Jump to content

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  Artemy Shan : (04 July 2025 - 03:34) Перезапуск проекта: https://forum.oldp.n...howtopic=106329
@  Costesti : (10 June 2025 - 22:26) Артём закрой сервер толку от него ноль так как лаги бешеные ничего не сделать
@  Costesti : (10 June 2025 - 21:03) бля это у меня сервер только логает или у всех?
@  papasha : (10 June 2025 - 15:13) @Costesti da kanesna vvodit, uze dohuja obnov vishlo za 7 let poslednix!!
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:34) Артём ты там нововведения водишь?
@  Costesti : (09 June 2025 - 18:31) Сервер работает?
@  Costesti : (31 May 2025 - 23:46) Шан комп меняй уже игру не тянет
@  Costesti : (31 May 2025 - 20:02) мда никому не нужен этот сервер
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) shenahnan gnom
@  fr33 : (29 May 2025 - 14:07) gm zb!!!1 lagi ept
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) и это опять и за сейвы
@  Costesti : (28 May 2025 - 22:43) Народ да у кого там номер Шана пускай чинит сервер
@  Costesti : (27 May 2025 - 21:38) Вопрос Крафтить молоко можно?
@  fr33 : (26 May 2025 - 17:33) gm blad chini lag
@  Costesti : (23 May 2025 - 22:37) Бешеные лаги
@  Costesti : (17 May 2025 - 22:54) Опять лаги на Сервере
@  fr33 : (12 May 2025 - 15:21) ble daite mne gm i zdelaju pvp vam
@  Mokasin : (12 May 2025 - 09:04) Puišiem nav garlaicīgi xDDD
@  Egoons : (10 May 2025 - 18:48) lanc 2025 gads jau, ara silts atkal. tas taa, infai
@  beatiful : (10 May 2025 - 10:14) griga pidar

Photo

Mafija

• This topic is locked This topic is locked
22 replies to this topic

#1 madMad

madMad

Novice

• Members
  • 33 posts

Posted 07 May 2008 - 23:03

Es saprotu ka buut gildee protams ir baigi labi, bet dazzaaas gildees ir cilveeki kuri vnk besiii un tas notiek taapeec ka cilveeki paarprot gildes ideju. Gilde nav domaata lai labi pa4atotu, gilde ir domaata lai ienjemtu CS. Taapeec gildee, manupraat, biedriem vienam otrs jaatbalsta un nedriikst vienam otru apvainot. Taapeec vajag izrunaat kaadus noteikumus lai peec tam nav jautaajumu.

1. Gildee Mafia,vismaz saakumaa, tiks pinjemti tie kurus es gribeessu tur redzeet, apsverot gildes veelmes.
2. Visos lielajos pasaakumos piedalamies kopaa.
3. Zen probleemu katrs risina pats( nu dzeki vaacam to pikji no zemes visiem vajag)
4. Mantas kas kriit cw event/ cw beigaas exe/ acient/horse spiriti piedaavajam gildes biedriem pa velti paliidzam vaajajiem saggerbties.
5. Spotos saveejos nekisojam, ja staav dzeks no gildes spotaa tad paprasi vai var pievienoties ja dzeks pasaka ka nee tad nee.
6. Cienam saveejos nelietojam lamu vaardus.
7. Cienam citas gildes neleitojam lamu vaardus noliekam pie vietas ar citiem tekstiem:D(nu lai nav bans:D)
8. Nesitam citas gildes ja mee neesam ar vinjiem kara staavoklii.(VNK citaas gildees arii normali dzeki speelee, taadi kaa mees,naf likt vinjiem domaat ka mees esam taadi pashi kaa fouders vai magicks (sry fouder bet nu es nez labaaku pimeeru))
9. Par kara staavoklja pienjemssanu izlemjam ieksseji, ja ir karss no muus pusses saacies, celjam no spotiem otras gild paarstaavjus bez iemesla.
10. Gildee tiek njemti biedri no 30 resiem.(veelaak resu minimums augs)
11. Vienam dzekam var buut tikai 1 chars gildee.(cs tu ar abiem taa pat nebuusi)
12. Gildee ir generaalis kurss koodinee darbiibu war /cs un /cw.(pagaidaam tas busssu es)
13. Jebkurss gildes loceklis var ierosinaat jaunu gildes locekli.
14. Jebkurss gildes loceklis var ierosinaat gildes locelja izmessanu(lemju es)
14.1. Protams ir jaasaprot ka tas kuru ierosina izmest laikam dariis to passu ar tevi(lemju es )
15. Ja kaadu izmet vai kaads aiziet no gildes tad leemums par vinja atgriessanu gildee var tik pienjemt tikai peec 2 ned.
16. chariem kuri nav saniegussi resu minimumu, nav ggilde bedra tiesiibu, untiek dots laiks savaakt minimumu.
17. nelietojam cheetus.
18.Tyhone ir mans vitenieks arii var lemt par kaada izmessanu vai pienjemssanu gildee, principaa es klausu vinje padomiem.

