Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

Прямая связь с администрацией по скайпу: gods.dragon
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar
@  fr33 : (08 May 2025 - 17:53) griga eta samij zoskj dalbaeb etam server

Photo

[23.05.2009] - Nākošās nedēļas notikumi.

• Please log in to reply
38 replies to this topic

#1 OLDP.NET

OLDP.NET

News Bot

• Members
  • 3264 posts

Posted 23 May 2009 - 12:37

1. Pirmdien vai otrdien būs ieplānotā servera aizvēršana uz 2-3 stundām, lai varētu testēt jauno resursu ieguvi (dropu) šahtās (rūdu, iespējams akmeņus analoģiski ap5 serverim).
2. Nedēļas laikā veikalos tiks pievienotas int bruņas priekš 55-65 līmeņa.

#2 marcus

marcus

Newbie

• Members
  • 22 posts

Posted 23 May 2009 - 12:48

Tas bus kautkur no rita vai pa dienu? :dry:

#3 Tasteful

Tasteful

Novice

• Members
  • 29 posts

Posted 23 May 2009 - 22:57

Varu iedomāties cik tad maksās tie int items. :)

#4 -Desa-

-Desa-

Учитель русского языка

• Members
  • 267 posts

Posted 23 May 2009 - 23:30

Cerams ka vis norites labi un nebus karejais vaips :)

Ps. Я просто герой из эротичных снов /pika4u/

#5 janix18

janix18

Newbie

• Members
  • 6 posts

Posted 26 May 2009 - 10:02

Baigi forsi ar tiem armors, BET kaapeec nau 50 lvl int armors un netiek domaats ieviest 50 lvl int armorsus ??? :excl:

Un + ar mao ir kaut kas jaadara (Japalielina izmaksas par remontu,) jo nau dzives citas rases vairs ka4 NEVAR izdomaa 1 mao pastavet 4 h eleana pie ieejas vai vk pie koru vai akru tp un visu dienu nau ko darit jo vnk nau iespejams paiet garam zilajam MAO. Turklat 50 + weaponi KAPEC BALTI ? nevar int ielikt vai kas vismaz 55 lvl. Mao vispar izdevigi ne mao var sadauziit + katapultai ir vairak dziiviibu utt . nau blansa starp raseem :excl: :roll:

#6 Tautietis

Tautietis

Novice

• Members
  • 32 posts

Posted 26 May 2009 - 10:27

Baigi forsi ar tiem armors, BET kaapeec nau 50 lvl int armors un netiek domaats ieviest 50 lvl int armorsus ??? :excl:

Un + ar mao ir kaut kas jaadara (Japalielina izmaksas par remontu,) jo nau dzives citas rases vairs ka4 NEVAR izdomaa 1 mao pastavet 4 h eleana pie ieejas vai vk pie koru vai akru tp un visu dienu nau ko darit jo vnk nau iespejams paiet garam zilajam MAO. Turklat 50 + weaponi KAPEC BALTI ? nevar int ielikt vai kas vismaz 55 lvl. Mao vispar izdevigi ne mao var sadauziit + katapultai ir vairak dziiviibu utt . nau blansa starp raseem :excl: :roll:

akriem arii ir melnie un zilie sige kiti un warrioriem lielaki def neka belkam un coram taakaa nekas nav japalielina ari belkas wariori varetu sudzeties kad akri
ar sige vinjus sit
tad ari sige kitiem cenas japalielina un ja buutu ierochi 55+lvl int pardoshanaa tad kada tolka spelet kad visu var nopirkt :dry:
apskaties sige kit opt un tad niidi kad neko nevari izdariit

#7 AeroX

AeroX

Newbie

• Members
  • 19 posts

Posted 26 May 2009 - 10:28

Tad kad akreeti vairs neowno paraadaas probleemas? Tu zini cik vispaar maksaa MAU? Labi ka vismaz shajaa versijaa nevar izniicinaat pa visam. Balansa nav, jo bellato rasei ir aciimredzami lielaaks online nekaa paareejaam (kas mani priecee)

P.S. MAU - Massive Armor Unit, nevis mao ;)
Generalis,Blondinka,shenkers1991,AeroX - hmm kaadas veel man belkas bija? :) Par eGames kopsh GIGA 4

