Toggle shoutbox
Chat
|

Drop, Kantru Event, +4,+5 Box
Posted 13 September 2009 - 14:21
+4 box - Visu laiku krīt kkadi Flail un bow elfa prastie, es mocos nosist +4 lai no viņa pirmie itemi kristu ?? Uzlieciet viņam dropu lielāku uz excl GD, phoenix utt... man bijuši 10 +4 un visu laiku kkadi 1. weponi krīt laukā, uzlieciet, kaut excl ringi vai pendanti krīt, nevis 1. weponi.. tam ir domāts box +1,+2,+3
+5 box - man pat bail iet, ka es neigrābjos, bet tam dropam vajadzētu būt uz excl SOD, dark soul, GD.. utm, bet arī gadās, ka parastie bow izkr;it..
Posted 13 September 2009 - 16:01

Posted 13 September 2009 - 16:36

Posted 13 September 2009 - 16:45
pirksti jēli nav no rakstīšanas ?
nee, man vnk pa visu šo laiku apriebās klusēt + mani neviens neklausās, rakstu rus forumā, admini lasa, bet nesaprot

Posted 13 September 2009 - 17:59

Posted 13 September 2009 - 20:04
vot tik pat skaisti, un gari raksti Krievu Valodā, tad atbildēs ātri tev
nemāku ;D
P.S ADMINI LASA ŠEIT ??
Guest_Boomtech_*
Posted 13 September 2009 - 20:31
P.S. Protams, ka mēs lasam arī LV sadaļu forumā. Pavisam cita lieta - tagad tavs teksts ir skaidrs un saprotams!
Posted 13 September 2009 - 21:08
Pasākumi, kā arī to balvas tiks uzlabotas un sabalansētas nākošajā nedēļā!
P.S. Protams, ka mēs lasam arī LV sadaļu forumā. Pavisam cita lieta - tagad tavs teksts ir skaidrs un saprotams!
Bet Jūs esat padomājuši, cik ilgi ir atvērts serveris un, ka ti ktas nebija jādara pirmajās dienās ? Tas darbs ir uz 1h maximums.. un tā ir viena no galvenajām spēles sastāvdaļām (questi), lai cilvēkiem nebūtu garlaicīgi spēlēt..
Posted 13 September 2009 - 21:18
Posted 13 September 2009 - 21:27
Posted 13 September 2009 - 21:59
Vienīgais debīlisms ir tas ka ancient items var iegūt tikai castle siege uzvarētāji. :/
Posted 13 September 2009 - 22:06
nu tolks tev no tā exc DK??? lai tiem kau nau kur naudu bāzt, lai pērk. Uzreiz nereāli kruts būsi?
Vienīgais debīlisms ir tas ka ancient items var iegūt tikai castle siege uzvarētāji. :/
Jā būšu kruts, varbūt es pats arī gribu kko salasīt, ko sastāda pati spēle uz izdzīvošanu utt, līzd pēc kāda laika MU izdomāja sms shop, sākumā visi serveri bija veidoti hobija pēc, nevis naudas pelnīšanas... Un vāca visi setus un bija krutāks tas kurš labāku savāc nevis kurš labāku nopērk, varbūt man ir interese pašam savākt setu, tas tev jau naudas pilna pakaļa tad ej un pērc dārgākos setus, bet nevajadzētu spēli ierobežot, ka šopā var nopirkt un dropā nevar dabūt, tas čakarē visu spēli..
es kantru event ieliktu dk vm sunlight utt armorus dropa ne exc un viss =] jo reali tas events ir katru dienu, un parpildit visu serveri ar exc? - kada jega?
Ir tolks, jo spēlē simtiem cilvēku un serveris nebūtu pārpildīts, jo padali uz visiem tos excl itemus.. vismaz cilvēki lauztos uz to Kantru event un būtu azarts būt stiprākajam, lai tiktu pie tā itema.. tā ir spēles sastāvdaļa..
Posted 13 September 2009 - 22:46
ancient itemi krit ari citas mapes tikai 1 no 99999999 mobnu tolks tev no tā exc DK??? lai tiem kau nau kur naudu bāzt, lai pērk. Uzreiz nereāli kruts būsi?

