Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (Today, 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

Xl Nākotne.

• Please log in to reply
121 replies to this topic

Poll: Xl Nākotne. (55 member(s) have cast votes)

Atbildiet un pamatojiet atbildi.

1. Par. (34 votes [61.82%])

Percentage of vote: 61.82%

2. Pret. (18 votes [32.73%])

Percentage of vote: 32.73%

3. Es nespēlēju XL. (3 votes [5.45%])

Percentage of vote: 5.45%

Vote Guests cannot vote

#61 see

see

Uo Support

• Members
  • 1030 posts

Posted 30 January 2008 - 10:30

Baac, neesmu duraks vnk jus peksjni pazinjojat par waip,cilveeki salasa tavu rakstiito pasties kas tagat notiek #uoshopxl :D visi massveida pardod savus cargo arm pa rp / kk.. !

P.S XL Naakotne - Naakotne var buut arii riit..

Izdarīt to uzreiz pēc Expansion Pack 3 ievešanas.

Tiešām chester tu esi idiots! Expansion pack 3 nāks tikai februari un tas notiks tikai... TIKAI PĒC EXPANSION PACK 3!!!! KURU VARDU TU NESAPRATI????

#62 jashmon

jashmon

Newbie

• Members
  • 8 posts

Posted 30 January 2008 - 10:52

NEe tomeer es domaju WIPE TASIIIIT iur kjluuda bandic padomajat par speeletajiem tikai k\nuugji 1-3 lvl grib to WIPE , citi negrib mosh :(((

psccc tik stulbi buus speeleet !

#63 ChesterField

ChesterField

Advanced Player

• Members
  • 360 posts

Posted 30 January 2008 - 13:22

Tiešām chester tu esi idiots! Expansion pack 3 nāks tikai februari un tas notiks tikai... TIKAI PĒC EXPANSION PACK 3!!!! KURU VARDU TU NESAPRATI????

:D man liekas ka idiots esi vieniigi sheit tu.. Datumaa skatiijies esi ? Februaaris ir jau 5dien,Naakotne - var buut arii jau 5diena - kas liecina par to ka 5dien nevareetu but waips ? Zinu ka vinjsh nebuus atrak pa ~ meenesi + - jo admini nespej neko skaidri paskaidrot i.t.d..!
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#64 see

see

Uo Support

• Members
  • 1030 posts

Posted 30 January 2008 - 14:25

:D man liekas ka idiots esi vieniigi sheit tu.. Datumaa skatiijies esi ? Februaaris ir jau 5dien,Naakotne - var buut arii jau 5diena - kas liecina par to ka 5dien nevareetu but waips ? Zinu ka vinjsh nebuus atrak pa ~ meenesi + - jo admini nespej neko skaidri paskaidrot i.t.d..!

nu 5dien ja butu expansion pack 3 tad 6dien apmeram vai svētdien butu wipe tikai! Padomā taks ar galvu!

#65 PredorX

PredorX

Journeyman

• Members
  • 69 posts

Posted 30 January 2008 - 16:25

STABILI VAJAG !!! WIPE ! WIPE ! Tikai nūģiem 1-3 lvl nevajag wipe jo nu tie ir attistijusies kko uzvarijusi un mēģina noturēties :D bet tikai normaliem playeriem būs Spēks atsākt visu no jauna ! :excl:

#66 Inquisitorr !

Inquisitorr !

Player

• Members
  • 221 posts
  • Interests:UO. girls !

