Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

7sky

• This topic is locked This topic is locked
140 replies to this topic

#41 DaaviX

DaaviX

Journeyman

• Members
  • 82 posts

Posted 26 March 2009 - 18:54

šito tāpat gandrīz vairs nespēlēju jo man vēl ir saglabājušās smadzenes atšķirība no tevis '' je je esmu ''BK ar 215 res'' :-D :-D :-D a zini man pilnigie pie dir.as cik tev resi un kas tu esi par rasi . davaj atnāc varoni pie manis reālā dzīvē un pagriez lol savu twisting vai pasit ar death stab loh sikais ej tik paslauc senčus lai šie tik taisa kabatas uz āru jo viņu sīkajam perdelim jānopērk sets +all :o

To ne es un ne tu nezinam kas notiktu kad dziivee sastaptos :P

#42 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 26 March 2009 - 19:41

To ne es un ne tu nezinam kas notiktu kad dziivee sastaptos :P

zinu , jo varu jau iedomāties kāds tu cilvēks, ja dzīvē svarīgākā lieta MU
Posted Image

#43 Nigger

Nigger

Maverick

• Members
  • 611 posts
  • Interests:Life is bitch and then you Die

Posted 26 March 2009 - 20:31

zinu , jo varu jau iedomāties kāds tu cilvēks, ja dzīvē svarīgākā lieta MU

ja, salidzinat cik resi davixam un cik jums :D ..

kstate zews tu neatceries kam lots bija pirms vaipa? ^^ ne tawiem Heros ne mayhem. bet tiesi 7sky
un es esmu lupata? okey moz guild war es vs jusu guilds? :D

#44 janka69

janka69

Journeyman

• Members
  • 53 posts

Posted 27 March 2009 - 00:16

kstate zews tu neatceries kam lots bija pirms vaipa? ^^ ne tawiem Heros ne mayhem. bet tiesi 7sky

Vispar pirms vap es te nespeleju.. vispar mu nespeleju.. par guild war.. hmm mossk kkad kad busim max xD
Posted Image

#45 Nigger

Nigger

Maverick

• Members
  • 611 posts

Posted 27 March 2009 - 00:26

Vispar pirms vap es te nespeleju.. vispar mu nespeleju.. par guild war.. hmm mossk kkad kad busim max xD

nu a ko tu saki ka es esmu lupata? tu doma ka sitaja serveri daudz tadu kas mani var duel winnet 1 vs 1?
Nevajg apvanoties ka nepanemu ally.. ;)

#46 janka69

janka69

Journeyman

• Members
  • 53 posts

Posted 27 March 2009 - 00:52

nu a ko tu saki ka es esmu lupata? tu doma ka sitaja serveri daudz tadu kas mani var duel winnet 1 vs 1?
Nevajg apvanoties ka nepanemu ally.. ;)

Kad esmu teicis kko pa lupatam.. ps nezinu ka tev ar to duelessanos un ipass neinterese.. un par ally(vnk butu bijussi mes jaudigaki par tavu Firmu ^-^) , bet..
Posted Image

#47 Nigger

Nigger

Maverick

• Members
  • 611 posts

Posted 27 March 2009 - 01:02

Kad esmu teicis kko pa lupatam.. ps nezinu ka tev ar to duelessanos un ipass neinterese.. un par ally(vnk butu bijussi mes jaudigaki par tavu Firmu ^-^) , bet..

ja es nemtu pec speeka ally tad es butu kadus panemis.. ) guildu jums piedavaju, bijat pasi izgajat pasi vainigi

#48 janka69

janka69

Journeyman

• Members
  • 53 posts

Posted 27 March 2009 - 01:13

ja es nemtu pec speeka ally tad es butu kadus panemis.. ) guildu jums piedavaju, bijat pasi izgajat pasi vainigi

Vispar jau es biju CCCP guilda un tur visi parstaja spelet.. ai bet lab, aimirsti. zb jau te offtopic taisit xD
Posted Image

