Un man jautajums kur ir KRUTAIS See kapec nav salikti warni kad vajag

|
Posted 07 November 2008 - 17:07
Posted 07 November 2008 - 19:20
Nepatik classic tad nespele vinu,neviens tev to neliek..
p.s. ja tu nespele classic tad ko tu te foruma raudi ?
tapat tavs teiktais ir vienaldzigs un neko nemainis sakara ar sho lietu..
Tad ko tu man piepisies ? Es tak izsaku savas domas..
Tapat 99.9% lietas labaa nekas nebus smile.gif
Spelejiet Classic jeb XL - jeb meklejie citu..
Kamer jus te raudat foruma un gaidiet kamer shans kko dariis lietas laba,tikmer uz cita servera jau varat sasniegt kko..
mhm te gaja runa par classic bet tu noveeersies un sac pikstet par XL ? huh..
ar XL ir viss kaa vajag ( tikai ir mazas nianses,pie kuram var pievert acis )..
Posted 07 November 2008 - 20:04
Cik ilgi rakstīji, Krān?Tak mazais puika, aizej reali paelpo svaigu gaisu.
1. ja es nespeleju klasic, es nevaru piedaliities foruma diskusijas? Kur tas ir rakstiits?
2. Shans daudz ko izdariijis, to ko speletaju ludz, taka ja neko nezini kas notiek foruma, un uz servera, tad mazak gvelz stulbibas.
3. Ja tu uzskati ka foruma nevar jeb nav tolka ko teikt, ka arii offtop ar ir aizliegts. TAD KADA VELNA PEC VINS VISPAR EXISTEE???
Manas domas: Speletajiem nejau tikai ieteicams, bet ari vajadzetu izteikt savas domas, un ja Staff`am tas 100% neinterese, tad foruma var vert ciet,
Bet ir lietas, kur Shans ieklausas. Taaka nevar teikt, ka izteikt viedokli, nav verts.
Oho, redz tu izsaki domas... Bet tad kad citi to dara, tu saki ka nav verts...Izlem ko tu doma, mazais beerns...
Bet kas tad ir klasiks? Pasaki vel nav karteja xl`a kopija, sur tur pielabotiem sikumiem, lai butu grutaka attistiiba?
Posted 07 November 2008 - 20:11
Cik ilgi rakstīji, Krān?
Posted 08 November 2008 - 00:56
Drixt es Tev palugshu vispar neatvert muti .. jo tu neko nerubi cik izskatas...mhm te gaja runa par classic bet tu noveeersies un sac pikstet par XL ? huh..
ar XL ir viss kaa vajag ( tikai ir mazas nianses,pie kuram var pievert acis )..
Posted 08 November 2008 - 11:47
Piekrītu. Kad domas galvā raisās, man arī ātri iet.Kad domas raisaas, man rakstiisana atri iet... Vnk Kretinee tadi cilveki, kas runa, bet nezin ko... Forum`aa Svariigu lomu ienem player`u domu izteiksana, ja nav kas izsaka domas, Forums nav vajadziigs.
Vaitad ne?
nū.. Vismaz 95%Drixt es Tev palugshu vispar neatvert muti .. jo tu neko nerubi cik izskatas...
CLassic nav xl ? tur 89,9% ir njemts no Xl!
Posted 08 November 2008 - 16:13
Ko tad shans citu var uztaisiit ja ne XL kopiju tikai ar reitiem savadakiem ? vinjam pat laika nav ieskatiities foruma,kur nu veel taisiit kkadu serveri,kas patiku jums..
slinkums rakstiit uz ieprieksheejiem taviem debilajiem postiem..
Posted 08 November 2008 - 18:09
Tev bisk pa jelam atmazkam.. izdoma kaut ko labakuKo tad shans citu var uztaisiit ja ne XL kopiju tikai ar reitiem savadakiem ? vinjam pat laika nav ieskatiities foruma,kur nu veel taisiit kkadu serveri,kas patiku jums..
slinkums rakstiit uz ieprieksheejiem taviem debilajiem postiem..
Posted 08 November 2008 - 19:46
Posted 08 November 2008 - 19:55
Chester bez mat nevari? :sleep: ... Ps: Ka jau esmu teicis agrak,ka ja pat butu ists klasik,tad speletāji tur nebūtu daudz..
Posted 08 November 2008 - 22:02
Šans our hīro
![]()
![]()
Labāk, lai viņš iedod man kādu acid setu. Būs ar` mans hīrovs :-D
Posted 09 November 2008 - 16:24
Posted 09 November 2008 - 16:35
+1.. XLā ar visiem 200 klientiem tāpat visi gandrīz afk. Baigās varkas - 3čaosi, 2vi mīž pret 9ņiem orderiem, kuriemAj, aj, AJ !!! Jav no Pasha saakuma, Pirms Classic paradishanas(jav 2 reizi), es tachu teicu ka neviens nespeles
Vot i pareizi,nahvajag tadu serveri lol, 3 reizi atver, vel nedalec ka neviens tajahuinjaanespeles :DDDDDDDDDDDD
Posted 09 November 2008 - 23:22
Online skaitam krītoties es Shana vietā tiešām pievērstos vairāk spēlētāju viedokļiem... bet... kā paši redzat. Rezultāta vienkārši nav.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users