Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

Прямая связь с администрацией по скайпу: gods.dragon
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar
@  fr33 : (08 May 2025 - 17:53) griga eta samij zoskj dalbaeb etam server

Photo

Kas Par Jauniem Noteikumiem

• This topic is locked This topic is locked
39 replies to this topic

#1 surviver

surviver

Player

• Members
  • 211 posts

Posted 18 October 2009 - 22:47

PARADAT MAN KUR IR RAKSTITS KA IR TAADS NOTEIKUMS KA DRIIKST AIZSUTIT ADMINAM SCREEN UN ADMINS DRISKT APGRAIZIT ????????
est problemi ?

#2 sudrabs

sudrabs

Newbie

• Members
  • 11 posts

Posted 18 October 2009 - 22:50

PARADAT MAN KUR IR RAKSTITS KA IR TAADS NOTEIKUMS KA DRIIKST AIZSUTIT ADMINAM SCREEN UN ADMINS DRISKT APGRAIZIT ????????

drīz ne tik tā varēs darīt , kkads sviests vnk :D viņi manliekas pat nemāk iztūlkot vārdu degredējies :D :D

#3 vovann

vovann

Raysen

• Members
  • 6142 posts
  • Interests:Люблю большие сиськи ^_^

Posted 18 October 2009 - 22:51

Bet nav nekur raktīts, ka tā nedrīkst darīt.
Posted Image

Реферальная ссылка Ultima Online: клац сюда.

#4 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 18 October 2009 - 22:52

+1
Lūdzu parādi kur ir rakstīts, ka nedrīkst ?

Edit: Jebkurš servera administrācijas lēmums ir pareizs un nav apspriežams un nosodāms.

#5 surviver

surviver

Player

• Members
  • 211 posts

Posted 18 October 2009 - 22:56

kas jus totali dauni , vai ? kko gudraku nevarejat izdomaat ? izdomajam jaunus noteikumus ? ir rakstits ka nedrikst aizsvitrot un apgreizt , un jums ir tadas pasas tiesibas ka mums , un visi velas redzet ka tas viss nau pastaisits ! nee man vnk patiik , uzrakstat mu : JUS VISI ESAT "loxi" , un pasakat a kur rakstits ka admini nedrikst lamaties ... mani vnk fascineja jusu teiktais , ejat deirst.

apniki tu editot kamer es rakstu , uzrakstu skatos o jau papildinaja savu gudro ideju

P.S saku jau ieprieks paldies par READ ONLY UZ 3 DIENAM! (vai kko trakaku)
est problemi ?

#6 vovann

vovann

Raysen

• Members
  • 6142 posts
  • Interests:Люблю большие сиськи ^_^

Posted 18 October 2009 - 22:57

surviver, np =]
Posted Image

Реферальная ссылка Ultima Online: клац сюда.

#7 just

just

Novice

• Members
  • 27 posts

Posted 18 October 2009 - 22:58

Domaju butu jauzraksta ko driikst un ko nedriikst daudz kas nav pateikts bet uzskatu ka tas daudziem ir pašsaprotami ka to lbk nedariit ka visam ir savas robežas reali vienam atvainojos ta teikt "krievam" kko uzbrauc pec entajiem vinja uzbraucieniem ko protams neviens nenoskrenoja un neatsutija jums vinjam viens drosmigs uzbrauc un uzreiz bans reali ja ienaktu biezak serverii redzetu ka krievi apspiez tos latviesus serveri paprasiis kko pa krieviski pateiksi pretii pa latviski klapes uzreiz tevi nost es vainigs ka nemaku krievu valodu? reali uzskatu sita viss ar to tipa naida kurinasanu padarisana sviests katru dienu kads kadam uzdirs un ja atminja nevil vimpels daudziem kko dir*as virsuu un sudrabs tikai uzbrauca pretii ja nemaldos vinjs teica ka latviesi kkadi *** un njamm neuzskatu jusu ricibu par vajadzibu neapzinoties visu kas notika dotajaa situacija

#8 veseny*

veseny*

Clannad

• Members
  • 5181 posts
  • Interests:Мне мало что интересно

Posted 18 October 2009 - 22:59

Kāda ir atšķirība, kas sūtīja šo screen?

Es redzēju viņu tīrā veidā, un tur ir 4.1 pārkāpums.

Jebkurš servera administrācijas lēmums ir pareizs un nav apspriežams un nosodāms.

Saproti?
Nobody dies a virgin... Life fucks us all... © Kurt Cobein
Posted Image
Posted Image

#9 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 18 October 2009 - 23:01

Viņš takš nesaprot.
un es nezinu, ko viņš cenšas panākt :D

#10 just

just

Novice

• Members
  • 27 posts

Posted 18 October 2009 - 23:01

Jebkurš servera administrācijas lēmums ir pareizs un nav apspriežams un nosodāms.

