Привет КАРАСЬ.
ты мои посты читал ? я высказываю своё мнение, и наежать начал ты, задрот несчастный.
как вижу вы тут за одно. сколько Я сдесь играю не имеет значения, а то что ты тут ветеран в блекроке - это никого не волнует.
(счас начнутся посты : OJ PASLI DUEL NA KK I T.D. не удивлюсь если так будет. такие люди только за компом могут всё высказать.
если что ни так сказал, ВЫ УЖ ПРОСТИТЕ, кто виноват, что Вы меня не понимаете?:roll:
З.Ы : играю я ещё с открытия олдп, когда ещё мейн существовал.
На следующие ваши безсмысленные посты отвечать не собираюсь. Детский лепет несёте.
uzbrauci man virsū un pateici :"uz taviem bezjēdzīgajiem komentāriem neatbildēšu". 2 pirkstu smadzene , ja tu nespēj noformulēt savu domu kā ar trīsvārdu nodriskātām frāzēm un nespēj oponēt normālai replikai , tad lūdzu nevelc galdu uz savu pusi un nemēģini mani nostādīt idiota lomā ja pats tāds esi.
zini kur slēpjas problēma? ka tādi kā tu ir par visiem 100 pārliecināti , ka jā - ES SPĒLĒŠU! , bet pēc mēneša pametīs serveri.
saproti , man jau nav žēl tevis , bet tos čaļus , kas atkal un atkal iegulda laiku projektā, kas tiek uzbūvēts uz tādu cilvēku bļāvieniem kā tu un tad viņi nozūd nebūtībā.
šeit visi skaitās veterāni no meina , ja tu sevi skaiti par veterānu ar 1 levela warioru un 2 mēnešu spēlēšanas pieredzi no main servera , tad vari sevi par tādu uzskatīt , nejūtu ne siltu ne aukstu no tā. ja ar šo repliku mēģināji parādīt , ka tas , par ko es runāju saistībā ar ultimu ir pilnīgs nezinīša viedoklis , tad sorry , tas nu tiešām tā nav.
ja mēģini akli skatīties un domāt , ka viss izdosies , tad vēlu tev veiksmi tā pat kā mūsu valdībai , kas akli ignorēja vēsturiski ieietas prognozes kā sākas krīzes un burbuļa uzsprāgšana.
labāk būt bērnam un šo spēli spēlēt , nevis pieaugušam vīrietim , kas sevi uzskata par varenu - bērnu fonā spēlējot ultimu.