Ssie noteikumi veel tiks papildinaati bet pamati ir ssaadi.

P.S.
Jaa es zinu ka rakstu gramatiski nepareizi, tosties esmu stiprs matemaatikaa un zla-pametnijs, taa kaa iepuutiet man.
Vnk ideja ir taada, lai var efektiivi speeleet kopaa un neviens nevienu neap4akaree, ja kas taads notiek tad priekss kam taads gild memebers tev.

#2 nindzja

nindzja

Novice

• Members
  • 31 posts

Posted 08 May 2008 - 13:05

Tu jau caliit man liekas sac parspilet. :blink: Bet pacenties gan tu esi - pat ar grutibam lidz beigam izlasiju. :roll:
Aa un vispar tas skiet pa skarbu :ph34r:

#3 gans11

gans11

Journeyman

• Members
  • 53 posts

Posted 08 May 2008 - 14:02

Ja tu no sms shop nopirktu labu scepter, bet peksnji tev sanaaktu kaads labaks, tu atdotu veco guild members par briivu ? Protams ja kaada dl vajadzeetu... Pilniigi swesham cilveekam :o
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#4 madMad

madMad

Novice

• Members
  • 33 posts

Posted 08 May 2008 - 21:36

NU es jav neteicu ka tev jaatdod savs shop items, bet ja tu gribi to itemu kurss izkritis gildee tav jaatdod saveejais.

#5 madMad

madMad

Novice

• Members
  • 33 posts

Posted 08 May 2008 - 23:04

+shop itemi taa pat ir passi labaakie:D

#6 hive**

hive**

Journeyman

• Members
  • 67 posts

Posted 27 May 2008 - 00:23

myhem

eu nu vaks :D
kā var nezināt kā rakstās pati labākā gilde pasaulē :)

un tu močna pārspīlē :D :D :D

#7 madMad

madMad

Novice

• Members
  • 33 posts

Posted 29 May 2008 - 11:52

eu nu vaks :D
kā var nezināt kā rakstās pati labākā gilde pasaulē :)
un tu močna pārspīlē :D :D :D

Cav hive kaa iet kaads tev cars?

#8 hive**

hive**

Journeyman

• Members
  • 67 posts

Posted 29 May 2008 - 16:18

Chaw madmad :)
man chars ~Freak~ :cool2:
Kāds tev?

#9 madMad

madMad

Novice

• Members
  • 33 posts

Posted 29 May 2008 - 17:32

Es Genesis:D
Cik tev resu?

#10 getwu

getwu

Journeyman

• Members
  • 59 posts
  • Interests:Surviving the times

Posted 29 May 2008 - 20:40

zinajat ka vieglak speelee sarunaties? :D :)
Surviving The Times

Posted Image

Posted Image

My Nick in Game - no more in this server :)
Nec - Maybe we not the Powerfull guild, but we are Nice Team!

#11 madMad

madMad

Novice

• Members
  • 33 posts

Posted 29 May 2008 - 22:17

chista:D

#12 hive**

hive**

Journeyman

• Members
  • 67 posts

Posted 30 May 2008 - 01:56

nezinaju :D

Es Genesis:D
Cik tev resu?

pagaidam 18

#13 SomePlayer

SomePlayer

Journeyman

• Members
  • 96 posts

Posted 30 May 2008 - 14:36

O moi vragi ;)
ß ÂÅÐÍÓËÑß ÏÀÐÅÍÜ!!
Posted Image
ÌñÊëàâà
ST Battle
Mixtape â ñåíòåáðå 2008 ãîäà!!!

#14 getwu

getwu

Journeyman

• Members
  • 59 posts
  • Interests:Surviving the times

Posted 30 May 2008 - 18:27

O moi vragi ;)

zeelgan man tewis ka tu tikai vari nosit kadu kam 100 res mazak par tewi :-D :wub:
Surviving The Times

Posted Image

Posted Image

My Nick in Game - no more in this server :)
Nec - Maybe we not the Powerfull guild, but we are Nice Team!

#15 Balalaiska

Balalaiska
  • Members
  • 2 posts

Posted 06 June 2008 - 08:33

Es saprotu ka buut gildee protams ir baigi labi, bet dazzaaas gildees ir cilveeki kuri vnk besiii un tas notiek taapeec ka cilveeki paarprot gildes ideju. Gilde nav domaata lai labi pa4atotu, gilde ir domaata lai ienjemtu CS. Taapeec gildee, manupraat, biedriem vienam otrs jaatbalsta un nedriikst vienam otru apvainot. Taapeec vajag izrunaat kaadus noteikumus lai peec tam nav jautaajumu.

