Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  opas : (17 August 2025 - 21:52) Сервер ещё ддосят?
@  Costesti : (05 August 2025 - 20:36) Акк Kosmo тебе делать больше нету Бомжара ходить по шахтам убивать минера ?
@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD

Photo

Oldparadise Xl Gada Nominācija...

• Please log in to reply
110 replies to this topic

#81 pipars

pipars

Novice Player

• Members
  • 140 posts

Posted 06 May 2009 - 16:33

15LS TIKAI NIKA PEEC :P :P :P

#82 Lopinsh

Lopinsh

Novice

• Members
  • 27 posts

Posted 06 May 2009 - 17:30

pilnigs shits ko jus te muldat, boba bots kaa tad , labi ja man buutu tads pc kaa vinam visi auto trapedi heal loot, mas poisen,spirit speek volcano fish un ntaa taalaak tad es ar buutu norm plejers.

juus sakat ka vins kriit no pieci purni pats esmu redzejis kaa vinam 15 purni no pakalas skrien un slaana pes vins pa prikolam vien skariaida un reec.
protams spēlēt ir japrot, lai gan fuull necro daudzimagi buutu norm plejeri. vinam fire resistar fire boot skirt un vand necro clock 50% str 470 ar nevbie itemiem. nu tas taa

bet pasi iemantojiet taadu cienu kada citiem ir pret vinu taa ir janopelna,

no item 15 playeriem 10 savi =]]kas skraida līdzi lai necro ar 1-15 durb dabūtu.

#83 Guitierrez^

Guitierrez^

Player

• Members
  • 157 posts

Posted 06 May 2009 - 17:48

15LS TIKAI NIKA PEEC :P :P :P

30 ls minimums.
ChesterField^

#84 EnFlame

EnFlame

Thief of Horses

• Members
  • 2041 posts
  • Interests:A bit of this & a bit of that.

Posted 06 May 2009 - 18:46

30 ls minimums.

akd, drizāk tev viņu nobanos, nekā pārdosi ;/

#85 firefox-lv

firefox-lv

Player

• Members
  • 235 posts

Posted 06 May 2009 - 19:35

nja cik atceros ka te bija runa par labako speletaju butu vismaz beigas to nosaukusi, mana versija dukuu (vienmer neiet baros)

#86 ms14

ms14

Player

• Members
  • 211 posts

Posted 06 May 2009 - 21:07

Antonidas - pvp player

#87 Guitierrez^

Guitierrez^

Player

• Members
  • 157 posts

Posted 06 May 2009 - 21:12

akd, drizāk tev viņu nobanos, nekā pārdosi ;/

pie dirsas
ChesterField^

#88 AnTioDe

AnTioDe

Advanced Player

• Members
  • 328 posts

Posted 06 May 2009 - 22:31

da jopt Riepausis un Guitierrez The Best
Posted Image

#89 Elninjoo

Elninjoo

Newbie

• Members
  • 5 posts

Posted 07 May 2009 - 01:58

Pēc PVP Antonidas, ja tas ir tas pats Antonidas kurš ar to nicku spēlēja jau pirms gadiem 5 apm.

#90 Kas-notiek-uo?

Kas-notiek-uo?

Player

• Members
  • 221 posts

Posted 07 May 2009 - 07:25

Tas ir viens un tas pats players ja kas!

Nav :) Tas ir brālis ...!

Manas domas Brigadieris

#91 Kas-notiek-uo?

Kas-notiek-uo?

Player

• Members
  • 221 posts

Posted 07 May 2009 - 07:38

gada spēlētājs ? Bo-ba ? nē. Kurdiks? hmm , varbūt. es dotu pirmo vietu Donaldduck , tikai tāpēc , ka ar muti daudz nebraukā nosist vinju arī nav īpaši viegli un viņš māk savienot visus komponentus , kas vajadzīgi ultimā - bankas piepildīšana , apkārtējo respekts un drēbju ilglaicīga saglabāšana , kā arī māk skraidīt viens pats.

Gribu piebilst , ka pēc pārnesuma ir vajadzīgs laiks lai oldp2 spēlētāji aklimatizētos un , piemēram , crazyks aka antonidas pašlaik vēl ir pliks , bet ar laiku apģērbsies un sāks tautu drāzt. :)

Rēāli , tagad serverī skills ir zem nulles , jo visi vadošie spēlētāji , kas kādreiz piepildīja turnīrus un serpus jau sen nespēlē vai ieiet spēlē pa retam.

Krustēvam respekts par tm style panākumiem , bet nesimpatizē vinju bariņa pārlieku lielā žurkošana ar gsu palīdzību , kur vainīgais nav obligāti viņš.

Creyziks nespeles uz xl viņš spelē tikai uz Clasika :)!

#92 Enclave

Enclave

Newbie

• Members
  • 5 posts

Posted 07 May 2009 - 15:57

Šitie , kas brēc ai tas jau pa skaipu visulaiku sūdzas , ai tas jau daudz potus lieto , ai tas jau pa dungeniem staigā...
Nu un ? Viņš vienalga ir labāks nekā tu , jo tevi spēj nostādīt situācījā , kad vienīgais ko no tevis var dzirdēt ir oOOoooOOOooOO
Tā arī ir māka iegūt daudz draugus pat ultimā...