#8 janix18

janix18

Newbie

• Members
  • 6 posts

Posted 26 May 2009 - 10:31

tautieti man uz taviem tiem siege kit piedirst ir :D Es speleju par koram un tev liekas ka viss ir norm ??
izej ar savu siege kit 1/1 ar zilo mao :D:D:D guleesi 2 s

#9 Tautietis

Tautietis

Novice

• Members
  • 32 posts

Posted 26 May 2009 - 10:44

tautieti man uz taviem tiem siege kit piedirst ir :D Es speleju par koram un tev liekas ka viss ir norm ??
izej ar savu siege kit 1/1 ar zilo mao :D:D:D guleesi 2 s

zilajiem un melnajiem sige ir norm dodge +ringi un amu ar dodge +boots un negulesi
Tas pats ir arii coram archer coras ir stipras (pasham citas serv ir 55lvl archers) + spiritualist ir stipri ar savu animus.
mani arii sit coras un akri kpc es nesudzos?
Un coras nekad nav bijushas stiprākās sini serv..

Ieteikums maini rasi jeb arii pienem kā ir :roll:

#10 NeonBunny

NeonBunny

Newbie

• Members
  • 18 posts

Posted 26 May 2009 - 10:53

Ieteikums maini rasi jeb arii pienem kā ir rolleyes.gif

Nu un kads prikols spelet serv. Kur visi spele ar Bulkam? Saprotams, maziem berniem ir par ko priecaties. Paskaties no malas, SD blokets/ VK blokets/ Elan Blokets un nav brinums , kur rodas tas bulkas, jo citam rasem piebesas tadas stulba darbiba, ka kads dirne visu dienu pie SD tp / elan / Vk un pariet pie bulkam, jo apzinas ka bus viegli spelet. Labak ieeju ik pa laikam serv. ar domu, ka kadu reizi kkas mainisies !
...Lovely Expert of eGames :)

#11 Tautietis

Tautietis

Novice

• Members
  • 32 posts

Posted 26 May 2009 - 10:58

Nu un kads prikols spelet serv. Kur visi spele ar Bulkam? Saprotams, maziem berniem ir par ko priecaties. Paskaties no malas, SD blokets/ VK blokets/ Elan Blokets un nav brinums , kur rodas tas bulkas, jo citam rasem piebesas tadas stulba darbiba, ka kads dirne visu dienu pie SD tp / elan / Vk un pariet pie bulkam, jo apzinas ka bus viegli spelet. Labak ieeju ik pa laikam serv. ar domu, ka kadu reizi kkas mainisies !

pec maziem berniem izskatas tie kas niid kad nekad neko nevar... :D

#12 NeonBunny

NeonBunny

Newbie

• Members
  • 18 posts

Posted 26 May 2009 - 11:08

Mazi berni nemak zaudet - tpc izvelas vieglako celju - ta ka nebrinitos ka 50% bulkas ir 14+/- uz leju !

#13 Tautietis

Tautietis

Novice

• Members
  • 32 posts

Posted 26 May 2009 - 11:17

Mazi berni nemak zaudet - tpc izvelas vieglako celju - ta ka nebrinitos ka 50% bulkas ir 14+/- uz leju !

juus pashi esat siikii neviens neko nevar izdarit un tad niidat kad belkam ir parsvars
Coras nekad nevienam eko nav varejushas izdariit tikai delj taa kad neviens
ar vinjam nespelee shinii up ir labi ja 40 coras un online ir kadas 10-20 pa dienu
Iepriekshejajaa UP6 bija stipri akri belkas un coras kpc tad nevienam nekas neniideeja?
Es arii biju akrs un vareeju 1/1 ar zilo mau iziet bet tgd visiem ir kkada probleema,buutu
citam rassem lielaks online tad arii cw nebuutu liels parsvars belkam.. Akri uz cw vispaar
aapsi kad zaude uzmet bombu tas pierada to kad tgd tur ir pils ar siikajiem nevis pie belkaam :D

#14 NeonBunny

NeonBunny

Newbie

• Members
  • 18 posts

Posted 26 May 2009 - 11:25

Kam tu tgd man stasti par kkadu Koru Online? Kam man vajag zinat, vai esi vai neesi spelejis ar akru? Netaisos te idet, vai ari kko citu darit !

Labak ieeju ik pa laikam serv. ar domu, ka kadu reizi kkas mainisies !

