Toggle shoutbox
Chat
|

7sky
Posted 29 March 2009 - 14:36
klase BK
RESI 5-7
SPEELEEJU 4 dienas bet kompi vispaar neizsleedzu:D
nespeeleeju tikai kaadas 2 dienas-jaaparaadas skolaa:D
varu ziedot 131 sign, bet veelaak buus vairaak !!!
Posted 29 March 2009 - 14:37

Posted 29 March 2009 - 16:58
tu tā raksti tik nesaprotami, kad var secināt, kad tev neēsot pils 100nick-PITONS
klase BK
RESI 5-7
SPEELEEJU 4 dienas bet kompi vispaar neizsleedzu:D
nespeeleeju tikai kaadas 2 dienas-jaaparaadas skolaa:D
varu ziedot 131 sign, bet veelaak buus vairaak !!!

Posted 29 March 2009 - 17:09
2 ) Klase: Bk
3 ) Res: 1
4 ) Cik Signs varu ziedot guildam ienakot guilda?:8
5 ) Piekriti noteikumiem?: Jā
Posted 29 March 2009 - 17:13
nu man 16 gadi a cik tad tev 45? :-D Tu jau tad veterāns un senjors esi ja?
Nu wow 16 gudrais, man tuliit buus 15 takaa neesi diez ko vecaaks! ^^
Posted 29 March 2009 - 19:34
tāc šis topiks ir , lai pieteiks 7sky ģildē .. bez tam mēs esam latvieši un vienota tauta ... < Vismaz kādreiz bija

Posted 30 March 2009 - 10:29

kada tew starpiba gar DaaviX vecakiem ? ja vinji gribes dot naudu tad dos nav tavi,kaa tew slikti nepaliek
vienmer censas izcelties ar savam pagraba gudribam...
ej uz citu forum meta visvareno un vissgudrako
lai nu ka ,kada starpiba vai tew ir 12 vai 19 varbut jus aiz PC esiet tik leciigi bet dzive tomer sakarigi cilveki
tad nu satiekamies visi un izsitam viens otram zobus tad bus miers
sis topick tiesam domats lai pieteiktos 7sky guild nevis lai pieraditu kurs gudrs un kurs stulbs
Posted 30 March 2009 - 14:42
Posted 30 March 2009 - 15:24
pirmkaart jums svetdien pamatigs zāģis kā jau katru reizi :-D nu lab pirmaja reize tas mayhem labi sanaca ar CCCP bet otreiz ja tadi idioti ka 1 Direktor apsit piecus ar 160 + res :-D , tad tagad jus varat pat nesapnot jo jusu guild ( 7sky jau tocna) un visa aliance ( nu varbut iznemot fazu) ir pēdejie lupatas kas mayhemiem nevar pat kajas pabucot . Skumji, tacu nakosreiz jaizvelas tads Aliances masters ka bij Sephirots ( ja nemaldos, nu karo4e vecaja egames high Aliances Castle Guild masters ) jo tagad vienkarsi slima suna murgi ka 7sky + vel ar firm :-D :-D :-D piederes kadreiz pils . un vispar ieteiktu labak atpusties no mu te dazam labam nevis sapnot par nesasniedzamo.
![]()
![]()
otrkart, musu guilds taka sudus apvac to firm klanu ( man poh ka tas tavs klans bet boti paliek boti)
vecaja egames high Aliances Castle Guild masters-tas guild master bez SH nevar dzivot
Posted 30 March 2009 - 17:16
+1 :-D :-D :-Dvecaja egames high Aliances Castle Guild masters-tas guild master bez SH nevar dzivot
man jaw patik.. Rus foruma mayhems mieru neliek, Lv Holy nu zbis

Posted 30 March 2009 - 17:26
+1 :-D :-D :-D
man jaw patik.. Rus foruma mayhems mieru neliek, Lv Holy nu zbis
Nas ganjau vss bus bumbas..

