Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (Today, 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

Xl Nākotne.

• Please log in to reply
121 replies to this topic

Poll: Xl Nākotne. (55 member(s) have cast votes)

Atbildiet un pamatojiet atbildi.

1. Par. (34 votes [61.82%])

Percentage of vote: 61.82%

2. Pret. (18 votes [32.73%])

Percentage of vote: 32.73%

3. Es nespēlēju XL. (3 votes [5.45%])

Percentage of vote: 5.45%

Vote Guests cannot vote

#81 Inquisitorr !

Inquisitorr !

Player

• Members
  • 221 posts
  • Interests:UO. girls !

Posted 31 January 2008 - 15:35

Ko jus niidat pa savaam mantam un citiem speletajiem,parasti wipe ir domats lai atkal butu normals lidzsvars starp bomzhiem un labiem speletajiem,un lai ari jauniem speletajiem butu vieglak iesaakt speeli..

Fussion, Ir tadi speletaji kuri ir Boti un kuri Nav boti... 2 Dazada veida speletaji un ir arii 3-Bomzhi...
1- Boti ir tie speletaji kuri pa rp pasuuta armoru un naudu, kuri to pashi nevar dabuut.
2- Boti nav tie, kuri var pashi sakraat armoram naudu...
3-Bomzhi var buut gan pilniigie newbiishi, kuri vel tikai saak spelet, Un tie var arii but Diezgan labi speletaji Kaa piemeram - *Nesaukshu vardaa*, vinjs uz xl spelee ilgi, un pat teikshu kad ljoti labi, bet vinjam ar naudu ir problemas, jo tur visadi boti, saucamie - "Dievi" skraida rinkjii un sit nost...

Ir tikai 3 shada veida speletajis kas spelee uo :P

Salidzinat Bomzhus ar Labiem speletajiem nav iespejams...

2. Neaiztikt newbie mantas. Vienīgais nodzēst durability mantai līdz 200.
+40 newbie mantas tiks destas?

Vajj ja taa buutu, tad Lords un Orgazmiks nu gan ietu karties :D :D :D vinjiem ir 5 chari ar + 40 mining.. :D :D :D
Sanjemiet !! :D
Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#82 EnFlame

EnFlame

Thief of Horses

• Members
  • 2041 posts
  • Interests:A bit of this & a bit of that.

Posted 31 January 2008 - 17:05

Newbie +40 mantas atstās, tas tika pieminēts te:
http://forum.egames....pic=14653&st=20

#83 Chikse

Chikse

Novice Player

• Members
  • 121 posts

Posted 31 January 2008 - 17:08

NJAAAAAAAAAAAAAAA.... SKATOS,KA CILVECINS AR SAVAM IDEJAM IR SAGAJIS SVIESTAAAA...VIENK TU NEKO JAUNU NEVARI IZDOMAT,KAA UZLABOT EKANOMIKU UTT...........TAPEC TEV VIENIGAA IZEJA IR WIP!!!!!!!!!! ES TAVAA VIETAA RIKOTOS DAUDZ GUDRAAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UN TAD UZ XL PLAYERU BUUTU VEL VAIRAK BEZ NEKAADA WIP !!!!!!!!!! VIENK LAIKAM TEV TAA SKLIKTAAK AR TADA VEIDA IZGLITIBU UN ZINASHANAM !!!!!!!!!!!!! NO TEVIS SUUDIGS UZNEMUMA VADITAJS-JAA-JO TIESHI TAA-UO DZIIVI TU VADI KAA VADITAJS,BET TEV TAS NE CIK LABI NEPADODAS UN TEVIS DELJ IR JACIESH VISIEM !

PALDIES !

#84 PredorX

PredorX

Journeyman

• Members
  • 69 posts

Posted 31 January 2008 - 17:50

Tie bija skarbi vārdi ja skatās, ka tu it kā esi meitene ! :D :D :D

#85 Element

Element

cream

• Members
  • 1059 posts

Posted 31 January 2008 - 18:16

NJAAAAAAAAAAAAAAA.... SKATOS,KA CILVECINS AR SAVAM IDEJAM IR SAGAJIS SVIESTAAAA...VIENK TU NEKO JAUNU NEVARI IZDOMAT,KAA UZLABOT EKANOMIKU UTT...........TAPEC TEV VIENIGAA IZEJA IR WIP!!!!!!!!!! ES TAVAA VIETAA RIKOTOS DAUDZ GUDRAAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UN TAD UZ XL PLAYERU BUUTU VEL VAIRAK BEZ NEKAADA WIP !!!!!!!!!! VIENK LAIKAM TEV TAA SKLIKTAAK AR TADA VEIDA IZGLITIBU UN ZINASHANAM !!!!!!!!!!!!! NO TEVIS SUUDIGS UZNEMUMA VADITAJS-JAA-JO TIESHI TAA-UO DZIIVI TU VADI KAA VADITAJS,BET TEV TAS NE CIK LABI NEPADODAS UN TEVIS DELJ IR JACIESH VISIEM !

