Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

Прямая связь с администрацией по скайпу: gods.dragon
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar
@  fr33 : (08 May 2025 - 17:53) griga eta samij zoskj dalbaeb etam server

Photo

Kas Par Jauniem Noteikumiem

• This topic is locked This topic is locked
39 replies to this topic

#21 Dexterss

Dexterss

Expert

• Members
  • 1052 posts

Posted 18 October 2009 - 23:46

Labi paldies adminiem par to ka izskaidroja '' manu ķipa naida kurināšanu '' :excl:
cerams šo arī nebūs jāprasa ,lai kāds iztūlko

Ja t butu raxtijis citeju: Vimpels degradeies* ....bet tu jau piesaistiji vina nac piederibu,ta tad uzsvars tika likts uz vina tautibu degradeies Krievs,nezin LV valodu*!
Jautajums-Ka lab vinam jazin LV,ja vinsh dzivo krievija?
Mayhem 4-ever.

#22 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 18 October 2009 - 23:47

vecīt man vienalga sudrabam ir bans vai nav bet padoma nu tu butu sudraba vieta es butu ta krieva vieta es saku ai latviesi dauni tiri piri dirsu dirsu virsuu kko un tad peksni tev uznak dusma un tu pasaki tu stulbais krievs pats pa latviski nesaproti un vel mus pa stulbiem bezmazvai sauc un par to dabu banu ka aizstavi savu godu ko viens pumpains datorķems kurš 24/7 onlaina kas vien liecina ka realas dzives nekadas nav apsauka tevi un tavu tautu?

Es esmu dabujis ban pirms vaip, bet tagat man ir mācība esmu mierīgāks :)
Sudrabs 14 dienu laikā varēs pārdomāt vai bija tā vērts :)

#23 Dexterss

Dexterss

Expert

• Members
  • 1052 posts

Posted 18 October 2009 - 23:48

vecīt man vienalga sudrabam ir bans vai nav bet padoma nu tu butu sudraba vieta es butu ta krieva vieta es saku ai latviesi dauni tiri piri dirsu dirsu virsuu kko un tad peksni tev uznak dusma un tu pasaki tu stulbais krievs pats pa latviski nesaproti un vel mus pa stulbiem bezmazvai sauc un par to dabu banu ka aizstavi savu godu ko viens pumpains datorķems kurš 24/7 onlaina kas vien liecina ka realas dzives nekadas nav apsauka tevi un tavu tautu?

Screen ir kur vinsh kurina nacionalo naidu?Es neredzu problemas...liekat screen buss bans!
Mayhem 4-ever.

#24 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 18 October 2009 - 23:49

Ja t butu raxtijis citeju: Vimpels degradeies* ....bet tu jau piesaistiji vina nac piederibu,ta tad uzsvars tika likts uz vina tautibu degradeies Krievs,nezin LV valodu*!

+1
Vimpel Dzīvo krievijā, Nez kapēc viņam būtu jāzil Lv valoda ?!

#25 sudrabs

sudrabs

Newbie

• Members
  • 11 posts

es to teicu tieši vimpel un es teicu ,lai jusm vieglāk saprast - ka vinš ir stulbs krievs - NEVIS KRIEVI- , apsolu ka pēc bana noņemsānas ,kad katrs krievu tautības spēlētājs kko uzraxtīts par Latviešu tautu - es likšu screenus tik ilgi kamer beigšu spēlēt.

man šodienai apnika , sēdēšu savas 14 dienas un pēc tam jau redzēsim ;)

#26 just

just

Novice

• Members
  • 27 posts

vecit var redzet ka sedi stadiuma kur neviens tevi neizprovice del tavas valodas uz kko ir bijis man neesmu jav stukačš bet nu eju barakas nav jav to resu daudz bet eju kacaties atnak viens raksta e ti rus saku net ja plohu po ruski vinjs nu dai 1 bless ili ja tibje kill nu tipa sitiisu un nevaresi pakacaties domaju kada velna pec rakstu vinjam pa latviski atpakal vinjs sak sist mani un saka runa pa krieviski latviesu mesls saprotu spele tinos prom labi kvai cilveks majas nav bijis kad smadzenes dalija nav mana darisana bet kada velna pec citautibu speletaji var uzspiest citam savu valdu ja vinjs to nemak? sanak ka es nemaku pa krieviski tad nevaru pakacaties del daziem individiem kuriem tiesam realas dzives nav sez 24/7 kaca resus un neatulauj latviešiem kacaties cel nost no afk vai vel nez ko?

