nu to ari var kriminali sodit jo oz pec ta ka neko tu vinjam tur nesi pardevis ,bet vienkarsi labi piemanijis mazgadigoEs tam 12gadigajam Janim palidzeju splee conter-strike un parto prasiju vinam lai vins sut sms cik var, un sis aizsutija 22. Pats saitaisja sudus un baidas to pateikt senciem.
<C> Dukuuu
Ps. Varbut esmu vinam kautko pardevis uo par sms
Toggle shoutbox
Chat
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rp (tautas Balss)
Posted 22 April 2009 - 17:51
Posted 22 April 2009 - 17:54
kraapshana taa ir peec idejas , ne pieraadiit nedz sodiit to nevar.
Posted 22 April 2009 - 18:03
pantus neparzinu bet varu paintereseties radiniekiem speciali prieksh dukuu ! un pieradit es domaju visu var ineterneta kkas tach ir saglabajies ! par krapshanu es domaju toch var sodit tik seit var rasties problemas !paraadi man luudzu pantu vai likumu , kas aizliedz to dariit. tad jau sanaak , ja pardeveeja tev veikalaa neizdod 1 santiimu tad taa arii ir kraapshana. reaali duukuu neko piesiet nevar un ja arii nonaaks liidz vinja piesieshanai sakne tiks atrasta tajaa siikajaa - 12 gadiigajaa idiotaa.
kraapshana taa ir peec idejas , ne pieraadiit nedz sodiit to nevar.
P.S. manas acis dukuu tagad ir nieciba un ljoti liela !
Posted 22 April 2009 - 18:08
vot vot. Viņš manās acīs vienmēr ir bijis niecība, tagad kļuva par sūdu.pantus neparzinu bet varu paintereseties radiniekiem speciali prieksh dukuu ! un pieradit es domaju visu var ineterneta kkas tach ir saglabajies ! par krapshanu es domaju toch var sodit tik seit var rasties problemas !
P.S. manas acis dukuu tagad ir nieciba un ljoti liela !
agha, es bildēs izskatos vecāks ;DVarenais Dukuu
Posted 22 April 2009 - 18:13
Posted 22 April 2009 - 18:15
Nu bet viens tāds duku uzrausies, pārējiem būs mācībatad paprasi luudzu tava guilda biedriem , visaadiem puisheljiem un taa taalaak no kurienes vinjiem rp. pietam tieshi taados pashos veidos , un tie vairs nav nieka 60ls apmeeraa , tur vinjiem pa tuukstots rp naak...
Posted 22 April 2009 - 18:16
Labi nebur dramu....tad paprasi luudzu tava guilda biedriem , visaadiem puisheljiem un taa taalaak no kurienes vinjiem rp. pietam tieshi taados pashos veidos , un tie vairs nav nieka 60ls apmeeraa , tur vinjiem pa tuukstots rp naak...
tadu ka dukuu ir daudz , bet paslaik runa iet par dukuu
P.S. visadi puishelji nav mani guilda biedri bija tikai maximums 2 dienas !
mana guilda nebus niecibu...
Posted 22 April 2009 - 18:17
es saku es zinu daudz cilvekus kas rp rauj nelegali ja man shanahans parsi pateiksu, bet tad viniem banu ari nevis dukuu ir jacies (del ta ka shanahans dabuja piki un dagad duku banu liektad paprasi luudzu tava guilda biedriem , visaadiem puisheljiem un taa taalaak no kurienes vinjiem rp. pietam tieshi taados pashos veidos , un tie vairs nav nieka 60ls apmeeraa , tur vinjiem pa tuukstots rp naak...
Posted 22 April 2009 - 18:21
Posted 22 April 2009 - 18:22
LOL prichom tur estad paprasi luudzu tava guilda biedriem , visaadiem puisheljiem un taa taalaak no kurienes vinjiem rp. pietam tieshi taados pashos veidos , un tie vairs nav nieka 60ls apmeeraa , tur vinjiem pa tuukstots rp naak...
Doma ko runa!!!..
