Toggle shoutbox
Chat
|

Par Nekartibaams Cs Laikaa
Posted 09 December 2008 - 23:06
Posted 10 December 2008 - 01:25
Kur tu redzi tur Chitus??? un kadi privelegija?? vin6 specialii bija bez items... vin6 atrod 1 bagu
par to dabuja banu uz menesi...viss laiks pabeigts
vovan Tu visiem esi apriebies, Tu vispaar atbildi par to ko saki, Tu pateici Raysen banned uz 30 gadiem...tad turi vaardu ept...., kur tu izraavi ka meenesis?....
Posted 10 December 2008 - 07:24
Domaju ka tas ir SH, bet shaubijosvovan Tu visiem esi apriebies, Tu vispaar atbildi par to ko saki, Tu pateici Raysen banned uz 30 gadiem...tad turi vaardu ept...., kur tu izraavi ka meenesis?....

Posted 10 December 2008 - 12:53
teperj na vseh CS budut v objazatelnom porjadke prisudstvovatj GMi...
vot eta haroshaja novost, no pust ne toljko odin gm a neskoljko, naprimer 3

Posted 10 December 2008 - 12:55
Domaju ka tas ir SH, bet shaubijos
![]()
bet tad varbuut tu iisti neorenteejies tajaa chiitu noteikshanaa, tajaa video ar almazu vinam, ir tikai elfa def ++ bet ms nav, tapeec nevajg staasrtiit ka ar ms un elf buff shitaa var buut, tikai ar elf buff taa nevar buut chali...pieprasu banu vinjam, vismaz tad raysena vietaa liec vinjam, lai kkads taisniigums

Posted 10 December 2008 - 14:30
Almazik jau banaa... pagaidam uz 3 dienam... es visu noskaidro6u un bus vai uunbun vai 100% banbet tad varbuut tu iisti neorenteejies tajaa chiitu noteikshanaa, tajaa video ar almazu vinam, ir tikai elfa def ++ bet ms nav, tapeec nevajg staasrtiit ka ar ms un elf buff shitaa var buut, tikai ar elf buff taa nevar buut chali...pieprasu banu vinjam, vismaz tad raysena vietaa liec vinjam, lai kkads taisniigums
![]()
![]()

Posted 10 December 2008 - 16:52
Nesaprotu kapec Raysens atbanots? Par tik izteiktu chiitosanu un vel pie tam gamemasteru privilegiju izmantosanu CS laikaa savas guild laba, butu cilveku jasoda vismaz tikpat, kaa sh cheaterus un vairak. Gamemasters ir domats lai parraudzitu speli nevis izveidotu kadai gildei privilegijas...
Tada gadijuma jau kapec neatbanot ari pie reizes danti? Ko vins izdarijis es vispar nezinu un visticamak ari neko CS laikaa... Nesaprotams bans, kamer citiem nonem banus par tiesam smagiem noziegumiem....
kaadu tev bagu, parasts admina teleports un tiesibu izmantoshana serveri guilda labaa... un es pat pats vel redzeju kad vinsh man apgjerbies blakus iesleedzas sh un sita ar tvistu un nereaali grieza un trakoja bljaustitamies ha4u ban mu zb... es staveju switcha un nepaspeju fraps iesleegt... un tagad atkal shis sagribejis spelet un jus shim unban ??
Posted 10 December 2008 - 17:12
Nav video ar SH..nav banu... es neteleporteju vinju...kaadu tev bagu, parasts admina teleports un tiesibu izmantoshana serveri guilda labaa... un es pat pats vel redzeju kad vinsh man apgjerbies blakus iesleedzas sh un sita ar tvistu un nereaali grieza un trakoja bljaustitamies ha4u ban mu zb... es staveju switcha un nepaspeju fraps iesleegt... un tagad atkal shis sagribejis spelet un jus shim unban ??

Posted 10 December 2008 - 18:31
Nu tas ir apmeram kaa banka panem un atskaita visiem saviem klientiem 1000 latus tikai tapec, ka viniem ir tada iespeja to izdarit un pec tam pasmejas par tiem...
Laudis miilie, kur ir juusu gods???
Posted 10 December 2008 - 18:43
ko?Labi sh ir vai nav ta ir viena lieta. Daudz svarigak man likas, ka gamemasters atlavaas taadu prikolu, ka CS laikaa izmantot savas gildes laba adminu tiesiibas, kas ir vel trakak neka visi sh...
Nu tas ir apmeram kaa banka panem un atskaita visiem saviem klientiem 1000 latus tikai tapec, ka viniem ir tada iespeja to izdarit un pec tam pasmejas par tiem...
Posted 10 December 2008 - 18:53

Posted 10 December 2008 - 23:06
Labi sh ir vai nav ta ir viena lieta. Daudz svarigak man likas, ka gamemasters atlavaas taadu prikolu, ka CS laikaa izmantot savas gildes laba adminu tiesiibas, kas ir vel trakak neka visi sh...
ko?
Es runaju par sito:
Posted 10 December 2008 - 23:36
Nu un kapec tas ir gilde labaa?vin6 bija bez drebes.... vin6 ta pat pameiginaЦИТАТА(Marcha @ Dec 10 2008, 06:31 PM)
Labi sh ir vai nav ta ir viena lieta. Daudz svarigak man likas, ka gamemasters atlavaas taadu prikolu, ka CS laikaa izmantot savas gildes laba adminu tiesiibas, kas ir vel trakak neka visi sh...
Es runaju par sito:

3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users