Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  opas : (17 August 2025 - 21:52) Сервер ещё ддосят?
@  Costesti : (05 August 2025 - 20:36) Акк Kosmo тебе делать больше нету Бомжара ходить по шахтам убивать минера ?
@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD

Photo

Rp (tautas Balss)

• This topic is locked This topic is locked
116 replies to this topic

#61 blackbeard

blackbeard

Coco Jambo

• Members
  • 972 posts

Posted 22 April 2009 - 17:51

Es tam 12gadigajam Janim palidzeju splee conter-strike un parto prasiju vinam lai vins sut sms cik var, un sis aizsutija 22. Pats saitaisja sudus un baidas to pateikt senciem.
<C> Dukuuu
Ps. Varbut esmu vinam kautko pardevis uo par sms

nu to ari var kriminali sodit jo oz pec ta ka neko tu vinjam tur nesi pardevis ,bet vienkarsi labi piemanijis mazgadigo :( kas tevi padara par niecibu !
Warior Tribiani

#62 ghetto superstar.

ghetto superstar.

Player

• Members
  • 188 posts

Posted 22 April 2009 - 17:54

paraadi man luudzu pantu vai likumu , kas aizliedz to dariit. tad jau sanaak , ja pardeveeja tev veikalaa neizdod 1 santiimu tad taa arii ir kraapshana. reaali duukuu neko piesiet nevar un ja arii nonaaks liidz vinja piesieshanai sakne tiks atrasta tajaa siikajaa - 12 gadiigajaa idiotaa.
kraapshana taa ir peec idejas , ne pieraadiit nedz sodiit to nevar.

#63 blackbeard

blackbeard

Coco Jambo

• Members
  • 972 posts

Posted 22 April 2009 - 18:03

paraadi man luudzu pantu vai likumu , kas aizliedz to dariit. tad jau sanaak , ja pardeveeja tev veikalaa neizdod 1 santiimu tad taa arii ir kraapshana. reaali duukuu neko piesiet nevar un ja arii nonaaks liidz vinja piesieshanai sakne tiks atrasta tajaa siikajaa - 12 gadiigajaa idiotaa.
kraapshana taa ir peec idejas , ne pieraadiit nedz sodiit to nevar.

pantus neparzinu bet varu paintereseties radiniekiem speciali prieksh dukuu ! un pieradit es domaju visu var ineterneta kkas tach ir saglabajies ! par krapshanu es domaju toch var sodit tik seit var rasties problemas !
P.S. manas acis dukuu tagad ir nieciba un ljoti liela !
Warior Tribiani

#64 Underworld

Underworld

Journeyman

• Members
  • 57 posts

Posted 22 April 2009 - 18:04

Lasot šo tēmu gribējās vēl atrast kaut ko tamlīdzīgu... atradu tādu tēmu, kur ir viņa bilde.
Bilde ņemta no šīs tēmas :) Nekā personīga...

Varenais Dukuu :D
Posted Image
Posted Image

#65 Logitech

Logitech

Senior Player

• Members
  • 561 posts
  • Interests:MC

Posted 22 April 2009 - 18:08

pantus neparzinu bet varu paintereseties radiniekiem speciali prieksh dukuu ! un pieradit es domaju visu var ineterneta kkas tach ir saglabajies ! par krapshanu es domaju toch var sodit tik seit var rasties problemas !
P.S. manas acis dukuu tagad ir nieciba un ljoti liela !

vot vot. Viņš manās acīs vienmēr ir bijis niecība, tagad kļuva par sūdu.

Varenais Dukuu :D

agha, es bildēs izskatos vecāks ;D
Posted Image
Posted Image

Ieej te lūdzu http://bux.to/?r=gazelle2

#66 Underworld

Underworld

Journeyman

• Members
  • 57 posts

Posted 22 April 2009 - 18:12

Labi māka atrast cilvēkus ko apist un apist viņus arī ir māka, Dukuu vajag strādāt veikalā :D
Posted Image
Posted Image

#67 ghetto superstar.

ghetto superstar.

Player

• Members
  • 188 posts

Posted 22 April 2009 - 18:13

tad paprasi luudzu tava guilda biedriem , visaadiem puisheljiem un taa taalaak no kurienes vinjiem rp. pietam tieshi taados pashos veidos , un tie vairs nav nieka 60ls apmeeraa , tur vinjiem pa tuukstots rp naak...

#68 Underworld

Underworld

Journeyman

• Members
  • 57 posts

Posted 22 April 2009 - 18:15

tad paprasi luudzu tava guilda biedriem , visaadiem puisheljiem un taa taalaak no kurienes vinjiem rp. pietam tieshi taados pashos veidos , un tie vairs nav nieka 60ls apmeeraa , tur vinjiem pa tuukstots rp naak...

Nu bet viens tāds duku uzrausies, pārējiem būs mācība :) ,bet banu vins neraus jo Shans zin, ka pārējie samīzīsies un rp nenāks :)
Posted Image
Posted Image

#69 blackbeard

blackbeard

Coco Jambo

• Members
  • 972 posts

Posted 22 April 2009 - 18:16

Labi nebur dramu....
tadu ka dukuu ir daudz , bet paslaik runa iet par dukuu
P.S. visadi puishelji nav mani guilda biedri bija tikai maximums 2 dienas !
mana guilda nebus niecibu... :D
Warior Tribiani

#70 Monachos

Monachos

Newbie

• Members
  • 24 posts

Posted 22 April 2009 - 18:17

es saku es zinu daudz cilvekus kas rp rauj nelegali ja man shanahans parsi pateiksu, bet tad viniem banu ari nevis dukuu ir jacies (del ta ka shanahans dabuja piki un dagad duku banu liek :D )

#71 krans

krans

TheFoxRIO

• Members
  • 1189 posts
  • Interests:Volleyball

Posted 22 April 2009 - 18:21

Protams, tas ir nozelojami, tur es neka nesaku. Bet loti saubos vai vinam dizi kautko var piesiet. tas Siicis 100%, ka pats tas sms sutija. Tikai negrib to atdziit.

tthrgnusxp7eedtdrmwf.jpg

#72 RiCh

RiCh

Journeyman

• Members
  • 68 posts

Posted 22 April 2009 - 18:22

LOL prichom tur es :D
Doma ko runa!!!..