P.S kantru event varetu ielikt parastos DK VM u.t.t +ierochus labos +7+11+luck
Posted 13 September 2009 - 23:03

un tagad ja taja kantru event kritis ara visi labakie exc (kaa noob serveros) tad katrs kas online 1 reizi uz vinu vares iet ja???

resetniki savaks visus labakos exc un tik pardos vinus. ko vel tu gribeji?
tapec jau tos setus var nopirkt pa istu naudu nevis kaut kadu zen, tie ir neiespejami iegut spele un tas ir zbis.
Posted 13 September 2009 - 23:57
:D:D loooool
un tagad ja taja kantru event kritis ara visi labakie exc (kaa noob serveros) tad katrs kas online 1 reizi uz vinu vares iet ja???doma ko raksti.
resetniki savaks visus labakos exc un tik pardos vinus. ko vel tu gribeji?
tapec jau tos setus var nopirkt pa istu naudu nevis kaut kadu zen, tie ir neiespejami iegut spele un tas ir zbis.
tātad mums te viens liels gudrinieks, atbilde, lai pārdod, noobiem būs iemesls sist resetus augšā, un ja serveris apstāvēs bez vaipiem 2+ gadus, tad gadā 300 itemi apmēram.. pēc pirmā gada jau top 100 būs ar max resiem, tici man.. Un lai arī pārdod tos itemus, bonusi tpt apgrozīsies, cits noperk to, atkal TAX aiziet + vēl bonusus piepērk, jo pārdod un pērk ko jaunāku.. Un uzlikt to bossa hp lielu, sitīs 10 cilvēki un ne vienmēr kruitākais nositīs.. + ja tev nepatīk mana ideja, tad iesaki, kur lai vēl krīt labie itemi izņemot SMS shop, ja kkas nepatīk ej spēlē uz MAIN un varēsi gadu kačāties līdz tiksi tajā kantru eventā un vēl gadu varēsi bossu sist !
Posted 13 September 2009 - 23:59

Posted 14 September 2009 - 00:41
Posted 14 September 2009 - 01:02
vold ej strada par adminuuzlieciet vēl no boxiem, lai krīt ringi un pendanti !

Posted 14 September 2009 - 01:19
ja visur kristu tikai DK .GD utt.tad no egames nebūtu jēga.
Voldinj Sapņojot aizver aics

šeit nav 3 dienu severis un es ceru ,ka arī nebūs

Posted 14 September 2009 - 01:59
Kādu tev tur adminu.
ja visur kristu tikai DK .GD utt.tad no egames nebūtu jēga.
Voldinj Sapņojot aizver aics
šeit nav 3 dienu severis un es ceru ,ka arī nebūs
paradi kaut vienu vietu kur kriit dk itemi excl ?? uz bossu var uzlikt plashu dropu, uz to kantru bossu, tur varetu platina sunligh dk utt, lai savaktui vienu pilnu setu tev buutu gads jastaiga un visu laiku viņš janosit, ko neizdarīto, jo būtu vēl 30 cilvēki, kas ietu ar mērķi, tas padarītu spēli interesantāku.. un tu gadu vāktu to setu.. jo nevienmer izkrit tas ko mekl;e un ne vienmēr opcija jo eksistē +mana,, unn ši itemi uzstādītu shopa tirgošanās vērtību, jo stauji b;esiem un joliem vert. kriitas.. UTT... Katram mīnusam ir savi plusi...
arī tev teikšu parādi veidu kā tikt pie excl DK item, ja to drops ir 0, tika icaur sms shopu ? tad jēga no tā itema, varbūt itemus injemt un laist tikai līdz excl dragon ? Velreiz pateik;su, nevisi var atļauties..
EDIT : pirms vaipa bija s;udīgi ? bet lotā krita excl DK itemi dienā pat vairāk kā viens, vaitad visiem bija DK seti ??? Tagad to lotā dk nekrīt.. un dienā max 1 itemu butu iespeja dabuut, ja tas pats buutu dk utt..
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users