Toggle shoutbox
Chat
|

Jautajums Administracijai..
Posted 14 December 2008 - 17:54
loti rupigi noskatijos abus video un man liekas vel smiekligak :PPhttp://baltgames.lv/...3944/dante_SH_2
http://baltgames.lv/...103943/Dante_SH
tur skaidri un gaishi redzams ka logas pasham kompis lago

un sh 2 klipa es neko aizdomigu neredzju vienkarshi pazuda un nebija vispar vairs

sh klipinja redzams tikai ka logas kompis noglukoja jo vinjs spieda iet talak a vinjs apstajas pamanijat???
un nakamaja bridi noobi staveja uz vietas a dante jau bija ara a logasu nosita kads cits

Posted 14 December 2008 - 17:56
vovann- tai video numur1... tu atshkjiriibu starp bk un elfu saskati?? :DDDD no kuras puses uz kuru staav elfa bultu maks, un kaa staav bk bb?? :DDDD,http://baltgames.lv/...3944/dante_SH_2
http://baltgames.lv/...103943/Dante_SH
+ ja veel elfs ir phono..(kraasas, cerams atshkjir, neesi tak daltonikjis.. :DDDD) :DDDDDDD nesmiidini tautu,
a otrajaa... pavaicaa kotenok, kaa tas viss ir noticis, jo nevar savaadaak tur neko saprast.... :DDD ko veel vairaak no 16gadiiga "GM" var prasiit.. pat nezinu....
ja nespeej pieraadiit savu kompetenci, labaak pat nemeegjini.. :DDDD Shanahan, cerams on..

Posted 14 December 2008 - 18:03
muļķi atdarināšu to ko redzeju ar punktiņiem tātad normāli būtu tā tu ej .............................................................................. un esi galaa a tu .... ,,,,,,,,,,,,,, ... un esi kka galaa.. padomā loģiski mums tip acis pierē nav? ar komatu ir attainota ta vieta kur tu kka peksni pazudi..just SM... pasaki, kaa izpauzhas SH.... nedomaaju, ka speej saprast, ka taa video proga nenem kantru vienu posmu, un ka tu pats speej atskjirt bk no elfa(bk bb staav savaadaak nekaa elfa bultu maks),
kas pie tam ir phono.... nejaucies, ja nejeedz atshkjiriibas... :DDD
Vovann.... tev kaaarteejais ignore iesleegts..? :DDD
Posted 14 December 2008 - 18:08
ja un pirmaja video skaidri redzams elfs pietam fonovovann- tai video numur1... tu atshkjiriibu starp bk un elfu saskati?? :DDDD no kuras puses uz kuru staav elfa bultu maks, un kaa staav bk bb?? :DDDD,
+ ja veel elfs ir phono..(kraasas, cerams atshkjir, neesi tak daltonikjis.. :DDDD) :DDDDDDD nesmiidini tautu,
a otrajaa... pavaicaa kotenok, kaa tas viss ir noticis, jo nevar savaadaak tur neko saprast.... :DDD ko veel vairaak no 16gadiiga "GM" var prasiit.. pat nezinu....
ja nespeej pieraadiit savu kompetenci, labaak pat nemeegjini.. :DDDD Shanahan, cerams on..

nu gan divaina atieksme

Posted 14 December 2008 - 18:10
tas pats ir ja tavs kompis lago un tu meigini nofilmet visus kas atrodas k3 tad sakuma pasaki lai administracija uztaisa rr serverim lai nav tik lieli lagimuļķi atdarināšu to ko redzeju ar punktiņiem tātad normāli būtu tā tu ej .............................................................................. un esi galaa a tu .... ,,,,,,,,,,,,,, ... un esi kka galaa.. padomā loģiski mums tip acis pierē nav? ar komatu ir attainota ta vieta kur tu kka peksni pazudi..

jo mans kompis velk vel labakas speles pat neraustoties a egames raustas ka traks

tad jau es ar varu filmet lagus un liec banus viniem par lagiem :PP
Posted 14 December 2008 - 18:28
Nu ziniet saada veida nu galigi nav verts balsot par egames kaut kados mu TOPos vai tamlidzigi. Administracijai tas ir janopelna vismaz ar pareizu ricibu un vienlidzibu pret visiem!
Posted 14 December 2008 - 18:30
Posted 14 December 2008 - 18:37
mjaНепонел про какой ты меч говаришь.... причём тут ельф??? Ты шёл шёл и пропал по среди экрана.... лагов не было...

paskaties vel kadu reizi

labi redzami lagi

ieskaties vel pirmaja video elfu neredzi????????
no dantes nav ne minjas
tur labi redzami ka logas lagi ir

kas tev tas par atmazkam

te vispar vel kads no adminitracijas ir????????
Posted 14 December 2008 - 18:43

saliksim video pilnu no vieniem lagiem tad redzes ka atkal banus neliks jo redz tie tak myhem vini nekad nelieto chitus
tad bus pa visam cita runa

laikam atrak neko nesaprot kamer nesak filmet visus

riebjas tada nolaidiga un pasiva administracijas riciba

pavisam vienkarshi tadus video dabut noslogojam kompi iesledzam skype + torentus un nakam ieksa spele ar frype

sanaks loti smuki video

Posted 14 December 2008 - 18:49
es tev, Vovann, censos ieskaidrot, ka video proga, ko lieto Logas, nav pilniiga, ka taa nenem kaadu posmu kantru.... es to vairaak neatkaartoshu.... tev taapat truukst pieredzes, lai vadiitu jebkaadu, tik nopietnu projektu..mja
nebija lagi :PPPPPPP
paskaties vel kadu reizi)
labi redzami lagi)
ieskaties vel pirmaja video elfu neredzi????????
no dantes nav ne minjas
tur labi redzami ka logas lagi ir
kas tev tas par atmazkam
te vispar vel kads no adminitracijas ir????????
Posted 14 December 2008 - 18:53
lagos buus ne pajokam... nedaraat taa- bus man kaa man ir tagad....ok labi turesim vovan pie varda saksim filmet lagus
)
saliksim video pilnu no vieniem lagiem tad redzes ka atkal banus neliks jo redz tie tak myhem vini nekad nelieto chitus
tad bus pa visam cita runa
laikam atrak neko nesaprot kamer nesak filmet visus
riebjas tada nolaidiga un pasiva administracijas riciba
pavisam vienkarshi tadus video dabut noslogojam kompi iesledzam skype + torentus un nakam ieksa spele ar frype)
sanaks loti smuki video
Posted 14 December 2008 - 18:57
Posted 14 December 2008 - 20:44
PS Есть 2 видео... на 2ух видео лаги??? не может быть...хотели-бы на лагах баны сатвить уже бы весь Heros в бане бал-бы а не Dante... Было-бы 1 видео не было-бы бана... а так 2 видео... всё я больше не отвечу...
PSS сори что по русски!
Posted 14 December 2008 - 21:33

saprati voldinj

sakam filmet

lai liek banus

Posted 23 December 2008 - 23:30

Posted 24 December 2008 - 12:17
SH= speed hack!kads var pateikt kas ir SH ?

Posted 24 December 2008 - 19:53

Posted 28 December 2008 - 13:25

4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users