Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Bans Pēc Screenshot’a.

• This topic is locked This topic is locked
73 replies to this topic

#41 kunja

kunja

Newbie

• Members
  • 6 posts

Posted 23 February 2009 - 23:48

Varbut ja kadam intrese : http://zews21.filer....2_15_12.avi.htm
Neliels video ;) par to ka 4alis ar 800 agiliti ka4ajas tarkana.. vinna 4omi jau teica ka tas esot dell swrdiem x2 un pendant +speed.. kautka negribas ticet.. bet nu es nez.. "nese sak mu tikai spelet" :D .. man jau ir veel 2 video.. tikai 1gb lieli xD

Aha speed hack ka tik ne taa :D Moz vel kads izdomajiet ka vins lieto dl skilus vai kko tamlidzigi? :D Man liekas ka ari 1 hit hack ko ne :D AA nee un man liekas ka vinam ir upgrade speed itemi ko ne :D A varbut kkadi 12 lvl wingi ar increase speedu +100 000% no 9 sezonas apsleepti zem lvl 2 wingu izskata :D Vai arii ja es nekluudos izskatas ka vinam ir cyber bleidi no upgrade season super giga mu real season 14 ++ version 100__ee cybermega? :D Tadi lunji jus esat ... :D

#42 janka69

janka69

Journeyman

• Members
  • 53 posts

Posted 24 February 2009 - 12:42

Aha speed hack ka tik ne taa :D Moz vel kads izdomajiet ka vins lieto dl skilus vai kko tamlidzigi? :D Man liekas ka ari 1 hit hack ko ne :D AA nee un man liekas ka vinam ir upgrade speed itemi ko ne :D A varbut kkadi 12 lvl wingi ar increase speedu +100 000% no 9 sezonas apsleepti zem lvl 2 wingu izskata :D Vai arii ja es nekluudos izskatas ka vinam ir cyber bleidi no upgrade season super giga mu real season 14 ++ version 100__ee cybermega? :D Tadi lunji jus esat ... :D

A varbut ja tev nav ko darit aizej paraustit.. beigas vinjs tapat dabuja ban par speed ..
Posted Image

#43 kunja

kunja

Newbie

• Members
  • 6 posts

Posted 24 February 2009 - 18:08

A varbut ja tev nav ko darit aizej paraustit.. beigas vinjs tapat dabuja ban par speed ..

Mani jau cist tas neuztrauc bet jaunos speletajus gan :D Naciet uz egames un dabujiet ban par speed hack pat ja nezinat kas tas ir :D lol
P.S. Janka jau jau esi baigais raustiitaajs aizej pats parausti :D enjoy :D

#44 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 24 February 2009 - 18:12

kunja, Hi Quyadro ( jeb kaa tev tas niks) :D LOL Ir jabut riktīgam Šerlokam Holmsam lai izdomātu ka tu esi tas BK :-D :-D
Veiksmi Tev ar jauno character un varbūt ņemsies prātā ka nevar eGames ar SH to var tavos bomz serveros :happy:
Posted Image

#45 janka69

janka69

Journeyman

• Members
  • 53 posts

Posted 24 February 2009 - 18:40

Mani jau cist tas neuztrauc bet jaunos speletajus gan :D Naciet uz egames un dabujiet ban par speed hack pat ja nezinat kas tas ir :D lol
P.S. Janka jau jau esi baigais raustiitaajs aizej pats parausti :D enjoy :D

ne nu ja ... tu jau piem 4aliem kas bez speed nejedz res dabut.. apsveicu.. tadus tirlinnus, raustitajus uzreiz izbanot un miers..
Posted Image

#46 kunja

kunja

Newbie

• Members
  • 6 posts

Posted 24 February 2009 - 19:01

ne nu ja ... tu jau piem 4aliem kas bez speed nejedz res dabut.. apsveicu.. tadus tirlinnus, raustitajus uzreiz izbanot un miers..

Es skatos tu pa raustishanu vien doma :D Ew nu nebaidies ej un izrausties no sirds :D ritiigi hardcore :D

kunja, Hi Quyadro ( jeb kaa tev tas niks) :D LOL Ir jabut riktīgam Šerlokam Holmsam lai izdomātu ka tu esi tas BK :-D :-D
Veiksmi Tev ar jauno character un varbūt ņemsies prātā ka nevar eGames ar SH to var tavos bomz serveros :happy:

Tu nu gan esi lunis jo es sito mu vispar nespeleju :D

#47 NU3GA

NU3GA

Journeyman

• Members
  • 93 posts

Posted 24 February 2009 - 19:14

Tu nu gan esi lunis jo es sito mu vispar nespeleju

Mani jau cist tas neuztrauc bet jaunos speletajus gan

Ak tu lolik apsties pats, esi nonācis pretrunas :huh:
Posted Image

#48 janka69

janka69

Journeyman

• Members
  • 53 posts

Posted 24 February 2009 - 19:37

Nu piedod ja aizskaru . . vnk no pirma skatiena par taviem bezjedzigajiem postiem , uzreiz ir saprotams kadas tev atiecibas ar labo, kreiso roku.. ps.. ja tev nav ko darit majaas ka tikai sedet citos forumos un likt stulbus comentus.. tad sry , jutu lidz.
Posted Image

#49 kunja

kunja

Newbie

• Members
  • 6 posts

Posted 24 February 2009 - 23:58

Nu piedod ja aizskaru . . vnk no pirma skatiena par taviem bezjedzigajiem postiem , uzreiz ir saprotams kadas tev atiecibas ar labo, kreiso roku.. ps.. ja tev nav ko darit majaas ka tikai sedet citos forumos un likt stulbus comentus.. tad sry , jutu lidz.

Nu attieciibaas ar rokaam tu esi profiņš cik skatos, tu jau labak zini tur par tam raustishanam un rokaam :D Es tavaa laucinjaa labak nelidishu :D

Ak tu lolik apsties pats, esi nonācis pretrunas :huh:

Vienigaas pretrunas mani rodas- just lidzi ka esi lunis vai ari nee :D aa un sen tev butu bijis laiks uzzinaat ko vispar nozimee lol :D Skatos neesi vel atkodis :D Ja janka ir tavs choms uzprasi vinam- ja jau vins ar ar savam rokam un raustishanam ir tik tuvs, varbut vinam ir ari cits talants- piemeram vares tev izskaidrot lol nozimi :D Un vinjs bus priecigs par raustishanu ari palidzet visos jautajumos :D

#50 janka69

janka69

Journeyman

• Members
  • 53 posts

Posted 25 February 2009 - 00:09

Nu attieciibaas ar rokaam tu esi profiņš cik skatos, tu jau labak zini tur par tam raustishanam un rokaam :D Es tavaa laucinjaa labak nelidishu :D

Vienigaas pretrunas mani rodas- just lidzi ka esi lunis vai ari nee :D aa un sen tev butu bijis laiks uzzinaat ko vispar nozimee lol :D Skatos neesi vel atkodis :D Ja janka ir tavs choms uzprasi vinam- ja jau vins ar ar savam rokam un raustishanam ir tik tuvs, varbut vinam ir ari cits talants- piemeram vares tev izskaidrot lol nozimi :D Un vinjs bus priecigs par raustishanu ari palidzet visos jautajumos :D

Nu davai davai.. katra zinja man jau ir zbal offtopic taisit .. un ar tadiem lemuriem ka tu nau jega strideties, gudraks jau nepaliks.. un vispar, ja jau tu te nespele tad varetu tiitos prom no 'ssitiem lucinjiem' ;)
Posted Image

#51 Exx!

Exx!

Player

• Members
  • 160 posts

Posted 27 February 2009 - 16:53

eu tu sūka qyuadro, tu spēle biji baigais pimpis ar lielo "P", un te tēlo baigi gudro ar saviem speed itemiem. :D
tavs rakstīšanas stils ir kā jansonam :)

davai turies gl. :)

Posted Image

#52 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 27 February 2009 - 20:06

juus TE KASATIES KAA TAADS laulātais pāris :D:D:D

PASIEM SMIEKI NENAAK?

#53 Exx!

Exx!

Player

• Members
  • 160 posts

Posted 28 February 2009 - 01:23

juus TE KASATIES KAA TAADS laulātais pāris :D:D:D

PASIEM SMIEKI NENAAK?

nāk, bet diemzēl par tavu tizlo purnu! :D

Posted Image

#54 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 14 March 2009 - 01:47

mans nick:TRubA
parkapejs:DarKKniht
serveris high
pants 4.2 4.3
Posted Image

#55 Gvido

Gvido

Newbie

• Members
  • 13 posts

Posted 21 March 2009 - 20:31

Zinoju par Hehz
Vins saka mani aprunat !!
Un es vinam preti pateicu to ko es domaju par tadu ka vins !!
Un vins draud ka ieliks screen un man uzliks ban uz menesi !!
Ja vins te raksta man ir visi screen ka vis sakas !!
Ja vajadzes varesu aizsutit uz Skupe vai e-mile!

#56 RedBull

RedBull

Advanced Player

• Members
  • 338 posts

Posted 21 March 2009 - 20:31

Zinoju par Hehz

hahahahaha :D :D :D
Âåòåðàí Îëä ïàðàäàéñà :P Hehz Warior-Lust - dal poganatj Mage-Paparazzi - dal pogonatj Cleric-Ustabuga - dal pogonatj :)

#57 Kipello

Kipello

Player

• Members
  • 297 posts

Posted 21 March 2009 - 21:48

Zinoju par Hehz

es domaju ka nebus uz menesi , bus uz kadam 3 dienam :unsure:
Posted Image

#58 Gvido

Gvido

Newbie

• Members
  • 13 posts

Posted 21 March 2009 - 22:11

J anu forsi par to ka man uzdirs un es pasaku paris vardus preti bans ?:D

#59 RedBull

RedBull

Advanced Player

• Members
  • 338 posts

Posted 22 March 2009 - 00:26

tu saaki pirmais ! tu teici ka mani kartupelji ir puvushi! un riisi paarvariiti!
Âåòåðàí Îëä ïàðàäàéñà :P Hehz Warior-Lust - dal poganatj Mage-Paparazzi - dal pogonatj Cleric-Ustabuga - dal pogonatj :)

#60 ozzo

ozzo
  • Members
  • 2 posts

Posted 22 March 2009 - 04:15

tu saaki pirmais ! tu teici ka mani kartupelji ir puvushi! un riisi paarvariiti!

Sakars...? :blink: :D
Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users