Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

7sky

• This topic is locked This topic is locked
140 replies to this topic

#81 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 31 March 2009 - 15:15

:D
visi kas ta saka veel sodien nav atrasti

Eu pipuk tev gulēt nebij jāiet jeb tu mums te riktīgs ēzelis esi? Cik tad izdzēri enerģijas dzērienu lai varētu 5 no rīta ierakstīt forumā, lai pierādītu , ka arī zīdaiņi tā var . m? :dry:
ĀĀĀ nu jā tu jau mums kārtējais Dievs esi kurš DK VM Iris Volcano setus pa velti dabū. 14 gados tiešām gribētu redzēt kur tu tagad strādā ja jau senči nedeva naudu ( uz ielas kā bomzis tik tagad varbūt varētu) .
Nu tā summa sanāk šitāda : 370+390+365+350+365 = 1840 bonuss / 80 = 23 mu3 = 23*3.08= 70.84 Ls :-D Ak dievs man žēl to idiotu kuri šito ir nopirkuši.
Ja ZZ tad 1840 bonuss / 70 = +/- 26 mu3 = 26* 3.08 = 80 Ls . Nu jā bišk izdevīgāk jau iznāk bet tas tā.
Posted Image

#82 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 31 March 2009 - 15:18

Pierādi ka Sephirot ar SH spēlēja. + vēl Nas!, tevi arī pa SH paņēma jeb arī pa kaut kādiem kodiem jo uz nedēļu tev bij bans un nesaki ka |Tmufel ban par SH , pats redzu un man ir acis pierē.
Posted Image

#83 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 31 March 2009 - 15:26

Tagad atceros vēl kaut ko kas pierāda ka Vimpel nav normāls un ir padebīls. Es biju kādu laiku 7sky guildā , a kad izgāju no guild un aizgāju pie drauga ģildē , Vimpels teica ka esmu pie Mayhem aizgājis un HOLY esot Mayhem taka tāda alliance. Ak dievs tas pamuļķis tiešām vēl nerubī ka lielākā daļa 7sky dabūja naudu no Mayhem resiem . OMG apgaismojiet to tūtiņu taču kāds, ja nē viņš visu spēlētāju priekšā ir taka ēzelis.
Posted Image

#84 Nigger

Nigger

Maverick

• Members
  • 611 posts
  • Interests:Life is bitch and then you Die

Posted 31 March 2009 - 16:39

Tagad atceros vēl kaut ko kas pierāda ka Vimpel nav normāls un ir padebīls. Es biju kādu laiku 7sky guildā , a kad izgāju no guild un aizgāju pie drauga ģildē , Vimpels teica ka esmu pie Mayhem aizgājis un HOLY esot Mayhem taka tāda alliance. Ak dievs tas pamuļķis tiešām vēl nerubī ka lielākā daļa 7sky dabūja naudu no Mayhem resiem . OMG apgaismojiet to tūtiņu taču kāds, ja nē viņš visu spēlētāju priekšā ir taka ēzelis.

gg :D Man nevienu kapeiku naw resiem neviens devis!

+es ne pa Sephirot runaju bet par Castle gm Kas ir Muffel, un kad man ir ban bijis par SH? kstate vinam jaw 2 Bk par 2.1 nobanots tas ir Sh vai citi 4iiti kas palidz atri ka4aties vai visus klapet :)

#85 DaaviX

DaaviX

Journeyman

• Members
  • 82 posts

Posted 31 March 2009 - 17:58

ĀĀĀ nu jā tu jau mums kārtējais Dievs esi kurš DK VM Iris Volcano setus pa velti dabū. 14 gados tiešām gribētu redzēt kur tu tagad strādā ja jau senči nedeva naudu ( uz ielas kā bomzis tik tagad varbūt varētu) .

Man tikai ir viss uz BK+13+all Abos serveros nekaads VM utt nav idin ^^^ Un ja tu nebuutu kaliigs Dick Head Tad arii maceetu taadas mantas dabuut neieliekot Naudu ! ;) :P

#86 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 31 March 2009 - 18:46

Eu pipuk tev gulēt nebij jāiet jeb tu mums te riktīgs ēzelis esi? Cik tad izdzēri enerģijas dzērienu lai varētu 5 no rīta ierakstīt forumā, lai pierādītu , ka arī zīdaiņi tā var . m? :dry:
Nu tā summa sanāk šitāda : 370+390+365+350+365 = 1840 bonuss / 80 = 23 mu3 = 23*3.08= 70.84 Ls :-D Ak dievs man žēl to idiotu kuri šito ir nopirkuši.
Ja ZZ tad 1840 bonuss / 70 = +/- 26 mu3 = 26* 3.08 = 80 Ls . Nu jā bišk izdevīgāk jau iznāk bet tas tā.

neez vai man zzidainja vecums tew wienigam te ir zidainja vecums
ja es esmu riktigs eezelis un man patik tadam buut
es 5:00 pamodos urla tu

#87 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 31 March 2009 - 18:57

+es ne pa Sephirot runaju bet par Castle gm Kas ir Muffel, un kad man ir ban bijis par SH? kstate vinam jaw 2 Bk par 2.1 nobanots tas ir Sh vai citi 4iiti kas palidz atri ka4aties vai visus klapet :)

cik saprotu vins tagat ar Priest (sm) spele,un veco ieradumu nav metis zeme.
SH atkal redzems :D