Posted 30 March 2009 - 17:30
Truba nu tu esi pacans izdīcis kipello bk "matavila", un tad jau varam tēlot lielo vīruman tas NU3GA patiik
kada tew starpiba gar DaaviX vecakiem ? ja vinji gribes dot naudu tad dos nav tavi,kaa tew slikti nepaliek
lai nu ka ,kada starpiba vai tew ir 12 vai 19 varbut jus aiz PC esiet tik leciigi bet dzive tomer sakarigi cilveki
sis topick tiesam domats lai pieteiktos 7sky guild nevis lai pieraditu kurs gudrs un kurs stulbs

Un tā online draudēšana "davai strelka dzīvē", tā ir pilnīgais buļu sūds..
Tad vienkārši liecina, kad tu esi maz neizgļītot pirdiens vējā..
Vnk ja esi čalis ar pautiem tad te tev nemaz nekad nebija jāposto.

Posted 30 March 2009 - 17:36
Truba nu tu esi pacans izdīcis kipello bk "matavila", un tad jau varam tēlot lielo vīru
Tev tapatas

Posted 30 March 2009 - 17:39

Posted 30 March 2009 - 17:55
Varbut stulbs jautajums, tad kapec tu te posto? :-DTruba nu tu esi pacans izdīcis kipello bk "matavila", un tad jau varam tēlot lielo vīru
Posted 30 March 2009 - 18:03
es ar matavila nezimejos jo tas nav mans,no sakumas gribeju pirkt izradijas ka acc bijaa zagts vai kautkas tmldz.
tad kipelo iedeva man,
tad tew te ari nevaidzeja postot jeega nekada,
ej stumdi savus bulja sudus vai dzena pirdienus vejaa bet liec tak man vienreiz mieru,tapat ka es tew
Posted 30 March 2009 - 20:36
ĒĒĒ bomzēns iemācījies rakstīt krāsaini!!! Wow .man tas NU3GA patiik
Nu ja viņa vecāki dod naudu tādām muļķībām tad viņi ir idioti un stulbeņi.
Vācies tik uz rus forumu un lien dirs.. tur kādam ne te Nas! un Daavix.
Pagraba gudrībām???

Par tiem gadiem loh labāk vispār nerunā , tā jau ir izsmelta tēma.
Idiot ja šis topic ir lai pieteiktos 7sky guild , tad ej ar savu pa 50 Ls pirkto character un kapā tik res un pārdo savus ūber krutās mantas :-D bet nelien te jo tu jau esi 7sky guild a es varbūt mēģinu apslēpti pieteikties 7sky guildam

Posted 30 March 2009 - 20:57
uj, ļoti atvainojos - nezināju, kad tev tik švaka sirds.es neteloju nekadu viiru un nesmu telojis vienigais kas te kautko telo tas esi tu
es ar matavila nezimejos jo tas nav mans,no sakumas gribeju pirkt izradijas ka acc bijaa zagts vai kautkas tmldz.
tad kipelo iedeva man,
tad tew te ari nevaidzeja postot jeega nekada,
ej stumdi savus bulja sudus vai dzena pirdienus vejaa bet liec tak man vienreiz mieru,tapat ka es tew
p.s davai čūs sukipidararodniek

Posted 30 March 2009 - 23:04
ĒĒĒ bomzēns iemācījies rakstīt krāsaini!!! Wow .
Pagraba gudrībām???Ai labāk vienkārši neej āra no mājas pec plkst. sešiem tad tev nebūs viss pagrabā :-D
Idiot ja šis topic ir lai pieteiktos 7sky guild , tad ej ar savu pa 50 Ls pirkto character un kapā tik res un pārdo savus ūber krutās mantas :-D bet nelien te jo tu jau esi 7sky guild a es varbūt mēģinu apslēpti pieteikties 7sky guildam
Nah tu vispar te manus sencus iesaisti???!!! Vini man Naudu nedod MU

Posted 31 March 2009 - 04:08
ĒĒĒ bomzēns iemācījies rakstīt krāsaini!!! Wow .
Pagraba gudrībām???Ai labāk vienkārši neej āra no mājas pec plkst. sešiem tad tev nebūs viss pagrabā :-D

visi kas ta saka veel sodien nav atrasti
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users