Es atceros kaa tu skreeji aiz mp un miri , vienu reizi peec otras , tad atkal dienas 3-4 neraadijies , tad atkal miri ... Bet ne visi prot taa , citiem nav pacietiibas atkal uzgeerbties , vini grib turpinaat piedaliities ciinjaas ... Lai arii kaados setos , nekad neesi redzeejis dzheki , nosaakuma skraida full kaadaa godsaa peectam airaa , peectam kkaadaa oldp un tad aiziet blackrocki ... Esmu noveerojis , tas ir azarts , ir cilveeki kas nespeej apstaaties , ir kas speej ...Neviens neuzsaak spelet kaa pipars,skraidot pliks pa cove/moon neko tu neuzkachaasi un neieguusi.. Cik ir taadu playeru kuriem ir 0-3 lvl`s kuri ir bomzhi un boti ? ko vinji dara ? - sezh dungeonos un kachajas,ko dariitu jebkursh speletajs,kas doma par savu ''naakotni'',bet kuras diemzhel piparam nav !
Toggle shoutbox
Chat
|

Muusu Draugs Pipars!
Started by Guitierrez^, Mar 29 2009 10:49
85 replies to this topic
Posted 01 April 2009 - 22:06
Murr ^^
Posted 01 April 2009 - 22:38
Es ciinijos
Nedelju kachajos un tad visu ieguuto naudu papisu 1,2 setos,un atkal gaaju kachaties - bet tad man galvenais bija lvl`s
Toties kaa man ir tagat..

ChesterField^
Posted 01 April 2009 - 23:29
Duz: Kas tur pa azartu ble kkada br skraidiit? pakriit kkads gods saac lutot divi sitieni tu pakriti ar savu noluutoto gods!!!

Posted 02 April 2009 - 00:17
Redz tev viss azarts ir lootaa , citiem pats process ciinjas ir svariigs nevis taas mantas , jo labaaks sets jo tas process ir baudaamaaks ... Es saku katrs savaadaak sho speeli uztver , tapeec arii vinja ir unikaala ...Duz: Kas tur pa azartu ble kkada br skraidiit? pakriit kkads gods saac lutot divi sitieni tu pakriti ar savu noluutoto gods!!!

Murr ^^
Posted 02 April 2009 - 10:49

Es piparu pazīstu,normāls keks psix

Es ten skatos Twen Cirks gatavākaijs..

Posted 02 April 2009 - 12:27
Ja sak rakstit Duziks, tad neko citu varam negaidit, tas ir fakts))
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users