#88 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 31 March 2009 - 20:02

Labi par tiem SH bišk sajaucu jo tas tev bij par lamāšanos :happy: Soory
Ā un par zen arī sory, esmu tavā pusē.
Posted Image

#89 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 31 March 2009 - 20:04

Man tikai ir viss uz BK+13+all Abos serveros nekaads VM utt nav idin ^^^ Un ja tu nebuutu kaliigs Dick Head Tad arii maceetu taadas mantas dabuut neieliekot Naudu ! ;) :P

ja jau tu mums tāds hakeris, tad davaj pec 5 dienām man parādi ka esi dabūjis vēl vienu DK set nevis to (savu) ko esi pircis pa savu(senču respektīvi) naudu. LOL :-D
Posted Image

#90 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 31 March 2009 - 20:11

neez vai man zzidainja vecums tew wienigam te ir zidainja vecums
ja es esmu riktigs eezelis un man patik tadam buut
es 5:00 pamodos urla tu

Skaidrs, to jau man tik vajadzēja :roll: (nu ka tu esi ēzelis) .
Urla??? Es esmu latvijas pilsonis un runāju latviski , krievu val. zinu tik daudz cik skolā mācu (nu ja, tu jau ej bērnudārzā un tev to nesajēgt).
+ vēl tad urlas ir visi izglītoti cilvēki (nu daudz maz izņemot tādus bērndārzniekus kā tu ja?) , nu par šito jau forumā daudzi var apvainoties :o , a man gan pilnīgi po. , jo zinu ka tu esi ēzelis. :P
Posted Image

#91 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 31 March 2009 - 20:14

Ē, varbūt atjēdzies un beidz mu spēlēt? Kāda starpība DK, VM , Volcano ko? LOL viņi visi (laikam) daudz maz vienādi maksā. Nu tu jau man varētu 5 dienās parādīt kā var dabūt! m?
Posted Image

#92 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 31 March 2009 - 20:16

cik saprotu vins tagat ar Priest (sm) spele,un veco ieradumu nav metis zeme.
SH atkal redzems :D

Beidz bomār līst dir.ā Nas! , bet pierādi ar video kur viņš SH lieto un kāds viņam character pipeļštok.
Posted Image

#93 ultramons

ultramons

Journeyman

• Members
  • 96 posts

Posted 31 March 2009 - 20:30

Niks: -=Zuzite=-
Klase: ME
Resi: 1, tūlīt 2!
Signi, kurus ziedošu uzreiz reiz ienākot guildā: 113 (a līdz tam moš vairāk salasīšu! :D)
Piekrītu noteikumiem: Jā

#94 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 31 March 2009 - 20:41

tu esi klauns.siika ute kuram citu nav ko darit ka foruma piepisties visiem :D
ja esi tik gudrs tad aizver vienreiz savu puvekli .es te nevienam nelienu man nav vajadziibas te kadam list.
tu nesii nekads latvijas pilsonis tu esi kautkads tarkans kuram jaiebaz savs sudainais deguns visur un jaieliek savs bezjedzigais komentarsi,tew vel mates piens aiz lupam bet tu te sprega ka lielais

#95 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 31 March 2009 - 20:48

tu esi klauns.siika ute kuram citu nav ko darit ka foruma piepisties visiem :D
ja esi tik gudrs tad aizver vienreiz savu puvekli .es te nevienam nelienu man nav vajadziibas te kadam list.
ja tew tiesam uzvediba ka neizglitotai urlai,tew vel mates piens aiz lupam bet tu te sprega ka lielais

Secinājumi => Truba,RudisBK, tagad arī Matavila ir vai nu bērndārznieks , pirmklasnieks ,bet nu noteikti ēzelis (kā pats arī izteicās) un pokemons(paskatoties kā viņš raksta publiskā telpā).
Posted Image

#96 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 31 March 2009 - 20:51

Secinājumi => Truba,RudisBK, tagad arī Matavila ir vai nu bērndārznieks , pirmklasnieks ,bet nu noteikti ēzelis (kā pats arī izteicās) un pokemons(paskatoties kā viņš raksta publiskā telpā).

redz ka tew patik skatities pokemonus :)
ej nosit kulaka

#97 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 31 March 2009 - 20:54

nu nekas cits jau neatliek, jo tu jau te forumā diezgan bieži smirdinies.
nu ja, apgrieztā psiholoģija, lai tev ātri noiet.
Posted Image

#98 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 31 March 2009 - 20:55

Lab ej palielies ar savu sūdaino bk un iebāz galvu tā riktīgi dziļi citiem dirsās.
P.S. Eu tevi izmeta no Mayhem, jo viņi attapās ka tu esi idiots ja? Žēl, ka Nas! to nesaprot.
Posted Image

#99 Nigger

Nigger

Maverick

• Members
  • 611 posts

Posted 31 March 2009 - 20:56

Lab ej palielies ar savu sūdaino bk un iebāz galvu tā riktīgi dziļi citiem dirsās.

gg jums abiem , tulit pasauksu kadu moderu dabusiet banu abi uz paris dienam :D :-D

#100 Nigger

Nigger

Maverick

• Members
  • 611 posts

Posted 31 March 2009 - 20:57

Niks: -=Zuzite=-
Klase: ME
Resi: 1, tūlīt 2!
Signi, kurus ziedošu uzreiz reiz ienākot guildā: 113 (a līdz tam moš vairāk salasīšu! :D)
Piekrītu noteikumiem: Jā

Nu pienemsim :)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users