēma.
Kā no 0% līdz 100% to izpildīt, ieteicamais resetu skaits, utt..
Jāliek ir lietā pauris, nevis jāuzmīca bezsakarīgas informācijas topiks.
Ja taisa, ta taisa kārtīgi, es kā ahūno veco versiju spēlētājs TOTāli neko nesapratu no šī topika.
Savācu marlonu, questu uzsāku crywolf, uz 330 lvl atradu visus 3 akmeņus iekš tarkan 2, spiežot T burtu - quests rādās completed, ko darīt?
Lūdzu konkrētas atbildes.
Jau iepriekš paldies.
Posted 28 August 2010 - 05:51
Ieliec savu pauri beidzot ieksha nevis bezjedzigi skraidi !Totāli nekonkrēts info, par kvestu.
skaidrība 0.
Ne monstru nosaukumi kas jāsit, ok par Tarkan 2 un Icarus, bet aidā nr.2 man nav ne mazākās nojausmas kas jāsit un kur jāsit, aptuvenas kordinātes nenāktu par sliktu, kā arī perfekta questa pildīšanas sistēma.
Ja taisa, ta taisa kārtīgi, es kā ahūno veco versiju spēlētājs TOTāli neko nesapratu no šī topika.
Savācu marlonu, questu uzsāku crywolf, uz 330 lvl atradu visus 3 akmeņus iekš tarkan 2, spiežot T burtu - quests rādās completed, ko darīt?
Jau iepriekš paldies.
varbut tu velies lai mees tava vieta izejam quest ????
Varbut pienacis laiks pasham saakt meklet un saprast kas notiek ?
taja info ir tikai Galvenas lietas kas normalam mirstigajam cilvekam butu jazin , nekas vairak ! parejais ir pashsaprotami !
Padomajiet kadreiz pashi nevis miicat bezjedzigus topikus pashi nezinot par ko!
viss shitas jau ir izrunats 10x, paskatisies vecajos topikos (tapec forums ir domats)
Posted 28 August 2010 - 08:53
Vnk cilvēkam nav laiks uzrakstīt par visu, ja kāds nejautā VISU.Šeit es uzrakstīšu par visu, kā iziet kvestu uz 3 profesiju.
Ruudis, Lasīt prasme bremzē, pat ļoti, es pārraku visu forumu, un kautkā neuzgāju, ne īsto secību, ne kādus konkrētas kordinātes, ne kādu labu padomu.
Tas, ka tu esi izgājis un bļed visu zini, par to man prieks, bet par to ka nejēdz reāli palīdzēt, tad MU SUPPORT grupu esi ieguvis kārtīgi ziepējot augstākstāvošo dirsas, so vari iet nodurties lāme.
Es bļed rakstu par tēmu un savu problēmu, a tu dirs gudri pat īsti neizprotot jautājumu.
Ja nevari palīdzēt, tad lieki nespamo + neplāties.
Posted 28 August 2010 - 20:44
Totāli nekonkrēts info, par kvestu.
skaidrība 0.
Jau iepriekš paldies.
Rekur Tev koordinātes,kvesta mosntru atrašanās vietas.
Tarkan2, 164 220
Icarus, 36 236
Aida2, 139 70 & 118 100
Ja vari nosist monstrus Barrakās,tad vari jau iet kvestu,ātrāk to darīt nav jēgas....

Posted 28 August 2010 - 22:33
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users