PALDIES !

lohi tā nav cilvēciņa ideja, bet Shanahana :/

#86 Darknes

Darknes

Player

• Members
  • 151 posts

Posted 31 January 2008 - 19:06

Es par waip Bet ir tads joks Ka orgazmikam ir 1,5k rp + newbie mantas loti daudz!! Tapec es domaju Ka labak rp dzest!! :blink: +40% mantas Ari jo tas parsvara ir tikaj visiem kas ir raceji un lai samazinatu atrumu kada rok pec viapa lai nav cargo Tas butu baigi labi ja izdzestu :happy: Godig sakot es uzskatu bija labi kad nebija tads Cargo!! labak bija kad labakie armori bija Artifakti un oldp Protams pasam man ari patik labak cargo skriet bet ja tas ir pvp serveris nu tad bikinj pa lielu starpiba starp nubiem jo pvp serveri nevar iztikt ari bez bomziem noobiem utt.. + ja atnak 2 cargo 10 cilveki sez ieksa gz jo baidas no blesediem 2 !! kas norauj 2 sek minimums 160 ! :blink: pat ja esmu full air man 400hp mags var noraut 4 sek ! bikinj ;/ Bet neko darit :mellow: Es domaju vajadzetu izdarit izmainas armoru bonusos jo waips neatrisinas sito prikolu pec nedelas visiem bus cargo seti utt...!!
Posted Image
Posted Image

#87 kabans

kabans

Novice

• Members
  • 41 posts

Posted 31 January 2008 - 19:10

es ar visaam chetraam PAR WIPE!!!! vareetu veel uztaisiit taa ka piemeeram nedeelju peec WIPE nevar izmantot rp ja vien vinjus nedzeesh!

#88 Mezhuliene

Mezhuliene

Novice Player

• Members
  • 129 posts

Posted 31 January 2008 - 20:15

Tad jau tagad nav prikols man speleet un vaakt naudu, kraat kautkam, tirgoties, zinot ka buus exp3!! smiekliigi vnk, uz shii servera vairs nav ko dariit!!!

#89 kabans

kabans

Novice

• Members
  • 41 posts

Posted 31 January 2008 - 20:57

Tad jau tagad nav prikols man speleet un vaakt naudu, kraat kautkam, tirgoties, zinot ka buus exp3!! smiekliigi vnk, uz shii servera vairs nav ko dariit!!!

bet tad kad viss buus izdariits uztaisiits utt. pats padomaa tiesi tad kad nebuus barigas full cargo utt.
tiesi tad buus lielaas varkas un mjaso jo tad kad nevienam iipasi nekaa nebuus pat full bronza buus kruta

#90 see

see

Uo Support

• Members
  • 1030 posts

Posted 31 January 2008 - 21:03

bet tad kad viss buus izdariits uztaisiits utt. pats padomaa tiesi tad kad nebuus barigas full cargo utt.
tiesi tad buus lielaas varkas un mjaso jo tad kad nevienam iipasi nekaa nebuus pat full bronza buus kruta

aizmirsti tādi laiki jau sen ir garām. Pēc waipa nākošā nedēļā jau būs evrikam u.t.t. cargo!

1.Bērziņā ir cargo ^^
2.5 chari uz nakti rakties.

Vispār manas domas ir tādas kad bez bērziņa būtu daudz intresantāk spēlēt. Varētu bērziņu turēt tikai uz newbie mantām, pārējo ņemt ārā. Vot tad būtu prieki dungeoni būtu pilni jo būtu grūti dabūt mantas būtu gan vācējam prieki gan killeriem kas staigā pa dungeoniem!

Es vispār pa tēmu runājot par wipe un lai ņem bērziņu nost! Vai atstāj tajā newbie mantas! NOST AR BĒRZIŅU!

Bet protams tās ir mani sapņi jo kā mēs visi zinam tas nekad nenotiks jo mūsu mīļais shanahans pelna ar bērziņu labu naudu! pa xl3 1,5ls nu tātad es varu aizmirst :|! Labi beigšu te fantazēt iešu paskatīties TV!

TY par lasīšanu!

#91 Inquisitorr !

Inquisitorr !

