Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

Par Nekartibaams Cs Laikaa

• This topic is locked This topic is locked
33 replies to this topic

#21 Marcha

Marcha

Newbie

• Members
  • 13 posts

Posted 09 December 2008 - 23:06

Hmm tas, ka vins nomirstot vislaik teleportejas atpakal uz to pasu vietu pils ieksienee un blaustijas ka mu ir apnicis??? Tas tagad skaitas buga atrasana?

#22 eminem88

eminem88

Novice

• Members
  • 33 posts

Posted 10 December 2008 - 01:25

Kur tu redzi tur Chitus??? un kadi privelegija?? vin6 specialii bija bez items... vin6 atrod 1 bagu :) par to dabuja banu uz menesi...viss laiks pabeigts :)

vovan Tu visiem esi apriebies, Tu vispaar atbildi par to ko saki, Tu pateici Raysen banned uz 30 gadiem...tad turi vaardu ept...., kur tu izraavi ka meenesis?....

#23 vovann

vovann

Raysen

• Members
  • 6142 posts
  • Interests:Люблю большие сиськи ^_^

Posted 10 December 2008 - 07:24

vovan Tu visiem esi apriebies, Tu vispaar atbildi par to ko saki, Tu pateici Raysen banned uz 30 gadiem...tad turi vaardu ept...., kur tu izraavi ka meenesis?....

Domaju ka tas ir SH, bet shaubijos :) :wub:
Posted Image

Реферальная ссылка Ultima Online: клац сюда.

#24 eminem88

eminem88

Novice

• Members
  • 33 posts

Posted 10 December 2008 - 12:53

teperj na vseh CS budut v objazatelnom porjadke prisudstvovatj GMi... ;)

vot eta haroshaja novost, no pust ne toljko odin gm a neskoljko, naprimer 3 :)

#25 eminem88

eminem88

Novice

• Members
  • 33 posts

Posted 10 December 2008 - 12:55

Domaju ka tas ir SH, bet shaubijos :) :wub:

bet tad varbuut tu iisti neorenteejies tajaa chiitu noteikshanaa, tajaa video ar almazu vinam, ir tikai elfa def ++ bet ms nav, tapeec nevajg staasrtiit ka ar ms un elf buff shitaa var buut, tikai ar elf buff taa nevar buut chali...pieprasu banu vinjam, vismaz tad raysena vietaa liec vinjam, lai kkads taisniigums :blush: :wub: :wub:

#26 vovann

vovann

Raysen

• Members
  • 6142 posts

Posted 10 December 2008 - 14:30

bet tad varbuut tu iisti neorenteejies tajaa chiitu noteikshanaa, tajaa video ar almazu vinam, ir tikai elfa def ++ bet ms nav, tapeec nevajg staasrtiit ka ar ms un elf buff shitaa var buut, tikai ar elf buff taa nevar buut chali...pieprasu banu vinjam, vismaz tad raysena vietaa liec vinjam, lai kkads taisniigums :blush: :wub: :wub:

Almazik jau banaa... pagaidam uz 3 dienam... es visu noskaidro6u un bus vai uunbun vai 100% ban :) bet ne par to video kur vin6 stav un vinjam sit pa 500.. bet par to kur vin6 Killl 3 BK full :)
Posted Image

#27 voldinsh

voldinsh

Player

• Members
  • 184 posts

Posted 10 December 2008 - 16:52

Nesaprotu kapec Raysens atbanots? Par tik izteiktu chiitosanu un vel pie tam gamemasteru privilegiju izmantosanu CS laikaa savas guild laba, butu cilveku jasoda vismaz tikpat, kaa sh cheaterus un vairak. Gamemasters ir domats lai parraudzitu speli nevis izveidotu kadai gildei privilegijas...
Tada gadijuma jau kapec neatbanot ari pie reizes danti? Ko vins izdarijis es vispar nezinu un visticamak ari neko CS laikaa... Nesaprotams bans, kamer citiem nonem banus par tiesam smagiem noziegumiem....

kaadu tev bagu, parasts admina teleports un tiesibu izmantoshana serveri guilda labaa... un es pat pats vel redzeju kad vinsh man apgjerbies blakus iesleedzas sh un sita ar tvistu un nereaali grieza un trakoja bljaustitamies ha4u ban mu zb... es staveju switcha un nepaspeju fraps iesleegt... un tagad atkal shis sagribejis spelet un jus shim unban ??

#28 vovann

vovann

Raysen

• Members
  • 6142 posts

Posted 10 December 2008 - 17:12

kaadu tev bagu, parasts admina teleports un tiesibu izmantoshana serveri guilda labaa... un es pat pats vel redzeju kad vinsh man apgjerbies blakus iesleedzas sh un sita ar tvistu un nereaali grieza un trakoja bljaustitamies ha4u ban mu zb... es staveju switcha un nepaspeju fraps iesleegt... un tagad atkal shis sagribejis spelet un jus shim unban ??

Nav video ar SH..nav banu... es neteleporteju vinju... :unsure:
Posted Image

#29 Marcha

Marcha

Newbie

• Members
  • 13 posts

Posted 10 December 2008 - 18:31

Labi sh ir vai nav ta ir viena lieta. Daudz svarigak man likas, ka gamemasters atlavaas taadu prikolu, ka CS laikaa izmantot savas gildes laba adminu tiesiibas, kas ir vel trakak neka visi sh...
Nu tas ir apmeram kaa banka panem un atskaita visiem saviem klientiem 1000 latus tikai tapec, ka viniem ir tada iespeja to izdarit un pec tam pasmejas par tiem...
Laudis miilie, kur ir juusu gods???

#30 vovann

vovann

Raysen

• Members
  • 6142 posts

Posted 10 December 2008 - 18:43

Labi sh ir vai nav ta ir viena lieta. Daudz svarigak man likas, ka gamemasters atlavaas taadu prikolu, ka CS laikaa izmantot savas gildes laba adminu tiesiibas, kas ir vel trakak neka visi sh...
Nu tas ir apmeram kaa banka panem un atskaita visiem saviem klientiem 1000 latus tikai tapec, ka viniem ir tada iespeja to izdarit un pec tam pasmejas par tiem...

ko?
Posted Image

#31 SexyГопник

SexyГопник

Novice

• Members
  • 35 posts
  • Interests:Чёткость ж)

Posted 10 December 2008 - 18:53

У Волдиньша так красиво банки с ХП " уплывают " ;D
Posted Image

#32 Marcha

Marcha

Newbie

• Members
  • 13 posts

Posted 10 December 2008 - 23:06

ЦИТАТА(Marcha @ Dec 10 2008, 06:31 PM)

ko?

Es runaju par sito:

#33 Artemy Shan

Artemy Shan

Founder

• Administrators
  • 21283 posts

Posted 10 December 2008 - 23:34

nu vot zabanim paro4ku full resetov na 30 let ;)
Наш канал в discord

In God We Trust!

#34 vovann

vovann

Raysen

• Members
  • 6142 posts

Posted 10 December 2008 - 23:36

ЦИТАТА(Marcha @ Dec 10 2008, 06:31 PM)

Es runaju par sito:

Nu un kapec tas ir gilde labaa?vin6 bija bez drebes.... vin6 ta pat pameigina :) un pastastija man :) viss ok :) Don't worry :)
Posted Image

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users