#49 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 27 March 2009 - 16:55

Par Davix :-D man pašam ņirga rau kur tad tā var. kam tu gribi Nas sadirst? LOL es tev mantas uz to mu nesu uz kuru Davix online 24/7 tāds sīks lol viņš te nejēdz pat uzkačāties kad viņam naudu dod. es vainīgs ka viņš spēlē bless kur 10 cilvēki online un ar saviem 215 res viņš tur var iet dirst
Wow par to ka jums castle bij tāpēc ka mayhem apžēlojās par jums, jo jums bij tādi lohi ka Vimpel kurš nodirsa visu parādi iepriekšējā Castle siege pirms jūs dabūjāt pili . un kuri tad pirmie gāza mayhem? mošk Castle ally m? pats vēl viņā biji iekšā bet pēc tam izgāji jo tur neviens vairs nespēlēja( domāju gan) bet tu uztaisīji 7sky un tur var teikt iegāja visi no castle dizel un heroes kuri vēl spēlēja taka tavs tur nebij ne melns aiz naga vienīgi tas bija tavs ka tu paņēmi tadu lol kā vimpel klanā vai pat viņa noob guild ally ( neatceros) un viņa dēļ pakāsa (kā jau idiots) pili ( pats bija klāt kad kill mani un viņš bots tik noskatījās , un mayhem arī uzreiz kļuva par aizsargātājiem un nosargāja pili P.S Vimpel vēl pēc tam nodirsa viss 7sky :-D , bet viņam kā cietpaurim jau neaizgāja ka labāk dzīvē ko iemācīties nevis mu kapāt) un taka mans 7sky aizmirsti , ja tagad pēc vaip kādreiz mošk dabūsi pili tad visu cieņu bet pirms tam nekas tur tavs nebij :E āāā un pasaki Davix lai šis tik turpina blessaa vākt itemus mosk dabūs vēl 250 res :-D davaj uztaisi man tagad to duel es tagad sēžu un gaidu kā tu ritīgais ''otec'' atrdies man izdarīsi dzīvē ar savu twisting un savu set pa 100Ls nu? es gaidīšu ...
Posted Image

#50 DaaviX

DaaviX

Journeyman

• Members
  • 82 posts

Posted 27 March 2009 - 17:56

Par Davix :-D man pašam ņirga rau kur tad tā var. kam tu gribi Nas sadirst? LOL es tev mantas uz to mu nesu uz kuru Davix online 24/7 tāds sīks lol viņš te nejēdz pat uzkačāties kad viņam naudu dod. es vainīgs ka viņš spēlē bless kur 10 cilvēki online un ar saviem 215 res viņš tur var iet dirst
Wow par to ka jums castle bij tāpēc ka mayhem apžēlojās par jums, jo jums bij tādi lohi ka Vimpel kurš nodirsa visu parādi iepriekšējā Castle siege pirms jūs dabūjāt pili . un kuri tad pirmie gāza mayhem? mošk Castle ally m? pats vēl viņā biji iekšā bet pēc tam izgāji jo tur neviens vairs nespēlēja( domāju gan) bet tu uztaisīji 7sky un tur var teikt iegāja visi no castle dizel un heroes kuri vēl spēlēja taka tavs tur nebij ne melns aiz naga vienīgi tas bija tavs ka tu paņēmi tadu lol kā vimpel klanā vai pat viņa noob guild ally ( neatceros) un viņa dēļ pakāsa (kā jau idiots) pili ( pats bija klāt kad kill mani un viņš bots tik noskatījās , un mayhem arī uzreiz kļuva par aizsargātājiem un nosargāja pili P.S Vimpel vēl pēc tam nodirsa viss 7sky :-D , bet viņam kā cietpaurim jau neaizgāja ka labāk dzīvē ko iemācīties nevis mu kapāt) un taka mans 7sky aizmirsti , ja tagad pēc vaip kādreiz mošk dabūsi pili tad visu cieņu bet pirms tam nekas tur tavs nebij :E āāā un pasaki Davix lai šis tik turpina blessaa vākt itemus mosk dabūs vēl 250 res :-D davaj uztaisi man tagad to duel es tagad sēžu un gaidu kā tu ritīgais ''otec'' atrdies man izdarīsi dzīvē ar savu twisting un savu set pa 100Ls nu? es gaidīšu ...

1) es Vispar Bless nespeleeju kaadus 6 menesus ! ^^^^ LOL! 2) Luudzu pasaki man kad es esmu speleejis Mu 24/7! ^^^ 3 h max dienaa ( tas pats naktiis) 4) Kaaads tad tew varoni Bless niks? Ka gribi!? a ^^^

#51 Exx!

Exx!

