Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

Прямая связь с администрацией по скайпу: gods.dragon
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar
@  fr33 : (08 May 2025 - 17:53) griga eta samij zoskj dalbaeb etam server

Photo

[11.12.2008] - Cienījamie lietotāji!

• Please log in to reply
187 replies to this topic

#21 -Desa-

-Desa-

Ó÷èòåëü ðóññêîãî ÿçûêà

• Members
  • 267 posts

Posted 13 December 2008 - 00:07

njaa, uz testesanu varetu :D

es tik uz alkahola testesanu piesakos :)

Ps. Я просто герой из эротичных снов /pika4u/

#22 i`m just cool :)

i`m just cool :)
  • Members
  • 3 posts

Posted 13 December 2008 - 10:27

nu jaa es gribeetu uz to testeesanu pieteikties... Es ceru ka atveersana buus aatraak.. jo officaalais serveris ir ciet :( ES SAJUKSU PRATA... :D Nav kur vairs speeleet... :unsure: luudzu vai nevar atvert peec nedeelas testeesanu visiem?? plz

#23 Beng

Beng

Journeyman

• Members
  • 61 posts

Posted 13 December 2008 - 14:48

es tik uz alkahola testesanu piesakos :)

;)

Solid.

#24 Pump Up Iron

Pump Up Iron

Newbie

• Members
  • 12 posts

Posted 13 December 2008 - 16:50

Es ar labrāt patestētu. Serveri nevis alkoholu. :)
Smith - Cora 51lvl Absolute
Imortal - Cora 40lvl Absolute

#25 IvarDrink

IvarDrink

Newbie

• Members
  • 20 posts

Posted 13 December 2008 - 19:00

Ja var es ar piesakos :P
57ac off. 51bc off. 57+cc on

#26 Domino

Domino

Journeyman

• Members
  • 59 posts

Posted 13 December 2008 - 19:30

nu vnk lol
pasakiet kaa tieshi juus testesiet serveri (tie kas pieteicas)
eGames up5 Logtech 51+ CaNNabiS cora up6 Malibu 51+ HOLY bellato

#27 IvarDrink

IvarDrink

Newbie

• Members
  • 20 posts

Posted 13 December 2008 - 21:05

nu vnk lol
pasakiet kaa tieshi juus testesiet serveri (tie kas pieteicas)

Gluzi vnk, KA teiks ta daris :D . Var visadi testet.. kautvai parbadot bagus, lagus, cheatus, reitus... man jauprojam besi lieta, ka ir neredzamie reiti un tur neko nevar darit :P , visos serveros pieredzejusies speletaji pa to sudzas, piemeram man ir chars 55 archons un peksni aizeju uz citu serv un dabuju toapasu klasi 55, bet atskiriba ka neesu archons, bet speks krietni atskiras, vai uztaisu tadu pasu, tik cita rase un ari nau archons bet itka ir stipraks bet reali ta nau... ammm intrasanti kapec....? Man pasam ir tada veida pieredze, un rf ir viean no spelem kur neviens nevares konkreti atbildet, par konkretam lietam, jo ir parak daudz neskaidribu uz ko pat pasi rf raditaji itka nevarot atbildet! Rf vnk ir klases kas ir stiprakas un viss.. tur neko nevar darit, jo speles raditaji to nau pabeigusi... Parsvara visas  onlain speles ir dotas funkcijas un info pa visu, rf ir viena no spelem kam ta nau, protams visados web var atrast visadu informaciju, bet ticiet visu visur nevar atrast, ka ari uz visiem jautajumiem neviens nespes atbildet :D  Daudzos forumos esu dzirdejis neapmierinatibu ar rf bet tapat tie  turpina spelet RF :D Te piem: http://www.rfequilib...why-i-left.html laigan topics ir, kapec es aizgaju :P 

Tas tikai manas un daudzu citu domas, taka man neintrese ko te kads komentes, ta vnk ir!
57ac off. 51bc off. 57+cc on

#28 Solid`s

Solid`s

Novice

• Members
  • 25 posts
  • Interests:Buhaa !?!??!

Posted 14 December 2008 - 02:21

Lai izdodas.
Solid Kiwka

#29 Kristijana:)

Kristijana:)