1. Gildee Mafia,vismaz saakumaa, tiks pinjemti tie kurus es gribeessu tur redzeet, apsverot gildes veelmes.
2. Myhem pagaidaam ir paaraak stipri, taapeec vnk jaasaliedee kolektiivs, lai velaak ir iespeeja ienjemt cs.
3. Zen probleemu katrs risina pats( nu dzeki vaacam to pikji no zemes visiem vajag)
4. Mantas kas kriit cw event/ cw beigaas exe/ acient/horse spiriti saakumaa dalam(atdodam) starp gildes biedriem, labaakaas mantas stipraakajiem no rases, piemeeram tiek pacelts labs Grand Viper Staff vinjss tiek piedaavaats stipraakajam sm, ssis sm savu stafu ,ja vinjss njem gildes, stafu atdod gildei(dzeki es pierakstiissu kas kam iedots)gilde savukaart sso stafu naakamajam stipraakajam sm dod.
5. Spotos saveejos nekisojam, ja staav dzeks no gildes spotaa tad paprasi vai var pievienoties ja dzeks pasaka ka nee tad nee.
6. Cienam saveejos nelietojam lamu vaardus.
7. Cienam citas gildes neleitojam lamu vaardus noliekam pie vietas ar citiem tekstiem:D(nu lai nav bans:D)
8. Nesitam citas gildes ja mee neesam ar vinjiem kara staavoklii.(VNK citaas gildees arii normali dzeki speelee, taadi kaa mees,naf likt vinjiem domaat ka mees esam taadi pashi kaa fouders vai magicks (sry fouder bet nu es nez labaaku pimeeru))
9. Par kara staavoklja pienjemssanu izlemjam ieksseji, ja ir karss no muus pusses saacies, celjam no spotiem otras gild paarstaavjus bez iemesla.
10. Gildee var buut tikai viens noobs kuram ir zem 20.(veelaak resu minimums augs)
11. Vienam dzekam var buut tikai 1 chars gildee.(cs tu ar abiem taa pat nebuusi)
12. Gildee tiek iecelts generaalis kurss koodinee darbiibu war /cs un /cw.(pagaidaam tas busssu es)
13. Jebkurss gildes loceklis var ierosinaat jaunu gildes locekli.
14. Jebkurss gildes loceklis var ierosinaat gildes locelja izmessanu(lemju es)
14.1. Protams ir jaasaprot ka tas kuru ierosina izmest laikam dariis to passu ar tevi(lemju es )
15. Ja kaadu izmet vai kaads aiziet no gildes tad leemums par vinja atgriessanu gildee var tik pienjemt tikai peec 2 ned.
16. Ja kaads redz ka kaads no gild kaut ko veertigu tirgo post un nav piedaavaajis gildes memeberiem, tad print screenun lemjam ko dariit (ljoti iespeejams bans no gildes uz nedeelju vai divaam)
17. Fenriru ja kaads no gildes tirgo taa ir vinja dariissana, ar fenriruu dalaas tikai peec passu veeleessanaas, tas pats ar shop itemiem.

Ssie noteikumi veel tiks papildinaati bet pamati ir ssaadi.

P.S.
Jaa es zinu ka rakstu gramatiski nepareizi, tosties esmu stiprs matemaatikaa un zla-pametnijs, taa kaa iepuutiet man.
Vnk ideja ir taada, lai var efektiivi speeleet kopaa un neviens nevienu neap4akaree, ja kas taads notiek tad priekss kam taads gild memebers tev.

LoL :-D :-D :-D

#16 madMad

madMad

Novice

• Members
  • 33 posts

Posted 06 June 2008 - 14:00

LoL :-D :-D :-D

nepatiik nelasi skviekli :ph34r:

#17 hive**

hive**

Journeyman

• Members
  • 67 posts

Posted 09 June 2008 - 22:35

zeelgan man tewis ka tu tikai vari nosit kadu kam 100 res mazak par tewi :-D :wub:

nu tu vispār nevari nevienu nosist :P

#18 Optimus

Optimus
  • Members
  • 4 posts

Posted 17 June 2008 - 17:38

Bet ka pats serveris vel joprojam tads pads sviests ka agrak? :)
Vai kkas ir mainijies?
Tas es Megatrons ja kads atceras :)

#19 madMad

madMad

Novice

• Members
  • 33 posts

Posted 18 June 2008 - 19:54

Bet ka pats serveris vel joprojam tads pads sviests ka agrak? :)
Vai kkas ir mainijies?
Tas es Megatrons ja kads atceras :)

Cav te Genesis!
Atmosfeeru servakaa rada speeleetaaji, es daru visu lai man gildee buutu laba atmosfeera, vieniigi tagat man sanaak videeji 1ns res dienaa jo daudz darba:(

#20 madMad

madMad

Novice

• Members
  • 33 posts

Posted 18 June 2008 - 19:57

Gild mafia vairs nepastaav, tiem kuri palikussi pie gildes, mees ejam pie imortalss gm tyhone.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Google (1)