Posted 30 January 2008 - 16:56

Es balsoju par Pilnu waip, agrak spelejot, kad vienigajam bija glory armors skraidot un sitot visus botinjus nost Cove un Moonglow... tad es jutos itkaa es tur esmu labakais :P vnk mani nevareja nosist tik atri.. kadu 1-2 nedeljas skraidiju full glory pleit armoraa :) ! A tagad uzvelkot glory armoru, vari iet tur kkur pakakaat malaa... tagad jav visiem ir cargo seti utt.. tagad kad iesi varkaas, buus 95 % labaaks par tevi... Tapec es pārtraucu spelet... Vairs nejutu to baudu spelejot... apzinja ir tada, kad kads tur pat var tevi vnk atnaakt un novakt... baidies pazaudeet armoru, peec kura tik ilgi tiecies... :/

P.s un dereetu uz viena IP uzlikt maximum charus kadus 3
Lai blac neatnaak viens cilveks ar 5 chariem un nesaak te diennaktiim rakt uz kkadam cilvekiem nezinamam salaam un pa nedelju jav cargo chainiks rokaa..
Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#67 ChesterField

ChesterField

Advanced Player

• Members
  • 360 posts

Posted 30 January 2008 - 18:15

Es balsoju par Pilnu waip, agrak spelejot, kad vienigajam bija glory armors skraidot un sitot visus botinjus nost Cove un Moonglow... tad es jutos itkaa es tur esmu labakais :P vnk mani nevareja nosist tik atri.. kadu 1-2 nedeljas skraidiju full glory pleit armoraa :) ! A tagad uzvelkot glory armoru, vari iet tur kkur pakakaat malaa... tagad jav visiem ir cargo seti utt.. tagad kad iesi varkaas, buus 95 % labaaks par tevi... Tapec es pārtraucu spelet... Vairs nejutu to baudu spelejot... apzinja ir tada, kad kads tur pat var tevi vnk atnaakt un novakt... baidies pazaudeet armoru, peec kura tik ilgi tiecies... :/
P.s un dereetu uz viena IP uzlikt maximum charus kadus 3
Lai blac neatnaak viens cilveks ar 5 chariem un nesaak te diennaktiim rakt uz kkadam cilvekiem nezinamam salaam un pa nedelju jav cargo chainiks rokaa..

Emm es pilniba saprotu kapec tu gribi pilniigu wipe,jo tu pats skraidi ar titaniumu un nespej nevienu nosist..
Baigi Forshi skraidiit kkada glory un varkot full tinus kam vispar vertiibas nav ???
Un nevaig 5 charus lai pa nedelju izraktu full cargo chain,pilniba pietiek ar 1 charu :)
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#68 Fusion

Fusion

Player

• Members
  • 214 posts

Posted 30 January 2008 - 18:35

Ko jus niidat pa savaam mantam un citiem speletajiem,parasti wipe ir domats lai atkal butu normals lidzsvars starp bomzhiem un labiem speletajiem,un lai ari jauniem speletajiem butu vieglak iesaakt speeli..

#69 beLLick

beLLick

Senior Player

• Members
  • 479 posts

Posted 30 January 2008 - 18:51

Ko jus niidat pa savaam mantam un citiem speletajiem,parasti wipe ir domats lai atkal butu normals lidzsvars starp bomzhiem un labiem speletajiem,un lai ari jauniem speletajiem butu vieglak iesaakt speeli..

vo viens sakarīgs cilvēks!

#70 ChesterField

ChesterField

Advanced Player

• Members
  • 360 posts

Posted 30 January 2008 - 19:13

*cenzeets* lieki chakareeties,un teeret savu laiku lai dabutu jaunu cargo u.t.t ??? Peec meenesha tapat 50% skraidiis tajos cargo..! No wipe nekaada jeega nav,vieniigi lieka laika chakareeshanas un naabi atkal suutis RP un shanam buus atkal varka.. :excl:
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#71 Fusion

Fusion

Player

• Members
  • 214 posts

Posted 30 January 2008 - 19:27

Voo chester nu jaunu atklajumu izdariji... To taksh visi zina ka shanam tad buus ienakumi :happy:

#72 ChesterField

ChesterField

Advanced Player

• Members
  • 360 posts

Posted 30 January 2008 - 19:30

Voo chester nu jaunu atklajumu izdariji... To taksh visi zina ka shanam tad buus ienakumi :happy:

Nu un juus gudriishi visu iespeejamo darat,lai taa arii notiktu..
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#73 Fusion

Fusion

Player

• Members
  • 214 posts

Posted 30 January 2008 - 19:34

Nu kadi gudrishi,labi piekritu,ka esi pieredzejushaks speletajs pa maniim,bet nu kada ta tev dalja lai vinji suuta rp ta pat,tu vai kads cits vinjus atri noliks.. manu prat rp ari vajadzeja dzest araa..Bus servera pirmaja diena pec wip buus dazhiem oldp dazhiem bd terium shildi utt....Ko citi saka pa rp dzeshanu?