#73 ghetto superstar.

ghetto superstar.

Player

• Members
  • 188 posts

Posted 22 April 2009 - 18:26

LOL prichom tur es :D
Doma ko runa!!!..

tu bez rp esi 0 , bleroks atkal modee? :D

#74 RiCh

RiCh

Journeyman

• Members
  • 68 posts

Posted 22 April 2009 - 18:28

tu bez rp esi 0 , bleroks atkal modee? :D

ew veci es taja black rocka daudz tadus ka juus ta un ta varu novilkt un ja es uzvilkshu crash juus atkal darisit to ka sedesiet gz un gaidisiet kamer atnaks 10 magi un tad tikai leksiet virsu juus 1x1 esat nulles ;) nu ne visi protams bet lielakoties
P.S ja esi tads pro nac 1x1 nosit mani taja BR

#75 Monachos

Monachos

Newbie

• Members
  • 24 posts

Posted 22 April 2009 - 18:33

Nu ja tagad visas svera laimiga ka dukuu bans vares norm igart nebus jasez gz jo bails bija no dukuu :DDDDDDDD, man ari bija bails bet vnk vaig macet spelet nevis raut rp un pirkt mantas un krist :D rich

#76 blackbeard

blackbeard

Coco Jambo

• Members
  • 972 posts

Posted 22 April 2009 - 18:33

ew veci es taja black rocka daudz tadus ka juus ta un ta varu novilkt un ja es uzvilkshu crash juus atkal darisit to ka sedesiet gz un gaidisiet kamer atnaks 10 magi un tad tikai leksiet virsu juus 1x1 esat nulles ;) nu ne visi protams bet lielakoties

bezgaligi tukshas runas sakas.....
pa temai ceru ka tomer dukuu kko piesies , ja ne tad bushu loti apbedinats !
saprotu sikais aizsutija tas sms , bet vinjam 12 gadu un vinjsh pat isti nesaprata kas no ta iznaks !
ar vinju ari vecakiem nopietni japaruna !
Kartibai jabut ! Kaut ari sudigai , bet jabut :D
Warior Tribiani

#77 ghetto superstar.

ghetto superstar.

Player

• Members
  • 188 posts

Posted 22 April 2009 - 18:35

P.S ja esi tads pro nac 1x1 nosit mani taja BR

EW WECI , diemzheel veel nav bijusi reize , kad man blakus buutu bijushi normaali apgeerbti guilda biedri vai arii juus nav bijis onlainaa tajaa laikaa. Tu no manis nokritiisi no 2 fsiem , maximums 3. Naakamreiz es nagljakaa lidoshu tev virsuu un te ielieshu skriinu ar tavu netiiro liikji.

Vai man varbuut ielikt citaatu ar tavu teikto no seerijas :"EW BOTI , ATNJAAC1ET MP PASKATIETIES CIK KRUTS ESMU , NIKS PUISHELS FULL CRASH" , es esmu nulle salidzinot ar tevi - tas jau sen ir skaidrs.

#78 RiCh

RiCh

Journeyman

• Members
  • 68 posts

Posted 22 April 2009 - 18:37

EW WECI , diemzheel veel nav bijusi reize , kad man blakus buutu bijushi normaali apgeerbti guilda biedri vai arii juus nav bijis onlainaa tajaa laikaa. Tu no manis nokritiisi no 2 fsiem , maximums 3. Naakamreiz es nagljakaa lidoshu tev virsuu un te ielieshu skriinu ar tavu netiiro liikji.

davai tgd 1x1 ejam?

#79 blackbeard

blackbeard

Coco Jambo

• Members
  • 972 posts

Posted 22 April 2009 - 18:37

Nu ja tagad visas svera laimiga ka dukuu bans vares norm igart nebus jasez gz jo bails bija no dukuu :DDDDDDDD, man ari bija bails bet vnk vaig macet spelet nevis raut rp un pirkt mantas un krist :D rich

tas nekas ka puse speletaju baidijas no dukuu tikai tapec ka bija tadas baumas ka vinjam blakus biezhi cl un baidijas list lauka tapec uz pusi mazak speletaju vinjam vispar uzbruka ... skill vinjam normals bija to nenoliedzu bet sita vinju mazak playeru neka parejos :) katra zinja pasham dukuu ari vieglak ceru bus tikt no atkaribas valja ka uzliks banu ! varbut atmetis shis online spelites jo tas ko vinjsh izdarija jau liecina ka cilveks ir ljoti slims !
Warior Tribiani

#80 RiCh

RiCh

Journeyman

• Members
  • 68 posts

Posted 22 April 2009 - 18:46

:D ew juus kadreiz pa vinam esat man uzlekushi virsu?
un pa to ka vinjam ban tas ir ljoti slikti jo delj ta pazudis pvp un loot!!!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users