njaa, uz testesanu varetu
es tik uz alkahola testesanu piesakos

|
Posted 13 December 2008 - 00:07
njaa, uz testesanu varetu
Ps. Я просто герой из эротичных снов /pika4u/
Posted 13 December 2008 - 10:27
Posted 13 December 2008 - 14:48
es tik uz alkahola testesanu piesakos
Solid.
Posted 13 December 2008 - 16:50
Posted 13 December 2008 - 19:00
Posted 13 December 2008 - 19:30
Posted 13 December 2008 - 21:05
nu vnk lol
pasakiet kaa tieshi juus testesiet serveri (tie kas pieteicas)
Posted 14 December 2008 - 02:21
Posted 14 December 2008 - 11:40
Gluzi vnk, KA teiks ta daris
. Var visadi testet.. kautvai parbadot bagus, lagus, cheatus, reitus... man jauprojam besi lieta, ka ir neredzamie reiti un tur neko nevar darit
, visos serveros pieredzejusies speletaji pa to sudzas, piemeram man ir chars 55 archons un peksni aizeju uz citu serv un dabuju toapasu klasi 55, bet atskiriba ka neesu archons, bet speks krietni atskiras, vai uztaisu tadu pasu, tik cita rase un ari nau archons bet itka ir stipraks bet reali ta nau... ammm intrasanti kapec....? Man pasam ir tada veida pieredze, un rf ir viean no spelem kur neviens nevares konkreti atbildet, par konkretam lietam, jo ir parak daudz neskaidribu uz ko pat pasi rf raditaji itka nevarot atbildet! Rf vnk ir klases kas ir stiprakas un viss.. tur neko nevar darit, jo speles raditaji to nau pabeigusi... Parsvara visas onlain speles ir dotas funkcijas un info pa visu, rf ir viena no spelem kam ta nau, protams visados web var atrast visadu informaciju, bet ticiet visu visur nevar atrast, ka ari uz visiem jautajumiem neviens nespes atbildet
Daudzos forumos esu dzirdejis neapmierinatibu ar rf bet tapat tie turpina spelet RF
Te piem: http://www.rfequilib...why-i-left.html laigan topics ir, kapec es aizgaju
![]()
Tas tikai manas un daudzu citu domas, taka man neintrese ko te kads komentes, ta vnk ir!
Posted 14 December 2008 - 15:26
Posted 20 December 2008 - 15:44
Posted 20 December 2008 - 15:49
Posted 21 December 2008 - 00:37
Gluzi vnk, KA teiks ta daris
. Var visadi testet.. kautvai parbadot bagus, lagus, cheatus, reitus... man jauprojam besi lieta, ka ir neredzamie reiti un tur neko nevar darit
, visos serveros pieredzejusies speletaji pa to sudzas, piemeram man ir chars 55 archons un peksni aizeju uz citu serv un dabuju toapasu klasi 55, bet atskiriba ka neesu archons, bet speks krietni atskiras, vai uztaisu tadu pasu, tik cita rase un ari nau archons bet itka ir stipraks bet reali ta nau... ammm intrasanti kapec....? Man pasam ir tada veida pieredze, un rf ir viean no spelem kur neviens nevares konkreti atbildet, par konkretam lietam, jo ir parak daudz neskaidribu uz ko pat pasi rf raditaji itka nevarot atbildet! Rf vnk ir klases kas ir stiprakas un viss.. tur neko nevar darit, jo speles raditaji to nau pabeigusi... Parsvara visas onlain speles ir dotas funkcijas un info pa visu, rf ir viena no spelem kam ta nau, protams visados web var atrast visadu informaciju, bet ticiet visu visur nevar atrast, ka ari uz visiem jautajumiem neviens nespes atbildet
Daudzos forumos esu dzirdejis neapmierinatibu ar rf bet tapat tie turpina spelet RF
Te piem: http://www.rfequilib...why-i-left.html laigan topics ir, kapec es aizgaju
![]()
Tas tikai manas un daudzu citu domas, taka man neintrese ko te kads komentes, ta vnk ir!
Posted 21 December 2008 - 03:03
Posted 21 December 2008 - 14:28
Nu cerams saitaisīs, nevis vērs ciet
![]()
![]()
![]()
Bet tomēr, tikai pēc jaunā gada
Solid.
Posted 22 December 2008 - 18:45
Posted 22 December 2008 - 18:59
Es ceru ka speles rate nebus parak pacelt...jo bus neiteresanti spelet ja visi jau 1menesa laika bus ar max 55LV
Gribetos lai ir taka bija..Bija loti iteresanti spelet.tape tik nacu uz so serveri spelet RF..
Citos jau pec 2menesi borings, nav ko darit..
Solid.
Posted 23 December 2008 - 12:31
x5 bus.
Posted 23 December 2008 - 13:25
RF bus pec JG uzreiz vai 1nedelas laika ???
Un Visi cari bus no jauna...ka pilnigi jauns serveris vai ar visiem vecajiem..
Ka ar x5 rate jau bija vai tas ir lielaks..?
Loti gaidu servera atversanos gribas paspelet ka vecajos labajos laikos..
Solid.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users