#27 Dexterss

Dexterss

Expert

• Members
  • 1052 posts

Posted 18 October 2009 - 23:54

vecit var redzet ka sedi stadiuma kur neviens tevi neizprovice del tavas valodas uz kko ir bijis man neesmu jav stukačš bet nu eju barakas nav jav to resu daudz bet eju kacaties atnak viens raksta e ti rus saku net ja plohu po ruski vinjs nu dai 1 bless ili ja tibje kill nu tipa sitiisu un nevaresi pakacaties domaju kada velna pec rakstu vinjam pa latviski atpakal vinjs sak sist mani un saka runa pa krieviski latviesu mesls saprotu spele tinos prom labi kvai cilveks majas nav bijis kad smadzenes dalija nav mana darisana bet kada velna pec citautibu speletaji var uzspiest citam savu valdu ja vinjs to nemak? sanak ka es nemaku pa krieviski tad nevaru pakacaties del daziem individiem kuriem tiesam realas dzives nav sez 24/7 kaca resus un neatulauj latviešiem kacaties cel nost no afk vai vel nez ko?

neviens neko nevar uzspiest!Runa ka velies,bet neaizmirsti ka to darit pareizi! ))Un starp citu es te speleju loti sen,maz tadu cilveku kas speletu ilgak par mani!Un man lidz shim nav ne 1 ban par rupjibam bijis!Vnk nepadodos provokaciam,situ tos kuri nepatik,ignoreju tos kurus nevaru nosist! ))Es vnk speleju,un reala esmu pavisam cits cilveks!
Mayhem 4-ever.

#28 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 18 October 2009 - 23:55

Došu jums padomu draugi ;)
Vimpel ir daudz gudrāks un ar siprākiem nerviem nekā jūs.
Viņš jūs nokaitina, lai jus palaistu muti un dabūtu ban, tas ir jāmāk un viņš to ļoti labi prot.
Nākamreiz neiesaka ar viņu kasīties, jo viņš jūs iegāzīs :)

#29 just

just

Novice

• Members
  • 27 posts

Posted 18 October 2009 - 23:57

neviens neko nevar uzspiest!Runa ka velies,bet neaizmirsti ka to darit pareizi! ))Un starp citu es te speleju loti sen,maz tadu cilveku kas speletu ilgak par mani!Un man lidz shim nav ne 1 ban par rupjibam bijis!Vnk nepadodos provokaciam,situ tos kuri nepatik,ignoreju tos kurus nevaru nosist! ))Es vnk speleju,un reala esmu pavisam cits cilveks!

vnk nesaskatu jegu taja ka ir tas izspiesanas un uzspiesanas biezi esmu domajus ka jatinjas na*uj no šejienes jo te nez kas ko uzspiez un adminiem ir pilnigi vienalga kadas provakuacijas notiek serverii un par to sudraba banu vsp nesaskatu kada vajadziba bija kad vimpelis pats pirmais saka un sudrabs aizstaveja sevi ka latvieti pec entajiem vinja apvainojumiem ;)

#30 badedy

badedy

Journeyman

• Members
  • 95 posts

Posted 19 October 2009 - 14:56

vo vo es to pasu teicu ! a man par to uz 2 dienam BAN uzlika!

http://forum.egames....showtopic=35528
© CrEeD

#31 veseny*

veseny*

Clannad

• Members
  • 5181 posts
  • Interests:Мне мало что интересно

Posted 19 October 2009 - 15:25

vo vo es to pasu teicu ! a man par to uz 2 dienam BAN uzlika!

http://forum.egames....showtopic=35528

2) Вторая степень - 2 дня
Что входит в эту степень ? Сюда попадают те оскорбления, что не попадают под 1-ую и 3-ую группу. Например " Powel nax*j " , " Ja tebja v zopu e**l " " Debil suka nax, ja tebe zopu razorvu i vitrjasu vsjo derjmo ponjal suka ble? " и т.д и т.п . Вообще это более грубые оскорбления , часто с примесью мата.
Nobody dies a virgin... Life fucks us all... © Kurt Cobein
Posted Image
Posted Image

#32 MokaJin

MokaJin

Newbie

• Members
  • 20 posts

Posted 19 October 2009 - 15:40

Что входит в эту степень ? Сюда попадают те оскорбления, что не попадают под 1-ую и 3-ую группу. Например " Powel nax*j " , " Ja tebja v zopu e**l " " Debil suka nax, ja tebe zopu razorvu i vitrjasu vsjo derjmo ponjal suka ble? " и т.д и т.п . Вообще это более грубые оскорбления , часто с примесью мата.

ko?