Player

• Members
  • 221 posts

Posted 31 January 2008 - 21:26

lohi tā nav cilvēciņa ideja, bet Shanahana :/

+ Cilvecinjam nemaksaa, vinjs tikai skraida ar counsuleru apkart un garlaikojas...
Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#92 Chikse

Chikse

Novice Player

• Members
  • 121 posts

Posted 31 January 2008 - 22:13

1.es neesu it kaa meitene !!!!!! nu meitene es toch vairs sen neesmu !!!!
2.ja dzesis rp,tad mosh vispar izdzest to serveri kaa mainu ???!!!! kaada jeega vispar tad kaut kam ir ???
3.man vienalga kas to izdomaa Shanahans vai Cilvecins,bet abi vinji to riiko un iesaka !!!
4.ja kads grib wip,tad lai iet spelet uz OLDP2,tur jus varat sakt visu no jauna,ja te uz XL viss ir apnicis !!!!
5.te saitaa nav godiga balsoshana par vai pret,jo lielaakaa dalja balso seit no OLDP2 servera!!!! ja gribat balsoshanu,tad taisat,ka katrs chars uz xl balso un tikai ar 4-5 lvl !!!!!!!!! nevis forumaa,kur var visi balsot,arii kas nespelee !!!!!!!
6.ja kaut ko dzesisi atgriez LAIKU,kas pavadits un NAUDU!!!!

#93 Dolja

Dolja

Master

• Members
  • 700 posts

Posted 31 January 2008 - 22:22

+ Cilvecinjam nemaksaa, vinjs tikai skraida ar counsuleru apkart un garlaikojas...

Vai tiešām? :cool2:

Pats nobalsoju pret , lai gan uo var teikt , ka nespēlēju. Vai kāds atcērās , kas notika pēc pēdējā waipa? Pazuda ļoti daudz klientu.. Un arī šajā reizē pazudīs. Bet iespējams es kļūdos..

#94 Spartian

Spartian

Novice

• Members
  • 28 posts

Posted 01 February 2008 - 04:15

Protams zhel chalus kas ieguldijushi daudz nauda uz rp :( bet palasot jusu komentarus taa tik vien liekas ka tas naks par labu! :) Vienigais par to ka klienti zudiis.... tie vieniigais vareetu buut cilveki kuriem no dusmam negribesies spelet jo ir ieguldijushi daudz ... :)

#95 PredorX

PredorX

Journeyman

• Members
  • 69 posts

Posted 01 February 2008 - 07:45

Tāpat SPĒLĒS tie narkaši tas tikai tāds iemesls "es vairs nespēlēšu" jaaa protams !!! :) viņiem tas tāds iemesls lai nebūtu Wipe ...

#96 Bandic

Bandic

jailed by Cilvecins

• Members
  • 6128 posts

Posted 01 February 2008 - 07:59

Nejau es to izdomāju ! :D :P

#97 smerde

smerde

Novice

• Members
  • 49 posts

Posted 01 February 2008 - 11:17

IDEĀLI!
TAD VARĒTU BEIDZOT ATGRIEZTIES UN ATSĀKT SPĒLĒT UZ XL :)) SUPER!
+ 1 !!!

#98 Inquisitorr !

Inquisitorr !

Player

• Members
  • 221 posts

Posted 01 February 2008 - 16:47

Vai tiešām? :cool2:

Pats nobalsoju pret , lai gan uo var teikt , ka nespēlēju. Vai kāds atcērās , kas notika pēc pēdējā waipa? Pazuda ļoti daudz klientu.. Un arī šajā reizē pazudīs. Bet iespējams es kļūdos..

Lol es vispar nobalsoju kad nespeleju XD, man pofig istenibaa pa6laik kas notiek serverii XL :) ja buus vaips varbuut uz xl buus + 1 speletajs :)

+ Lords un Orgazmiks nenormaali raudas xD pashi zinat Kaadeelj :D :D :D :D
Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#99 Darknes

Darknes

Player

• Members
  • 151 posts

Posted 01 February 2008 - 18:46

Lol es vispar nobalsoju kad nespeleju XD, man pofig istenibaa pa6laik kas notiek serverii XL :) ja buus vaips varbuut uz xl buus + 1 speletajs :)
+ Lords un Orgazmiks nenormaali raudas xD pashi zinat Kaadeelj :D :D :D :D

Saubos jo Rp un nubaj mantas neaiztiek a vinjiem ir abiem kopa pie 2k rp Man paradija Orgazmiks Chekus kopa tur bija 1,5k Rp Taka Rp nedzes nekada vinjam skrobe liela nebus + nubaj itemi vinjam ir Vismaz kadi 20 !! :P
Posted Image
Posted Image

#100 Bandic

Bandic

jailed by Cilvecins

• Members
  • 6128 posts

Posted 01 February 2008 - 18:49

Vairākums balso par wipe... Nevajag te tā strīdēties utt... Laiks nav zināms, kad būs zināms - paziņosim !

Don't panic.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users