#15 Tautietis

Tautietis

Novice

• Members
  • 32 posts

Posted 26 May 2009 - 11:27

Kam tu tgd man stasti par kkadu Koru Online? Kam man vajag zinat, vai esi vai neesi spelejis ar akru? Netaisos te idet, vai ari kko citu darit !

tad neniidi kad belkaam parsvars

#16 NeonBunny

NeonBunny

Newbie

• Members
  • 18 posts

Posted 26 May 2009 - 11:28

tu tak esi smadzene, pats speleju ar Belku, bet partraucu vsp spelet, ta ka nejauc mani te ieksa !

#17 Zohan

Zohan

Novice Player

• Members
  • 146 posts

Posted 26 May 2009 - 11:31

zilajiem un melnajiem sige ir norm dodge +ringi un amu ar dodge +boots un negulesi
Tas pats ir arii coram archer coras ir stipras (pasham citas serv ir 55lvl archers) + spiritualist ir stipri ar savu animus.
mani arii sit coras un akri kpc es nesudzos?
Un coras nekad nav bijushas stiprākās sini serv..

Ieteikums maini rasi jeb arii pienem kā ir :roll:

zilajiem un melnajiem sige ir norm dodge :D uhahaha :D kur tu redzei ka sige kit dod dodge? O_o tur starp citu vins noniem vinju un tas ir -150 no dodge :D
Ja nezini,labak kluset :P
Posted Image

#18 Zohan

Zohan

Novice Player

• Members
  • 146 posts

Posted 26 May 2009 - 11:37

juus pashi esat siikii neviens neko nevar izdarit un tad niidat kad belkam ir parsvars
Coras nekad nevienam eko nav varejushas izdariit tikai delj taa kad neviens
ar vinjam nespelee shinii up ir labi ja 40 coras un online ir kadas 10-20 pa dienu
Iepriekshejajaa UP6 bija stipri akri belkas un coras kpc tad nevienam nekas neniideeja?
Es arii biju akrs un vareeju 1/1 ar zilo mau iziet bet tgd visiem ir kkada probleema,buutu
citam rassem lielaks online tad arii cw nebuutu liels parsvars belkam.. Akri uz cw vispaar
aapsi kad zaude uzmet bombu tas pierada to kad tgd tur ir pils ar siikajiem nevis pie belkaam :D

Es arii biju akrs un vareeju 1/1 ar zilo mau iziet bet tgd visiem ir kkada probleema,uhahah :D spelei par AKriem jo vini bija stipri,tagad spelepar Belato jo vini tagad ir stipri,pec kadam 3 nedeljam speles par akriem vai par koru jo Belato apstajas kacha un driz bus ta ka MAU ar 3-4 skiliem salauzis :D
Un nevajag tagad dirst uz manim,es pie belkam biju 50lvl tad kad tu vel solusa skraidii :) aizgaju no viniem jo nau interesanti stavet ka debils un bloket 40lvl akrakoras uz tp >_<
Posted Image

#19 janix18

janix18

Newbie

• Members
  • 6 posts

Posted 26 May 2009 - 11:38

Psc tautieti NEUMNECEI pats spele par rasem kas vienmer ir bijusas parsvara agrak par akriem (jo ieprieseejaa up akri bija prodvinuti) tagad bulkas (jo prodvinutas)
UN AR SAVU NENIIDI EJ.... jus belkas ize saviem mao probiljisj jo liidz 55 var ar quest aiziet Un mao visu uz 80 % atvieglo

#20 T34

T34

Newbie

• Members
  • 11 posts

Posted 26 May 2009 - 11:40

pirmkaart - sitas viss viens lies fluuds :D
otrkaart - ta jau tieshaam nau ko niideet vai zheeloties, ne jau pirmo reizi speeleejat RF.. RF vienmeer ir viena rase kas ir stipraaka, tapeec abas paareejaas rases var apvienoties un ciiniities ... peedeejaas dienas arii belkaam beidzot ir pretspeeks.. ta ka viss iet uz labo pusi ...
un runajot par koram, nav ari koras tik sliktas vai vaajas ... kachaa sumoneru un jauc aaraa mau, taa kaa to dara Kiwka :)
zilie mau ari nav nemaz tik traki, jo, piemeeram, balistai aatrums ir mazs, taa kaa aizbeegt var gandriiz visi ...
PvP - Acc - Trap Master / Mega Launcher xD - sakee - G.A.N.U.B.A.L Ранше был и saule на РПГ ^^ Думаю, что на REANIMATION тоже появитса )))

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users