Posted 22 April 2009 - 18:26
LOL prichom tur es
Doma ko runa!!!..
tu bez rp esi 0 , bleroks atkal modee?
Posted 22 April 2009 - 18:28
ew veci es taja black rocka daudz tadus ka juus ta un ta varu novilkt un ja es uzvilkshu crash juus atkal darisit to ka sedesiet gz un gaidisiet kamer atnaks 10 magi un tad tikai leksiet virsu juus 1x1 esat nullestu bez rp esi 0 , bleroks atkal modee?
P.S ja esi tads pro nac 1x1 nosit mani taja BR
Posted 22 April 2009 - 18:33
Posted 22 April 2009 - 18:33
bezgaligi tukshas runas sakas.....ew veci es taja black rocka daudz tadus ka juus ta un ta varu novilkt un ja es uzvilkshu crash juus atkal darisit to ka sedesiet gz un gaidisiet kamer atnaks 10 magi un tad tikai leksiet virsu juus 1x1 esat nulles
nu ne visi protams bet lielakoties
pa temai ceru ka tomer dukuu kko piesies , ja ne tad bushu loti apbedinats !
saprotu sikais aizsutija tas sms , bet vinjam 12 gadu un vinjsh pat isti nesaprata kas no ta iznaks !
ar vinju ari vecakiem nopietni japaruna !
Kartibai jabut ! Kaut ari sudigai , bet jabut
Posted 22 April 2009 - 18:35
ew veci es taja black rocka daudz tadus ka juus ta un ta varu novilkt un ja es uzvilkshu crash juus atkal darisit to ka sedesiet gz un gaidisiet kamer atnaks 10 magi un tad tikai leksiet virsu juus 1x1 esat nulles
nu ne visi protams bet lielakoties
P.S ja esi tads pro nac 1x1 nosit mani taja BR
EW WECI , diemzheel veel nav bijusi reize , kad man blakus buutu bijushi normaali apgeerbti guilda biedri vai arii juus nav bijis onlainaa tajaa laikaa. Tu no manis nokritiisi no 2 fsiem , maximums 3. Naakamreiz es nagljakaa lidoshu tev virsuu un te ielieshu skriinu ar tavu netiiro liikji.
Vai man varbuut ielikt citaatu ar tavu teikto no seerijas :"EW BOTI , ATNJAAC1ET MP PASKATIETIES CIK KRUTS ESMU , NIKS PUISHELS FULL CRASH" , es esmu nulle salidzinot ar tevi - tas jau sen ir skaidrs.
Posted 22 April 2009 - 18:37
davai tgd 1x1 ejam?EW WECI , diemzheel veel nav bijusi reize , kad man blakus buutu bijushi normaali apgeerbti guilda biedri vai arii juus nav bijis onlainaa tajaa laikaa. Tu no manis nokritiisi no 2 fsiem , maximums 3. Naakamreiz es nagljakaa lidoshu tev virsuu un te ielieshu skriinu ar tavu netiiro liikji.
Posted 22 April 2009 - 18:37
tas nekas ka puse speletaju baidijas no dukuu tikai tapec ka bija tadas baumas ka vinjam blakus biezhi cl un baidijas list lauka tapec uz pusi mazak speletaju vinjam vispar uzbruka ... skill vinjam normals bija to nenoliedzu bet sita vinju mazak playeru neka parejosNu ja tagad visas svera laimiga ka dukuu bans vares norm igart nebus jasez gz jo bails bija no dukuu :DDDDDDDD, man ari bija bails bet vnk vaig macet spelet nevis raut rp un pirkt mantas un krist
rich
Posted 22 April 2009 - 18:46
Nu ja tagad visas svera laimiga ka dukuu bans vares norm igart nebus jasez gz jo bails bija no dukuu :DDDDDDDD, man ari bija bails bet vnk vaig macet spelet nevis raut rp un pirkt mantas un krist
rich
un pa to ka vinjam ban tas ir ljoti slikti jo delj ta pazudis pvp un loot!!!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked