o jaa ultimas pirmsakumi, Lost Paradise
internet klubs E-punkts imanta un daudz nobastotas stundas 
Bet pa teemu, shaubos vai kaads atsaaks baigi spelet uz server restarta, kaa jau mineeji te visiem 35+ nav vairs taa laika lai sedeetu pie gz stundaam un skatitos viens uz otru un gaidiit pvp.
Vot buutu vecie labie laiki, kad 5dienaa vareji atnakt maajas 4 no riita peec prits un ienaakt ultima pakrist, jo tur varkas 24/7 )) tie bija zelta laiki
Bet nu veiksmi uz jauno projektu..
PS lanciks jau raud pa iteminjiem kurus dzesis ara
) btw kursh tos zirgus tur teimo 24/7?
PSS izlasiju postinju, kur lanciks redz saka ka nevajag neko mainiit, tik iedot vinjam 10 mobus kuri spawnojas uz servera ik pec 30min ar 50rp loot
jejboki chaliit tu laikam nekad dziive nemainiisies
Nesaprotu kaa tu nesi sheit perm banna, es buut shana vietaa jau sen tevi nobanojis no tavs chiiksteeshanas kaaa visi chiiter utt..
<C> vizba
Chau vecit , ko tu tur odziņu iepisi ? Nevajag jau reaģet daž reiz ko es rakstu , jo vairak kart es do daru uz prikola.. Zinu ka ta ir viena no tam spēlem kur tev sanaca , ka tas ir tas servers kur tev bija viss, tu te bija ka pankuka panna , ka Lords sava pilī , tu te taisiji naudu , iepazinies ar jauniem draugiem , tevi baidijas un cienija , laizija tev dibenu , un sutija realu naudu uz konta.. Es visu saprotu.. Un kkads lanciks kasiers sak te dzīt , un viss iet pa vienu vietu .. Jā , godīgi man ari dažreiz petrukst tie laiki .. Un jā tev tā izdevas uzpelēt šo spēli tu pat tagad nevari to aizmirst, tu izgāji šo spēli viennozimīgi.. Es kād sāku te spelēt vienmer dzir'deju ojojoj tas Egijs, tā Vizbulīte visus te klape.. Taka tu biji varens vīrs.
Bet dažreiz tev jabūt pateicīgam tam kas tevi atrbrivoja no ta visa...
Zinu ka tev ari ir labas idejas , ko tu vari piedavat lai atdzivinatu serveri. Man godīgi vienalga kas notiks , kā bus tā bus...
Zirgus neteimoju, velreiz saku ka pilnīgi vienalga kas notiks te. Es dabuju savu adrenalīnu te, un punkts.
Ja , to tu gan nesaproti kapec es vel neesmu prm bana , un ja tu to lidz šim neesi sapratis, tad gan jau ka varbūt nekad ari nesapratisi...
Bet nu lai veicas večuk, lai viss sanāk tev pa dzīvi.
Egij tu esi kā ta vecene ar kuru es vienmer gribēju būt , bet viņa mani atšuva..