#33 MokaJin

MokaJin

Newbie

• Members
  • 20 posts

Posted 19 October 2009 - 15:49

Došu jums padomu draugi ;)
Vimpel ir daudz gudrāks un ar siprākiem nerviem nekā jūs.
Viņš jūs nokaitina, lai jus palaistu muti un dabūtu ban, tas ir jāmāk un viņš to ļoti labi prot.
Nākamreiz neiesaka ar viņu kasīties, jo viņš jūs iegāzīs :)

ja nezini tad neraksti. priecajies par savu mu support amatu nevis te meta gudro. to vimpel tā nolika visi mayhemi , ka tas erzels gandriz realaja sabruka.
vienkārsi direktors nemas prata un uzmeta sitam serverim (nez mosk visam mu) un nu vimpels var izardities jo nav daudz mulku kas pa 200Ls setus pirktu.

P.S. ja sudrabam jeb kam tur bans uzlikts pa to ka patieca ka krievs degradejies tad nesaprotu kas tur aizskaross? Puse krievu tādu tadi ir (vel vairak zadroti).
Ieteiktu administracijai uzlikt hostu uz .RU nevis .LV :roll:

#34 MokaJin

MokaJin

Newbie

• Members
  • 20 posts

Posted 19 October 2009 - 15:50

āā un vēl kas, man cepī tas tavs © LizardKing rudi :D varej jau kko orginalaku nospikot

#35 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 19 October 2009 - 15:58

ja nezini tad neraksti. priecajies par savu mu support amatu nevis te meta gudro. to vimpel tā nolika visi mayhemi , ka tas erzels gandriz realaja sabruka.
vienkārsi direktors nemas prata un uzmeta sitam serverim (nez mosk visam mu) un nu vimpels var izardities jo nav daudz mulku kas pa 200Ls setus pirktu.

P.S. ja sudrabam jeb kam tur bans uzlikts pa to ka patieca ka krievs degradejies tad nesaprotu kas tur aizskaross? Puse krievu tādu tadi ir (vel vairak zadroti).
Ieteiktu administracijai uzlikt hostu uz .RU nevis .LV :roll:

Bāgāts dara kā grib, nabags kā var.
Es vimpel daudz ilgak zinu neka tu domā.
izlasi kārtīgi šis vairs nav LV srv, tagat tas ir Rus.

Tev te neviens neko neprasija.

#36 RedBull

RedBull

Advanced Player

• Members
  • 338 posts

Posted 19 October 2009 - 16:02

Manis pēc tu vari būt vladimirs no vitenpiskas :D
lemums ir pieņemts un viss ; )

shitas nebija labi... cilveks tew izrada laipnibu (cienju) tu shadi atbildi tewi vaidzetu no stafa araa..
Ветеран Олд парадайса :P Hehz Warior-Lust - dal poganatj Mage-Paparazzi - dal pogonatj Cleric-Ustabuga - dal pogonatj :)

#37 badedy

badedy

Journeyman

• Members
  • 95 posts

Posted 19 October 2009 - 16:05

iztulkojat pa LV ludzu :D
© CrEeD

#38 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 19 October 2009 - 16:08

http://forum.egames....showtopic=33890

#39 badedy

badedy

Journeyman

• Members
  • 95 posts

Posted 19 October 2009 - 16:11

http://forum.egames....showtopic=33890

nu jus vaitad nesaprotat ko mes jums gribam pateikt!?
mes nenodirsam krievus vismaz es personigi, krieviem nav nevainas tikai Vimpel parak kruts jutas un pret visiem izturas ka pret suniem un es vnk sevi aiztaveju ka vareju un maceju!
© CrEeD

#40 veseny*

veseny*

Clannad

• Members
  • 5181 posts
  • Interests:Мне мало что интересно

Posted 19 October 2009 - 16:13

Spēlē tu vari runāt krievu valodā un pārkāpt noteikumus, bet šeit tu krievu valodu nevari izlasīt?

P.s Sps Rudis :)

tēma ir slēgta
Nobody dies a virgin... Life fucks us all... © Kurt Cobein
Posted Image
Posted Image

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users