Saproti?

saprotu un tad jautajums kpc to kurš uzsaka visu šo padarišanu nesoda? tpc ka vinjam vairak naudas kkur 150 ls ielicis jums te par savu + all setu 3 lvl wingiem +all bb + all ? sviests reali

#11 sudrabs

sudrabs

Newbie

• Members
  • 11 posts

Posted 18 October 2009 - 23:23

Saproti?

kādreiz būtu labāk iztulkojos vārdu degredējies nevis gudri dirsis ka tavs lēmums ir pareizs , jūs visus es tgd cista varu nosaukt par degredejusiem , ka tik savai tautai dirsu paostīt - liekat man kvaij visu mēnesi tāpat jūs neuzklausat nevienu spēlētāju un diskusijas par to ka ir garlaicīgi spēlēt vsp nenjemat vērā ! skaitās vel admini !
ar cieņu vladimirs

#12 Dexterss

Dexterss

Expert

• Members
  • 1052 posts

Posted 18 October 2009 - 23:25

Man piemeram piekast kas ,ko un kur ieliek.Svarigi ir tas-kas tur raxtits!Ja butu kas tam ligzigs raxtits par Latvieti,te ne vienam prata neienaktu to apspriest!
Kapec jus domajat ,ka shaja gadijuma buss kads iznemums?Un vai tiesham tik aprobezoti cilveki sheit spele,ka pielauj domas,ka admini kadu speletaju atsevishki aistav? ))Naivie cilvecini...
Mayhem 4-ever.

#13 just

just

Novice

• Members
  • 27 posts

Posted 18 October 2009 - 23:28

Man piemeram piekast kas ,ko un kur ieliek.Svarigi ir tas-kas tur raxtits!Ja butu kas tam ligzigs raxtits par Latvieti,te ne vienam prata neienaktu to apspriest!
Kapec jus domajat ,ka shaja gadijuma buss kads iznemums?Un vai tiesham tik aprobezoti cilveki sheit spele,ka pielauj domas,ka admini kadu speletaju atsevishki aistav? ))Naivie cilvecini...

neuzskatu tevi par kkadu pasaules karali lai teiktu kurs ir naivs un kurš nee es vnk saku kā reali ir ka tam kurš visu uzsak krievam neko neizdara a latvietim kurš viens sacelas par visiem kko preti pateica par tiem entajiem uzbraucieniem uz latviešiem bans uzreiz tas nav normali vnk ;)

#14 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 18 October 2009 - 23:32

neuzskatu tevi par kkadu pasaules karali lai teiktu kurs ir naivs un kurš nee es vnk saku kā reali ir ka tam kurš visu uzsak krievam neko neizdara a latvietim kurš viens sacelas par visiem kko preti pateica par tiem entajiem uzbraucieniem uz latviešiem bans uzreiz tas nav normali vnk ;)

Nu ko tu mēģini panākt, lai noņem ban ?!

Tur vairs neko nevar darīt :)

#15 just

just

Novice

• Members
  • 27 posts

Posted 18 October 2009 - 23:33

bl* man pilnigi pie*rāst pa to banu vnk reali zijibal ta servera situacija kas te ir tipa lv serveris skaitas varu dereet puse admini pat pa latviski nerubii..

#16 sudrabs

sudrabs

Newbie

• Members
  • 11 posts

Posted 18 October 2009 - 23:34

vecīt es gribu tik taisnību ;) lai viņi beidzot iztulko vārdu degredējies , vnk skaitās admini , bet neredzu ka kads te admins ir savā vietā !!
google translater varat visu iztulkot sauliites ;)

ar cieņu vladimirs no rēzeknes

#17 RUDIS

RUDIS

Senior Player

• Members
  • 532 posts

Posted 18 October 2009 - 23:40

vecīt es gribu tik taisnību ;) lai viņi beidzot iztulko vārdu degredējies , vnk skaitās admini , bet neredzu ka kads te admins ir savā vietā !!
google translater varat visu iztulkot sauliites ;)

ar cieņu vladimirs no rēzeknes

Manis pēc tu vari būt vladimirs no vitenpiskas :D
lemums ir pieņemts un viss ; )

#18 Dexterss

Dexterss

Expert

• Members
  • 1052 posts

Posted 18 October 2009 - 23:41

bl* man pilnigi pie*rāst pa to banu vnk reali zijibal ta servera situacija kas te ir tipa lv serveris skaitas varu dereet puse admini pat pa latviski nerubii..

uz ko esi gatavs deret?V.n.k te daudzi ir adekvati cilveki,un tiem cilvekiem nav pienemams tavs dzives skatijums,ja esi nacikis tev te nav vietas!Te cilveki atpushas no realas dzives,ta ir spele ja neesi pamanijis!
Mayhem 4-ever.

#19 sudrabs

sudrabs

Newbie

• Members
  • 11 posts

Posted 18 October 2009 - 23:42

Labi paldies adminiem par to ka izskaidroja '' manu ķipa naida kurināšanu '' :excl:
cerams šo arī nebūs jāprasa ,lai kāds iztūlko

#20 just

just

Novice

• Members
  • 27 posts

Posted 18 October 2009 - 23:43

Manis pēc tu vari būt vladimirs no vitenpiskas :D
lemums ir pieņemts un viss ; )

vecīt man vienalga sudrabam ir bans vai nav bet padoma nu tu butu sudraba vieta es butu ta krieva vieta es saku ai latviesi dauni tiri piri dirsu dirsu virsuu kko un tad peksni tev uznak dusma un tu pasaki tu stulbais krievs pats pa latviski nesaproti un vel mus pa stulbiem bezmazvai sauc un par to dabu banu ka aizstavi savu godu ko viens pumpains datorķems kurš 24/7 onlaina kas vien liecina ka realas dzives nekadas nav apsauka tevi un tavu tautu?

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users