Toggle shoutbox
Chat
|

Skyp Sistēma
Posted 01 February 2009 - 01:38
tikai es aizdomājos par vienu lietu caur skyp var atnākt key-loger tā ( ķipa es sarakstos pa skyp un tas kas grib lai manā kompī tiek key-loger tas cilvēks var sūtīt failu caur citu cilvēka skyp piemēram
(es sarakstos ar draugu pa skyp un tas draugs ķipa man sūta failu protams ka ja viņs ir mans draugs es acceptosu bet īstenībā tas var arī nebūt draugs ar kuru tu saraksties tapēc ja jums kāds sūta failu draugs vai vienalga kas vispirms uzsprasat vai viņš sūta un tad acceptojiet ! )
CERAMS SAPRATĀT KO GRIBU TEIKT!!
Posted 01 February 2009 - 12:22
krč lieta tāda ka man skypā ir viens draugs kurš ir tīrākais hakeris un viņš teica ka kamēr neredzēs ar savām acīm ka key-loger nāk caur skyp neapstiprinot tikmēr viņš un es neticēšu jo ja tā būtu ka caur skyp viss nāk tad jau skyp būtu pa burbuli nogājis tīri zinu ka caur skyp nau
tikai es aizdomājos par vienu lietu caur skyp var atnākt key-loger tā ( ķipa es sarakstos pa skyp un tas kas grib lai manā kompī tiek key-loger tas cilvēks var sūtīt failu caur citu cilvēka skyp piemēram
(es sarakstos ar draugu pa skyp un tas draugs ķipa man sūta failu protams ka ja viņs ir mans draugs es acceptosu bet īstenībā tas var arī nebūt draugs ar kuru tu saraksties tapēc ja jums kāds sūta failu draugs vai vienalga kas vispirms uzsprasat vai viņš sūta un tad acceptojiet ! )
CERAMS SAPRATĀT KO GRIBU TEIKT!!
Tavu domu sapratu, bet kkaa nesaprotami tu to visu esi uzraxtiijis!
Posted 01 February 2009 - 13:42
Chester tu nesaprati !Ahahahaha... Tad man jasaka,kas to izdara nav ''DRAUGS''
Es piemeram zinu ka varu pienjemt failos no VISIEM maniem skype ''draugiem''..
man piemeram vienreiz sutijas fails no draudzenes kuru isteniba vinja man pat nesutija !
tadas lietas ari skype notiek tapec vienmer kad kads tev suta failu pajauta ko tev suta un vai vispar suta !
Posted 01 February 2009 - 13:51

Posted 01 February 2009 - 19:22
Posted 02 February 2009 - 00:25
And sound like a Russian
But i am a proud
LATVIAN
Posted 02 February 2009 - 11:50
jaa vecie nikji ir atpakalj tapec jauzmanasNezinu, kas jums tur ar narkotikām, bet nenoliedzams ir fakts, ka tā notiek. Piemērs iz dzīves: mana draudzene savā laikā sūta kaut kādu pamācību krievu valodā, lai gan viņa pati ir man blakus un viņas mājās neviena nav, taču dators un skype palicis ieslēgts. Bet cik zināms man, šāda veida problēmas ir jau novērstas labu laiku atpakaļ. Vai atkal būtu atsākušies vecie niķi?

Posted 02 February 2009 - 15:37
Arprac,tu atklaaji jaunu pasaules briinumu !
Tev tiesam vienmer japasaka kas riebiigs?

P.S. Musdienas patiesam viss ir iespejams. Ja cars patiesam ir vertigs, papildus uzmaniiba nenaks par launu. Vienigais ko varu piebilst, security pass`u varetu uzlikt par pieticiigaaku summu...

Protams Shanam pelna, Bet tomer paiet speletajiem preti buutu tikai saprotami, liela dala speletaju to spetu novertet.
Posted 03 February 2009 - 23:36
ну мне почему то кажетса што первий вариант лутше
Posted 04 February 2009 - 21:36
Elitars dzekinsh butu noskanejis portu atradis vietu, ieliidis ieksha nomaskejis Criptojis keyloggeru un firewall, 50% no antivirusiem neuzkertu tai skaita AVG , Kaspersky ... (AVG kjer tikai 3 versija).
Ir iespeja ka dzeks ir pa 50$ nopircis raptoru tad gan tev nepalidzet ( bet atkal vinjsh buutu to izdarijis jau sen) neuztraucies:)
Ja tevi keylogero raksti man pateikshu kaa no jebkuras situacijas tikt atpakal

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users