#93 ghetto superstar.

ghetto superstar.

Player

• Members
  • 188 posts

Posted 07 May 2009 - 19:20

brigadieris :D , ar waru gan ir skills skraidiit, 3-4 pogas spaidiit. :D

#94 raicha_

raicha_

Novice Player

• Members
  • 111 posts

Posted 07 May 2009 - 19:30

Tanchik :roll:

#95 Necroman

Necroman

Player

• Members
  • 194 posts

Posted 07 May 2009 - 20:12

Pipars <<<<----- :D, diezgan enerģisks puisis :)

#96 pipars

pipars

Novice Player

• Members
  • 140 posts

Posted 08 May 2009 - 15:17

nu neg;aimo, es :/ zinu

#97 Lopinsh

Lopinsh

Novice

• Members
  • 27 posts

Posted 08 May 2009 - 16:09

da ko jūs te mudaties da nav reali noteik labāko spēletāju. Visi draugi balso par savējiem visi seez visu laikus gz. Gandrīz visi lieto skype un debiilos injectus. Ja nebūtu injecti tad gan būtu māksla spēlēt tagad vis pastāv uz injecta kam labāks PC un inject tas ir stiprāks. Dažiem cuvakiem ir uz injecta auto heal,traped,loot un drosvien vel daudzi sudi dzert tādu pudeli vai tādu. Daži ir īpaši cilvēki kas skraida ar resendu dognonalku kautkas tamlidzigs vnk psc cripti sacakarēja agrākos laiku kad bija interesantāk.

#98 Logitech

Logitech

Senior Player

• Members
  • 561 posts
  • Interests:MC

Posted 08 May 2009 - 16:47

da ko jūs te mudaties da nav reali noteik labāko spēletāju. Visi draugi balso par savējiem visi seez visu laikus gz. Gandrīz visi lieto skype un debiilos injectus. Ja nebūtu injecti tad gan būtu māksla spēlēt tagad vis pastāv uz injecta kam labāks PC un inject tas ir stiprāks. Dažiem cuvakiem ir uz injecta auto heal,traped,loot un drosvien vel daudzi sudi dzert tādu pudeli vai tādu. Daži ir īpaši cilvēki kas skraida ar resendu dognonalku kautkas tamlidzigs vnk psc cripti sacakarēja agrākos laiku kad bija interesantāk.

izceltais - ultimai nevajag labu pc, manējais 3x pārsniedz prasības uo (mēsls tāpat) bet nevar ar 3 klientiem norm paspēlēt.. :D
Skype lietošana - protams! visi diamondi, tanchiki, visi, kas ir bagātos guildos lieto skypu! :)
Injecta skripti - tas pats, kas pelīte, tikai tagad tauta ir slinka un nemāk ar pelīti paklikšķināt :P
Resendi - man saistās ar Tryxa un Atiq :D un kautkādi blekroki..
Agrākie laiki ar to atšķirās no šiem. Kam nauda kabatā, tas papa (mūsdienas) agrāk - kam skills, tas papa :D
Iedotu piemēram piparam nekro vai gods setu, pudeles un pāris skriptus, visi mīztu no viņa vairāk kā no dukuu :D :D ( esmu neitrāls, tikai pret dažiem cilvēkiem.. dukuu ir viens no ;P)
Posted Image
Posted Image

Ieej te lūdzu http://bux.to/?r=gazelle2

#99 ghetto superstar.

ghetto superstar.

Player

• Members
  • 188 posts

Posted 08 May 2009 - 17:51

umniki , protams ar waru norm chiiksteet , jo tur nemaz arii nevajag injectu.
man injects ir vajadziigs galvenokaart lai nebremzeetu , nevienam nav nosleepums , ka parastais klients karas un lago , injects nee.

otrkaart , priekshkam man roku velti nopuleet un tureet visu laiku vienu pirkstu pie trapped pogas un veidot fluudu , ja to visu var uzlikt injectaa ?
es varu koncentreeties uz citaam lietaam un taa jau nu noteikti nav nekaada dizhaa ekstra , njemot veeraa , ka ir trapedu aiztures.

un kaada dalja te guildam? guilds nevienu neapgeerbj , visi pashi geerbjas.

pietam taadas teemas ir celtas augshaa (par injectu un assistu) CHIIKST TIE , KAS NEMAAK UZLIKT. ja tev rokas ir liikas , sorry.

p.s. skype nelietoju un ar pliku klientu no shodienas skraidu arii.

#100 NOZIEZINIEKS

NOZIEZINIEKS

Newbie

• Members
  • 5 posts

Posted 08 May 2009 - 21:34

nee nu juus esat galiigi nojuugusies man liekas tad te kkads bo-ba donalds psc :D
labaakais ir JA-kypguk 100% blje ja te kaads no jums aizietu 1x1 ar vinu buutu pizgjets jums visiesm!!!!!!
pasi esat redzeejusi no kaadiem bariem vins beeg un veelpietam apdauza pusi!!!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users