#74 Bandic

Bandic

jailed by Cilvecins

• Members
  • 6128 posts

Posted 30 January 2008 - 19:35

Uz main servera agrāk bija pilnīgs waips, ka pazuda PILNĪGI viss ... Te ir tikai daļa no waipa - ko jūs stresojat? Pamazām visiem te būs iespēja attīstīties, tāpēc nav jēga krist panikā.

#75 ...Sermulis...

...Sermulis...

Master

• Members
  • 602 posts

Posted 30 January 2008 - 19:48

2. Neaiztikt newbie mantas. Vienīgais nodzēst durability mantai līdz 200.
+40 newbie mantas tiks destas?

#76 Kaff

Kaff

Player

• Members
  • 246 posts

Posted 30 January 2008 - 22:13

ES gribu uzzinat atbildi uz sermula uzdotajiem jautajumiem un uz savu onlinetime bus pa 0???
Posted Image
Posted Image

#77 jashmon

jashmon

Newbie

• Members
  • 8 posts

Posted 31 January 2008 - 00:54

Buutu labi ja atstaatu newbie +40 mantas kaut ar maz durbu bet atstaat, vismaz ar 10 drb. un onlinetime tieshamm playeri censhas dabuut taas balvas nebuutu goodigi pret viniem tas !!!:)))

UN ja buus Wipe juus tru sakaat oj labi attistiities ko nu kursh tur vel valdiijis glory , bullshit krc taa jus gribat wipe jo jums noriebushies visi cargo juus domajat ka busit glabti no cargo jus nekritiisit ??:D:D katad vinji attistiisies atrak atkal par jums :D :D un vinji speelee ar tik daudzaam programmam ka juus vnk ablomus riitu vinjus gruuti nosist un prasme ari te ir liekama :D silly meibe your all skills to low , and that's why you want a Wipe , Jork's :D sry !!!!

Njaa ! :)

#78 see

see

Uo Support

• Members
  • 1030 posts

Posted 31 January 2008 - 10:26

Nu kadi gudrishi,labi piekritu,ka esi pieredzejushaks speletajs pa maniim,bet nu kada ta tev dalja lai vinji suuta rp ta pat,tu vai kads cits vinjus atri noliks.. manu prat rp ari vajadzeja dzest araa..Bus servera pirmaja diena pec wip buus dazhiem oldp dazhiem bd terium shildi utt....Ko citi saka pa rp dzeshanu?

Laba doma :)! Bet tas nenotiks jo shanahanam vajag naudiņu, $$$$$$$$ :D

#79 Bandic

Bandic

jailed by Cilvecins

• Members
  • 6128 posts

Posted 31 January 2008 - 15:17

Par newbie +4 mantām uzzināšu - informēšu.

#80 Inquisitorr !

Inquisitorr !

Player

• Members
  • 221 posts
  • Interests:UO. girls !

Posted 31 January 2008 - 15:30

Emm es pilniba saprotu kapec tu gribi pilniigu wipe,jo tu pats skraidi ar titaniumu un nespej nevienu nosist..
Baigi Forshi skraidiit kkada glory un varkot full tinus kam vispar vertiibas nav ???
Un nevaig 5 charus lai pa nedelju izraktu full cargo chain,pilniba pietiek ar 1 charu :)

Chester field, tas bija agraak.. man bija taada apzinja kad es tik atri un viegli nevareshu nokristt... nevis mantas man bija vajadzigas, bet pati speele un PvP... spelejot tad, jutos gandariits... tagad tas ir vnk * aprakstiju ieprieksh *
Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users