Novice

• Members
  • 32 posts

Posted 14 December 2008 - 11:40

Gluzi vnk, KA teiks ta daris :D . Var visadi testet.. kautvai parbadot bagus, lagus, cheatus, reitus... man jauprojam besi lieta, ka ir neredzamie reiti un tur neko nevar darit :P , visos serveros pieredzejusies speletaji pa to sudzas, piemeram man ir chars 55 archons un peksni aizeju uz citu serv un dabuju toapasu klasi 55, bet atskiriba ka neesu archons, bet speks krietni atskiras, vai uztaisu tadu pasu, tik cita rase un ari nau archons bet itka ir stipraks bet reali ta nau... ammm intrasanti kapec....? Man pasam ir tada veida pieredze, un rf ir viean no spelem kur neviens nevares konkreti atbildet, par konkretam lietam, jo ir parak daudz neskaidribu uz ko pat pasi rf raditaji itka nevarot atbildet! Rf vnk ir klases kas ir stiprakas un viss.. tur neko nevar darit, jo speles raditaji to nau pabeigusi... Parsvara visas  onlain speles ir dotas funkcijas un info pa visu, rf ir viena no spelem kam ta nau, protams visados web var atrast visadu informaciju, bet ticiet visu visur nevar atrast, ka ari uz visiem jautajumiem neviens nespes atbildet :D  Daudzos forumos esu dzirdejis neapmierinatibu ar rf bet tapat tie  turpina spelet RF :D Te piem: http://www.rfequilib...why-i-left.html laigan topics ir, kapec es aizgaju :P 

Tas tikai manas un daudzu citu domas, taka man neintrese ko te kads komentes, ta vnk ir!

Nja es pirms ši servera speleju warzone51 kadus 6 menesus- atklasu godigi tur bez 4iitem neko nevar izdarit, ja to neklusi tur par 4iteru tad uz ta serera labak nespelet- mans iemesls kapec aizgaju ir tads ka tur no sakuma bija norm DC aizsardziba- pec kada laika hakeri atklaja ka taisit DC (((( Salidzinosi sito serveri tos kuri 4itoja ir Tiraka Pasacina.
"Pasaule iemēlēja cilvēku kad tas pasmaidīja" -Rabindrants Tagore

#30 Domino

Domino

Journeyman

• Members
  • 59 posts

Posted 14 December 2008 - 15:26

reali reitus tikai vari parbaudiitm, jo parsvara bagi ir speeles un tos labo codemasteri

#31 Byakuya

Byakuya
  • Members
  • 2 posts

Posted 20 December 2008 - 15:44

Nu, nav vel precizaku zinu, kad varetu but online?

#32 Mikrobs

Mikrobs

Novice

• Members
  • 38 posts

Posted 20 December 2008 - 15:49

tev iztaas ka ir ?? :)

#33 Äóê

Äóê

Novice

• Members
  • 35 posts
  • Interests:There were times is ran to hide....Afraid to show the other side.Alone in the night . ....WITHOUT YOU!!! But i no just who you are.. And i no you hold my heart ...

Posted 21 December 2008 - 00:37

Tu jau runa ka kautkads profesors:))))
My nickames - Beowulf , MUSTANG , DOOM , Dyk , Ares.

#34 Domino

Domino

Journeyman

• Members
  • 59 posts

Posted 21 December 2008 - 03:03

+1 :D

#35 poker-face

poker-face

Journeyman

• Members
  • 59 posts

Posted 21 December 2008 - 14:12

kautkas sāk iet lietas labā :)
Posted Image
Posted Image

#36 Beng

Beng

Journeyman

• Members
  • 61 posts

Posted 21 December 2008 - 14:28

Nu cerams saitaisīs, nevis vērs ciet :happy: :blink: :)
Bet tomēr, tikai pēc jaunā gada :(

Ja jau ir sakusi stradat pie servera, tad jau nevers ciet. :)

Solid.

#37 BlocK

BlocK

Novice

• Members
  • 30 posts

Posted 22 December 2008 - 18:45

Es ceru ka speles rate nebus parak pacelt...jo bus neiteresanti spelet ja visi jau 1menesa laika bus ar max 55LV
Gribetos lai ir taka bija..Bija loti iteresanti spelet.tape tik nacu uz so serveri spelet RF..
Citos jau pec 2menesi borings, nav ko darit..

#38 Beng

Beng

Journeyman

• Members
  • 61 posts

Posted 22 December 2008 - 18:59

Es ceru ka speles rate nebus parak pacelt...jo bus neiteresanti spelet ja visi jau 1menesa laika bus ar max 55LV
Gribetos lai ir taka bija..Bija loti iteresanti spelet.tape tik nacu uz so serveri spelet RF..
Citos jau pec 2menesi borings, nav ko darit..

x5 bus.

Solid.

#39 BlocK

BlocK

Novice

• Members
  • 30 posts

Posted 23 December 2008 - 12:31

x5 bus.

RF bus pec JG uzreiz vai 1nedelas laika ???
Un Visi cari bus no jauna...ka pilnigi jauns serveris vai ar visiem vecajiem..
Ka ar x5 rate jau bija vai tas ir lielaks..?
Loti gaidu servera atversanos gribas paspelet ka vecajos labajos laikos..

#40 Beng

Beng

Journeyman

• Members
  • 61 posts

Posted 23 December 2008 - 13:25

RF bus pec JG uzreiz vai 1nedelas laika ???
Un Visi cari bus no jauna...ka pilnigi jauns serveris vai ar visiem vecajiem..
Ka ar x5 rate jau bija vai tas ir lielaks..?
Loti gaidu servera atversanos gribas paspelet ka vecajos labajos laikos..

Reiti tie pasi, visi chari no 0 saks.

Solid.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users