Player

• Members
  • 160 posts

Posted 27 March 2009 - 18:10

ak man dievs, par kautkādu mu strīdas.. :D

Posted Image

#52 DaaviX

DaaviX

Journeyman

• Members
  • 82 posts

Posted 27 March 2009 - 18:27

ak man dievs, par kautkādu mu strīdas.. :D

:D Tas Vienkaarsi jo NU3GA ar Smadzeneeem Nedraudzeejaas! ( ja vinam vispar ir taadu) :(

#53 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 27 March 2009 - 19:02

tu pidar izdomāji to pašu uzrakstīt ko es pret trubu ja? :D sikais bomār ej uzsit res
Posted Image

#54 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 27 March 2009 - 19:05

1) es Vispar Bless nespeleeju kaadus 6 menesus ! ^^^^ LOL! 2) Luudzu pasaki man kad es esmu speleejis Mu 24/7! ^^^ 3 h max dienaa ( tas pats naktiis) 4) Kaaads tad tew varoni Bless niks? Ka gribi!? a ^^^

es to sūdu vispār nespēlēju. Tu idiot es tevi tur redzu online weba katru otro dienu :-D Nu spēlē 24/7 jo tu sīks dērglis esi.
Posted Image

#55 DaaviX

DaaviX

Journeyman

• Members
  • 82 posts

Posted 27 March 2009 - 22:09

tu pidar izdomāji to pašu uzrakstīt ko es pret trubu ja? :D sikais bomār ej uzsit res

Nee es pats izdomaaju un arii redzu! :P

es to sūdu vispār nespēlēju. Tu idiot es tevi tur redzu online weba katru otro dienu :-D Nu spēlē 24/7 jo tu sīks dērglis esi.

Es vispar tur nespeleeeju cik tew jasaka to4 nedelec, dērglis ( Ilgi domaaaji? ^_^ ) Dopey cunt ^^^ !

#56 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 28 March 2009 - 19:55

nu par to draudzēšanos ar smadzenēm jau es pirms kādas nedēļas te forumā jau rakstīju ( tu to redzēji un izdomāji būt kruts un uzrakstīji te)
es zinu kā tev tur niks un zinu ka tu tur spēlē (redzu webā ka tu online :D )
es ilgi nedomāju, jo tas no AlphaDog :P Tev bez vecāku klātbūtnes neieteiktu to filmu skatīties ( ņemot vērā tavu gadu skaitu)
Posted Image

#57 -Limon-

-Limon-

Novice Player

• Members
  • 149 posts
  • Interests:[url=http://gifr.ru/show/8504412af5][img]http://gifr.ru/data/gifs/8/5/0/8504412af5.gif[/img][/url]

Posted 28 March 2009 - 23:52

Nu spēlē 24/7 jo tu sīks dērglis esi.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd hahahaha
<c> Almazik.

#58 DaaviX

DaaviX

Journeyman

• Members
  • 82 posts

Posted 29 March 2009 - 00:43

nu par to draudzēšanos ar smadzenēm jau es pirms kādas nedēļas te forumā jau rakstīju ( tu to redzēji un izdomāji būt kruts un uzrakstīji te)
es zinu kā tev tur niks un zinu ka tu tur spēlē (redzu webā ka tu online :D )
es ilgi nedomāju, jo tas no AlphaDog :P Tev bez vecāku klātbūtnes neieteiktu to filmu skatīties ( ņemot vērā tavu gadu skaitu)

Es neko neesmu redzeejis kad tu kko taadu esi raxtijis !! Bet man Prieks par tevi kad tu arii taadas lietas vari izdomaat! ;) Tu to4 kautkaaads Fat Fuk esi? kad nesaproti kad tew saka es bless nespeleeju???? ''Tev bez vecāku klātbūtnes neieteiktu to filmu skatīties ( ņemot vērā tavu gadu skaitu)'' (Neskaties uz sevi kad kko saki un tew nav pohuj cik man gadi? ) ;)

#59 Exx!

Exx!

Player

• Members
  • 160 posts

Posted 29 March 2009 - 01:28

Es neko neesmu redzeejis kad tu kko taadu esi raxtijis !! Bet man Prieks par tevi kad tu arii taadas lietas vari izdomaat! ;) Tu to4 kautkaaads Fat Fuk esi? kad nesaproti kad tew saka es bless nespeleeju???? ''Tev bez vecāku klātbūtnes neieteiktu to filmu skatīties ( ņemot vērā tavu gadu skaitu)'' (Neskaties uz sevi kad kko saki un tew nav pohuj cik man gadi? ) ;)

Ja jau tu par gadiem sāc runāt, tad neizskatās, kad tev būtu vairāk par nu3ga!

Kāda tev sparpība ko viņš domā, tev nau pohujs - man būtu.

Posted Image

#60 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 29 March 2009 - 11:40

nu man 16 gadi a cik tad tev 45? :-D Tu jau tad veterāns un senjors esi ja?
Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users