ja, salidzinat cik resi davixam un cik jums
..
kstate zews tu neatceries kam lots bija pirms vaipa? ^^ ne tawiem Heros ne mayhem. bet tiesi 7sky
un es esmu lupata? okey moz guild war es vs jusu guilds? 
Par Davix :-D man pašam ņirga rau kur tad tā var. kam tu gribi Nas sadirst? LOL es tev mantas uz to mu nesu uz kuru Davix online 24/7 tāds sīks lol viņš te nejēdz pat uzkačāties kad viņam naudu dod. es vainīgs ka viņš spēlē bless kur 10 cilvēki online un ar saviem 215 res viņš tur var iet dirst
Wow par to ka jums castle bij tāpēc ka mayhem apžēlojās par jums, jo jums bij tādi lohi ka Vimpel kurš nodirsa visu parādi iepriekšējā Castle siege pirms jūs dabūjāt pili . un kuri tad pirmie gāza mayhem? mošk Castle ally m? pats vēl viņā biji iekšā bet pēc tam izgāji jo tur neviens vairs nespēlēja( domāju gan) bet tu uztaisīji 7sky un tur var teikt iegāja visi no castle dizel un heroes kuri vēl spēlēja taka tavs tur nebij ne melns aiz naga vienīgi tas bija tavs ka tu paņēmi tadu lol kā vimpel klanā vai pat viņa noob guild ally ( neatceros) un viņa dēļ pakāsa (kā jau idiots) pili ( pats bija klāt kad kill mani un viņš bots tik noskatījās , un mayhem arī uzreiz kļuva par aizsargātājiem un nosargāja pili P.S Vimpel vēl pēc tam nodirsa viss 7sky :-D , bet viņam kā cietpaurim jau neaizgāja ka labāk dzīvē ko iemācīties nevis mu kapāt) un taka mans 7sky aizmirsti , ja tagad pēc vaip kādreiz mošk dabūsi pili tad visu cieņu bet pirms tam nekas tur tavs nebij :E āāā un pasaki Davix lai šis tik turpina blessaa vākt itemus mosk dabūs vēl 250 res :-D davaj uztaisi man tagad to duel es tagad sēžu un gaidu kā tu ritīgais ''otec'' atrdies man izdarīsi dzīvē ar savu twisting un savu set pa 100Ls nu? es gaidīšu ...